Mourinhon mietelmät

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Mourinhon mietelmät

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Portugalilaisen Real Madridin valmentaja Jose Mourinhon mielestä hänen joukkueensa ei pelannut täysin sillä tasolla, johon joukkueen taidot todella yltäisivät La Ligan avausottelussaan Mallorcalla Los Merenguesia vastaan pelin päättyessä 0-0 tasapeliin.

  La Ligan voittajasuosikkieina Real Madrid dominoi peliä 90 minuutin ajan loistavan puolustuksen että maalivahti Dudu Aouaten taidokkaan maalilla työskentelyn ansiosta.

  Mourinhon mukaan pojat pelasivat timantin kovaa ja säihkyvää peliä, joka tosin oli maaliton, mutta pisti joukkueen kuitenkin kolme pistettä eteenpäin. Valmentaja on erityisen tyytyväinen puolustajiinsa, mutta myös hyökkääjiinsä. Kaikki pelaajat tietävät paikkansa ja jotka tietää milloin hyökätä ja milloin puolustaa.

  “Pelissä, etenkin sen loppupuolella, meillä oli suuri määrä maalintekomahdollisuuksia”, Mourinho lataa haastattelussa. Valmentaja kuitenkin lisää, että peli ei ollut aivan sitä luokkaa johon pelaajat pystyvät, mutta sellaisia pelipäiviäkin tulee eteen.

  ”Sellaisessa tilanteessa, jossa et ole aivan täysissä voimissasi, on sinun ensiksikin puolustettava visusti omaa maalialuettasi, että käyttää hyödyksi jokainen tarjoutunut tilaisuus tehdä maali”.

  Real Madridille ei paljolti tule jäämään vapaa-aikaa seuraavien otteluiden väliin, sillä pelaajat eivät ennätä harjoitella liikoja seuraavan kahden viikon aikana heidän palatessa kotiin. Seuraava ottelu pelataan Osasunaa vastaan, jonka jälkeen pelaajilla on kaksi päivää aikaa valmistautua Ajaxiin.

  Mourinho uskoo kuitenkin Real Madridin voittavan tämän kauden La Liga tittelin Barcelonan silmien edestä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.