Moottoripyörän vuokraus Barcelonassa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Moottoripyörän vuokraus Barcelonassa

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  AndersReisen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.02.2007
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 5

  Tere!

  Olisiko jollakulla kokemuksia Barcelonan mp-vuokraamoista?
  Itse olen löytänyt netistä seuraavat vuokrausfirmat:
  http://www.motoespana.com/html/_motoespana__motorcycle_rental.html
  http://www.rental-motorcycle.com/europe/spain/barcelona_rental.html
  http://www.bmwmotorental.com/
  http://www.catalansportsbikes.com/bikehire.html
  http://www.2wheeltravel.co.uk/Motorcycle%20Hire/spainhire.htm
  http://www.motissimo.es/

  Barcelonan hintataso ei näytä olevan mitenkään edullinen. Eli linkkejä tai yhteystietoja, jos löytyy tietoa edullisemmista firmoista, kiitos!

  LINKKI

  AndersReisen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.02.2007
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 5
  LINKKI

  tuulae
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 72
  Vastauksia: 704

  Oletpas osannut hienosti nimimerkkisi valita 🙂

  Kysymykseesi en kuiitenkaan osaa vastata sillä itse en ole koskaan osannut tavallasi ”anders reisen” 😉

  Toivottavasti joku muu joukkoomme kuuluvista ”mopoilijoista” tietää.

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Enpä osaa Barcelonan suhteen auttaa, vilkaisin paria noista linkeistä, aika hinnakkaitahan nuo ovat – tosin mopovuokraus on joka paikassa ja useimmissa maissa kallista.

  Fuengirolan Motomercardon kallein pyörä (Yamaha FJR 1300) maksaa 120 €/päivä, tai 90 €/päivä viikon vuokrauksella.. taitaa tulla jotain vakuutuksia kyllä vielä päälle.

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Sorry vaan, että minullakaan ei ole antaa vinkkejä Barcelonan mopovuokraamoista… mielelläni kertoisin, mutta omat kokemukseni mopoilusta lähtevät pääosin Aurinkorannikolta majaa pitävistä talleista. Pidetään kuitenkin peukkuja, että joku muu Orkkilainen osaa neuvoa!

  LINKKI

  AndersReisen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.02.2007
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 5

  Kävin vaimoni kanssa hiihtolomalla Barcelonassa pääsiäisenalusviikolla. Hiihtokelejä ei Katalonian pääkaupungissa sentään ollut eikä toisaalta kyllä hellettäkään, mutta lähes kaikki muut säätyypit ennätimme kokea: vesisadetta, ukkoskuuroja, pilvipoutaa, auringonpaistetta. Lämpötilat olivat n. +10…+20 C.

  Keväät eivät näytä olevan veljeksiä Epsanjassakaan. Paikallisilta kuulimme, että moisia sateita ei ihan joka vuosi siellä koeta. Rankkojen sateitten aiheuttamat tulvat veivät mukanaan ymmärtääkseni jossain Pyreneillä jonkin 2000 vuotta paikallaan jököttäneen roomalaisten rakentaman sillan! Barcelonassa ei sentään tulvinut, mutta sade kyllä vesitti muutamana päivänä tutustumista tuohon miljoonataajamaan ja etenkin innolla odottamaani mopoilua.

  Parina päivänä ajelimme Barcelonan lähiseutujen mutkateitä vuokraamallamme BMW F650GS:llä. Kaksi kolmasosaa ajasta taivas mätti vettä, mikä nyt ei välttämättä lisännyt ajonautintoa. Eikä ainakaan helpottanut mojovien vuoristomaisemien tarkkailua ja kuvaamista. Noh, säälle nyt ei mitään voi, mutta harmittihan se hieman, kun aika tyyris vuokramopoilu (110 € / päivä) typistyi suunnitellusta jonniin verran.

  Hienoja vuorten rinteillä luikertelevia teitä Barcelonan lähistöllä on vaikka kuinka, mutta tällä kertaa emme ennättäneet koluta niistä kuin murto-osan. Tutuiksi tulivat heti Barcelonan luoteispuolella sijaitsevat vuoristoalueet mm. Sierra de Montserrat, Parc Natural de Sant Llorenc del Munt i de la Serra d’Obac sekä Barcelonaa ympäröivien Tibidabon ja Vallvidreran mäkiseuduille mainiosti sommitellut kurvitiepitoiset tervapolut.

  Prätkän vuokraaminen Barcelonan kaltaisesta suurkaupungista on kyllä hieman kyseenalainen homma, koska ajaminen ulos kaupungista (ja illalla takaisin) vie joka kerta jommo tovin eli pääseminen pelipaikoille on aina työn takana ja vie aikaa varsinaiselta kurvailulta.

  Ajaminen Barcelonassa ei nyt ollut sen kummempaa kuin suurkaupungeissa muutenkaan. Kaupungin kadut ovat erinomaisen ahtaita ja sokkeloisia. Autoja, skoottereita ja ihmisiä on mahottomasti joka paikassa. Liikenne on kiihkeätä ja ruuhkaista, mutta kun sen rytmissä pysyy, ei se ole heinäntekoa kummempaa.

  Mukanamme oli oma Magellan-gps, joka kulki mukana karttalaukussa tankin päällä. Gps:n olisi voinut vuokratakin, mutta en jaksanut opetella oudon vehkeen käyttöä. Navigaattori oli kyllä kullanarvoinen vehje, yksisuuntaisia katuja on Kalatalonian helmessä hirveästi, joten kartalta etukäteen katsellulta reitiltä poikkeaminen olisi hetkessä eksyttänyt totaalisesti ja gps:n hetkellisen arpomisen johdosta niin tapahtuikin. Lopulta karvalakki-Magellanin avulla sijainti selvisi ja homma ei mennyt ihan tikanheitoksi. Espanjalainen tienviitoitus ei aina pohjoismaalaiselle auennut eli liikenneympyröissä pyöriminen tuli tutuksi.

  Yksipyttyinen vuokrapyörämme oli oikein näppärä ja ketterä sekä ällistyttävän vähäruokainen peli, mutta kahdelle aikuiselle hieman pieni tiloiltaan ja 955 cc Triumph Tigeriin tottuneelle tehoton vuoristoteillä. Toisaalta oli ihan hyvä, ettei talven jälkeen ollut alla mikään tykki, vaan ajamiseen sai totutella leppoisasti putputtelemalla.

  Omat ajokamppeet raahasimme mukanamme Suomesta, mikä oli – sanoisinko – aika lämmintä hommaa. Toisaalta en kyllä Barcelonan liikenteeseen kovin mieluusti lähtisi farkuissa ja pikkukengissä. Ja nyt oli vielä tuo sadekelikin, jolloin omat kunnon vermeet olivat oikein paikallaan.

  Pyörän vuokranneen BMW Moto Rentalin kanssa homma pelasi hyvin ja yhteyshenkilöitten Scottin ja Juan Pablon kanssa kommunikointi sujui heleposti englanniksi. Vuokrahinnat ovat toki korkeat, mutta muuten yhden kerran kokemuksella voin suositella ko. puulaakia.

  LINKKI

  Pete72
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.06.2009
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 8

  Terve,
  Jos jotakuta kiinnostaa niin lainaan omaa kustomi 125cc pyörääni (pikku korvausta vastaan…) täällä Barcelonassa.
  Pyörä ei sovi hurjasteluun mutta kyllä sillä tässä kaupungissa voi pyöriä ja mikäettei pikkuteitä kauemmaksikin.
  Sopiva matkanopeus max 80km/h. uusi Kypärä kokoa 56 löytyy. Ei muita varusteita.
  piikin kuva löytyy tästä linkistä :
  http://www.metalcomotor.es/images/stories/prensa/revistas/motofacil/Prueba-Moto-Custom-Volcano-125-en-revista-motofacil.pdf

  Laita emailia pete358(ät)gmail.com
  Vakuutukset yms. on kunnossa ja pyörä on uusi (3500km ajettu). Noutopaikka BCN lentokentältä 5 minuuttia taksilla.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.