Mokkula asiaa???

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Mokkula asiaa???

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä nappis
  nappis Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.11.2009
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Heippa! meijän ois tarkotus lähtä espanjaan kuudeksi viikoksi ja suuri tarve ois saada tietää miten helppoa on saada mokkula käyttöön espanjassa ja paljon se siel maksaa jos tuon suomesta koneen??? Toimiiko ne mokkulat moitteettomasti sielä suomalaisessa koneessa?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Kari
  Kari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Itselläni on varasysteeminä Simyon ”mokkulanetti” ja aivan kohtuullisesti se on toiminut. Hintakaan ei ole ainakaan espanjalaisittain paha, eikä tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin. Tilaus kätevästi netistä ja kuriiri tuo paketin suoraavana päivänä kotiin.

  Myös Vodafonea moni on kehunut, eikä kummankaan toimivuudelle pitäisi olla mitään estettä ”suomalaisessa koneessa” Kokeile myös Orkin hakua, aika paljon löytyy lisää tietoa.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Mulla on kolme eri suomalaista konetta ja vodafone toimii ok.Varaudu siihen ,että nopeudet vaihtelee,mutta ns.vapaa-ajan käyttöön homma toimii riittävän hyvin.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä peltsi
  peltsi Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.09.2007
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 18

  Me toimme Suomesta mukanamme Nokian mokkulan ja hankimme Vodafonen Prepaid liittymän, joka maksaa 50 euroa kuukaudessa. Tiedonsiirto on teoriassa rajaton,mutta 1 GB:n jälkeen nopeus putoaa 128 kB:iin. Tällakin nopeudella olemme hyvin pärjänneet ja pystyneet katsomaan TV-kaistan kautta Suomen tv-ohjelmat. Käsittääkseni kaikki Suomesta hankitut mokkulat toimivat täällä aivan hyvin, edellyttäen, että sitä ei ole lukittu suomalaisen operaattorin kortille. Kukaan täällä rannikolla tuskin asuu sellaisessa paikassa, että 3G ei toimi. GSM-verkko tuntuu olevan liian hidas lähes kaikkeen.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.