Miten parhaiten Torreviejaan!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Miten parhaiten Torreviejaan!

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä A_M_I
  A_M_I Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.03.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 21

  Hei vaan kaikille. Ollaan vaimon kanssa tulossa marraskuussa katsastamaan mahdollista tulevaa eläkepaikkaa. Torrevieja kiinnostaa, joten sitä tultaisiin ensin katsomaan. Katselin suoria lentoja Helsingistä Alicanteen, mutta aikataulujen sovittaminen on hankalaa. Parhaiten kävisi Finnairin suora lento Malagaan. Miten pääsisi Malagasta parhaiten Torreviejaan, tai ainakin lähemmäksi. Loppumatkan voisi tehdä vaikka taksilla. Olisin neuvoista kovin kiitollinen. Minulle voi laittaa myös sähköpostia osoitteeseen ikkala@arinet.fi Hyvää kesää kaikille!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Taiju
  Taiju Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.09.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 594

  en ole konkari neuvomaan, mutta mielestäni Malagasta tulee turhan pitkä ja monimutkainen matka Torreviejaan.
  Airfinladilla lensimme Hgistä Alicanteen ja Alicantesta Elsamarin Seppo haki meidät Torreviejaan. Lento on perillä klo 19.20 ja viimeinen bussi lähtee klo 20.20 Torreviejaan, joten siihen ei ehdi. Taxillakin pääsee ja hinta varmaan lähes sama.
  Jos lennätte Madridiin, pääsette bussilla sieltä suoraan Torreviejaan. Muistaakseni yksi bussi lähtee Madridista n. klo 16.00 ja perillä n. klo 21.45. Hinta per nuppi oli n. 38 e.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kojo
  kojo Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Airfinland lentää suoraan Helsinki-Alicante perjantaisin. Hispania Finnairin koneille lauantaisin. Alicanten lentoasemalta (El Altet) on 45 km Torreviejaan.

  Yhdellä välilaskulla (Oslossa) pääsee Helsingistä Alicanteen SAS:illa. Tukholman kautta pääsee ensin Finnairilla Arlandan lentokentälle, sieltä edelleen Sterlingillä Alicanteen.

  Lentokenttäkuljetuksia voit tiedustella paikalisesta Suomi-seurasta sähköposti:suomiseura@terra.es
  Seuran sivut ovat osoitteessa http://www.costablancasuomiseura.es
  Yksityiset lentokenttäkyydit maksavat 30-35 euroa suuntaansa. Taksi lentoasemalta ottaa runsaat 40 euroa.
  Yksi tapa halventaa kustannuksia on sopia asuntonäytöistä joidenkin välittäjien kanssa etukäteen, Johan alkaa irrota ilmaista lentokenttäkyytiä.

  Pyydä Suomi-seurasta postitse Suomeen etukäteen seuran jäsenlehti, niin näet välittäjien osoitteita.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Selma
  Selma Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 38
  Vastauksia: 583

  kojo kirjoitti:

  ”Yksi tapa halventaa kustannuksia on sopia asuntonäytöistä joidenkin välittäjien kanssa etukäteen, Johan alkaa irrota ilmaista lentokenttäkyytiä”.

  Kiinteistönvälittäjä ei ole mikään ilmainen taksikuski.

  Kiinteistönvälittäjät tekevät provisiopalkalla töitä. Jos ei kauppaa, ei palkkaa ja kauppaa ei tule, jos kuskaa kaikenmaailman ilmaismatkailijoita lentokentiltä. Työtä on ihan tarpeeksi ilman turhanpäiväisiä kuskauksia.

  Taas näkyy kuinka vähän kyseistä ammattia arvostetaan.

  Eiköhän olisi paras pysyä kotona, jos raha ei riitä taksiin.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä A_M_I
  A_M_I Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.03.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 21

  Kiitos Taijulle ja Kojolle neuvoista. Täytyy sitten yrittää järjestää omat aikataulut niin että lento Alicanteen onnistuisi. Toivon vain että parin viikon päästä vielä saadaan lentoliput, kun vaimon loma varmistuu. Tuo lentokenttäkyyditys oli uutta tietoa. Täytyy hakea netistä lisätietoa siitä. On tosiaan ollut tarkoitus myös jonkinlainen asunto ostaa sitten jos paikka miellyttää. Ei olisi tullut mieleen käyttää asunnonvälittäjää hyväksi. Edelleen myös neuvoja vastaan otetaan. Syksyä odotellen, Ari

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kojo
  kojo Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Lisäisin lentomahdollisuuksiin vielä Ryanairin lennot Tampereelta (Pirkkalan kentältä) Bremeniin, siellä vaihto Ryanairin vuoroon Bremen -Alicante. Se on kuulemma halpa ja ainakin Suomesta päin tullessa mukava aikataulultaan.

  Mitä Selman mielipiteeseen tulee, niin Espanjassa on nykyään niin ostajan markkinat asuntokaupassa, että välittäjä kuin välittäjä on suu messingillä lentokentällä vastassa, jos tulossa on tosiostaja. Ajeluttavathan välittäjät päiväkausia asiakkaita katsomassa asuntoja pitkin ja poikin. Varsinaisilla ostomatkoilla hintaan kuuluu vielä illallisiakin.

  Norjan kautta lentäviltä vuoroilta on alkanut liikennöidä myös Marianne Toursin bussi Torreviejaan. Sitäkin voi tiedustella, jos ottaa lennot esim. Oslon kautta.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Wilmariina
  Wilmariina Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.03.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 221

  Sinusta ei olekkaan pitkään aikaan kuulunut mitään. Olet tulossa niin myöhään syksyllä, että hinnat kerkee monesti tippuun alaspäin. Katso ruotsin kautta tulevia Ryanairin lentoja. Osa lähtee Arlandasta, mutta nyt on myös tullut Kavstasta Mursiaan lentoja. Risteily yli ja linkillä linkkiasemalle ja siitä Kavstaan maksaa n. 10-13 ekee/hlö.

  Täällä ollaan espanjassa ja huomiseksi luvattiin 37 astetta, joten hiki valuu kun ajattelee huomista. Minä taas olen syksyllä menossa suomeen takasin. Nyt on kai mentävä nukkumaan niin aamulla on taas pirtee.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä A_M_I
  A_M_I Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.03.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 21

  Kiitos taas lisäneuvoista. Ihan tarkoituksella ollaan tulossa syksyllä katsomaan millainen ilmasto siellä on. Myöhemminkin olisi voitu tulla, mutta lomat ovat milloin ne ovat. Tarkempaa reittisuunnitelmaa ei ole vielä päästy tekemään, ennen kuin vaimon loman tarkempi ajankohta selviää. Mutta vaihto-ehtoja (lentoja, reittejä) tuntuu olevan runsaammin kuin osasin kuvitella. Olen saanut muutaman yhteyden oton myös sähköpostitse. Vielä kerran kiitos hyvistä neuvoista. Neuvot toki kelpaa aina. Kerron kyllä sitten kun reitti on valittu ja matka varattu, että mihin lopputulokseen päädyimme. Syksyn odotusta kaikille!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä A_M_I
  A_M_I Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.03.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 21

  Hei taas!

  Niinhän siinä kävi että emme pääse Torreviejaan marraskuussa, mutta uusi yritys on ensi maaliskuussa. Jos jotakin positiivista pitää etsiä, niin ainakin nyt on aikaa suunnitella ja valmistella matkaa huolellisesti. Aion kirjoittaa matkasuunnitelmasta ja valmistelusta, sekä tietenkin myöhemmin itse matkasta tarkemmin omalla Eläkkeelle Espanjaan? ryhmämme sivustolla.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Lissu1
  Lissu1 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.12.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 59

  Hei

  Hyvä vaihtoehto Hki-Alicante -lennoille on myös Air-Berlin. Yksi välilasku Dusseldorfissa toki on, mutta lennot joka arkipäivä ja hinnat todella vertailukelpoisia AF:n suorien lentojen kanssa.

  Muuten, mielestäni hyvä valinta, Torreviejan seutu, toivottavasti viihdytte…

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.