Mourinho riidoissa Realin omistajan kanssa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Mourinho riidoissa Realin omistajan kanssa

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Jose Mourinho on kiivastunut Real Madridin Jorge Valdanonin vastustuksesta hänen tajouksestaan astua Portugalin Euro 2010 joukkueen päävalmennusremmiin. Portugalin Jalkapalloliiton kerrotaan ottaneen Mourinhoniin yhteyttä asian tiimoilta ja esittäneen Mourinholle mahdollisuutta valmentaa Tansan että Islannin otteluita.

  Mourinho kertoi portugalilaisessa tv-haastattelussa olevansa ymmällään miksi Real ei halua hänen valmentavan Portugalin joukkuetta.

  “Käytännössä en olisi edes poissa oman joukkueeni luolta, sillä näiden yhdeksän päivän aikana olen lomalla”, Mourinho vastaa.

  Jorge Valdano on ollut nopea vastaamaan Mourinhonin väitteeseen nopeasti todeten, ettei kyse ole siitä etteikö Mourinho olisi pätevä, mutta meidän korviimme ei ole kuulunut muuta kuin huhupuheita portugalin puolelta. Mitään virallista ei ole vielä päätetty. Valdano on myös muistuttanut, että media on paisuttanut tätä asiaa aika lailla.

  Portugalin liiton edustajan kerrotaan ottaneen yhteyttä Mourinhoniin ja kertoneen että valmennus olisi pantu jäihin. Mourinho puolestaan kommentoi tilannetta hieman eri tavalla. Hän kommentoi perjantaina tilannetta niin ettei suostu itse valmentamaan, sillä asia on saanut jo liikaa negatiivista huomiota osakseen ja sen vuoksi joukkue eivätkä fanit ota häntä niin vakavasti kuin miten he muuten olisivat aikaisemmin ottaneet.

  “Sitäpaitsi, jokainenhan haluaa tarjoutua ja auttaa oman maansa joukkuetta voittamaan”, Valdano napauttaa takaisin.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Etzo
  Etzo Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 74

  Lähdetään vaikka siitä, että Jorge Valdano ei ole Realin omistaja vaan toimitusjohtaja.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Raya
  Raya Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Vaikka olisi riidoissa kenen tahansa kanssa, se on aina antimadridistalle mukavaa kuultavaa!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä hulkhogan
  hulkhogan Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 23

  Mourinhon luonteen tuntien taisi lähtölaskenta käynnistyä madridista, se tietenkin sopii minulle, mourinho on kiistatta maailman paras valmentaja/manageri, porto ja inter ucl mestareiksi aika vaatimattomilla miehistöillä joten toivotamme hänet tervetulleeksi manchesteriin, kun sir alex eläköityy 1,5 vuoden päästä, mourinho ja queiroz tekisivät varmaan hyvää jälkeä man u ssa…

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.