Miten Vakuutukset Espanjassa

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Miten Vakuutukset Espanjassa

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Muuttaja07
  Muuttaja07 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.04.2007
  Kirjoituksia: 21
  Vastauksia: 10

  Niin miten nämä vakuutusasiat hoituu Espanjassa kun nyt Suomessa mul maksaa IF vakuutusyhtiö eläkettä ja kuntoutuksen niin miten tämä hoituu Espanjassa mistä saan Rahaa Espanjassa täytyykö mun tehdä joku vakuutus vai miten asiat hoituu osaako joku ny auttaa minua olkaa kilttejä ja auttakaa

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä ariari
  ariari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.01.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 55

  If vakuutusyhtiö maksaa korvaukset kyllä mille tiltlle vaan. Eli Espanjaan aukaisemaan tili ja sinne se raha tulee. Tietysti kannattaa miettiä, onko siinä mitään järkeä eli kauanko Espanjassa viettelet aikaa? Nykyisin kun tuo verkkopankki toimii Espanjassakin, joten rahojasi suomalaiselta tililtä voit kyllä sielläkin operoida.
  Itselläni on Espanjaan meno edessä joulukuussa ja siellä olen maaliskuun loppuun. Saan sairaseläkettä suomalaiselle tilille, mutta niin saa minun puolestani ollakkin. Niinkuin sanoin, onhan Espanjassakin internet yhteyksiä ja pääsen tiliä katsastamaan.
  Sitten tämä rahan nosto onkin himppasen kimurantimpi asia, mutta kyllähän Visa kortilla voi rahaa nostaa Espanjalaisesta pankkiautomaatista eli eiköhän sekin onnistu. Siitä nyt en tiedä, mitkä ovat nostokulut Visakortilla, mutta muistaakseni ollessani Thaimaassa ja rahaa nostaessani ei mitään kuluja ollut. Ja minulla on pankki S pankissa. Tämä kulupuoli on pankkien oma asia, tietääkseni.
  Siitä kuntoutuksesta en tiedä kuinka se Espanjassa järjästyy, mutta kysäise asiaa vakuutusyhtiöltä, niin eiköhän se selviä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.