Mrs S esittäytyy (ja kysyy) taas

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Mrs S esittäytyy (ja kysyy) taas

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Mrs S
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 29
  Vastauksia: 78

  Mä olen esittäytynyt jo joskus mutta olen ollut niin pitkään takavasemmalla että teenpä sen taas. Espanjavouhotus ja muuttosuunnitelmat ovat nyt erityisen ajankohtaisia meidän neljänhengen perheessä. Mä olen näinä päivinä valmistumassa ja mies sai ammattikorkeasta paperinsa jo tammikuussa. Meidän poikamme täyttää syksyllä kolme ja olisi myös kovaa vauhtia menossa Mijasin suunnalle kielitaitojaan kartuttamaan. Ja rannalle leikkimään, me puhutaan rannasta koko ajan ja katsellaan kuvia :). Neljäs perheenjäsen, (liian lyhytkuonoinen) pieni koira, voisi myös paljon paremmin kosteassa välimerenilmastossa kuin täällä kuivissa paukkupakkasissa.

  Meillä on melkein kaikki kasassa: haaveet, suunnitelmat, alkupäivienrahat, kissanhankinta aikeet, omankodin ostotoiveet, mediterranean gardening-kirja tilauksessa, ym etc osv….
  ainut, mikä puuttuu, on miehen työ.

  Mun mieheni on argentiinasta ja luki täällä suomessa englanninkielisen bachelor of business administration-ammattikorkeatutkinnon. Se on siis kaksikielinen ja omaa uunituoreet bisnestiedot. Mutta tilanne on mikä on siellä espanjassa, mitenköhän hankalaa työnsaanti on..? Se on hakenut moniin paikkoihin, mutta tilanne tuntuu seisovan. Mitään ei tapahdu. Se aikoo myös ottaa suoraan yhteyttä firmoihin ja tarjota itseään. Oisko teillä siellä jo onnellisesti elävillä muita idiksiä työnhakuun..? Miten tän ongelman sais ratkaistua? Ei jollakulla ois tolle käyttöä? Se on tosi etevä :). Ilman duunia me ei päästä sinne ikinä.

  Tää on muuten tosi kiva foorumi, ja mulla on sata ja yksi espanja-aiheista kysymystä. Toivottavasti te jatkossa jaksatte vastata ainakin joihinkin niistä.

  terkkuja
  Mrs S

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Ihan mututuntumalla heitän, jos osaa suomen alkeet, tai ruotsin, apteekit, optikkoliikkeet ja pankit?
  Kovasti hakevat skandi-kielisiä, ainakin Fuengirola ja varsinkin Los Bolichesin alue..
  Onnea hakuun!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.