Miten poistan tilin?

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Miten poistan tilin?

Merkitty: 

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  elina.telaranta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.04.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Miten sulkea tili?

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  mika tili?

  LINKKI

  Loikkari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 235

  Varmaankin ketjun aloittaja tarkoittanee tämän keskustelupalstan käyttäjätilin poistoa. (engl user account) joka puhekielessä lyhennetään yksinkertaisesti vain sanaksi tili.

   

  No ylläpitoon yhteyttä mutta valitettava huomio on kyllä ettei YP kovin ahkerasti osallistu palstan ylläpitoon nykyisin. Olen esim ilmoittanut ketjuista ja pyytänyt ketjujen poistoa,  joissa tarjotaan edullista lainaa ja luottoa kovin huonolla suomenkielellä mutta ei niihin pyyntöihin ole reagoitu mitenkään. Eli käyttäjätunnuksen eli tilin poistoa voi joutua odottelemaan kärsivällisesti joskus pitkäänkin.

   

  Kerran halusin nimimerkkini / käyttäjätunnukseni poistoa eräältä palstalta mutta YP kieltäytyi sitä tekemästä joten otin yhteyttä olikohan se joku viranomainen joka valvoo näitä rekistereitä Yllättävää oli ettei laki velvoita poistamaan nimimerkkiä/tiliä koska nimimerkillä ei voi yhdistää suoraan johonkin henkilöön, tietysti rekisterinpitäjällä pitää olla tieto keneen mikäkin nimimerkki on yhteydessä mutta omalla pyynnölläni ei ole merkitystä koska mikään laki ei sitä velvoita. Toki sen saa poistaa rekisteristä vapaaehtoisesti ylläpidon toimesta tai kuka siihen käsiksi pääseekään mutta se on taa YP:n harkittavissa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.