Mistä pyykinpesukone?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Gudrun
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.04.2014
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 74

  Edessä olisi pyykkikoneen osto. Löytyisikös vinkkejä kodinkone- tms liikkeistä, muista(kin) kuin El Corte Inglesistä ja Ikeasta? Fugen lähiympäristö olisi se optimi. Tuttumme vinkkasi aikoinaan Bolichesin kulmilla sijaitsevasta hyvästä kodinkoneliikkeestä, mutta eihän se silloin jäänyt mieleen kun ei aika ollut ”oikea”.. Googletteluni ”electrodomesticos fuengirola” tuottaa melko laihanlaisia tuloksia.

  Löysin kyllä pari nettiliikettä, vaan nappuloita ja ohjelmia olisi mukava päästä katselemaan ihan livenä. Aprikoin tässä myös nettikauppojen lauseen ”Garantia española” tarkempaa sisältöä.

   

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Hola Gudrun,

  Veikkaan, että Los Bolichesin liike on Electrónica Araujo, se on ihan kirkon vieressä pikkukadulla. Kun menet kohti Los Bolichsesin kirkkoa mereltä päin ja jatkat kirkon vasemmalla puolella olevaa pikkukatua niin se tulee siinä suoraan vastaan edessäsi siinä kohtaa kun pikkukatu loppuu ja pitäisi kääntyä vasemmalle.

  Itse olen ostanut sieltä pieniä kodinkoneita enkä ihan nyt kyllä muista onko siellä pesukoneita, on varmaan. Kauppa on ollut Los Bolichesissa iät ja ajat ja sillä on hyvä maine.

  Nettisivukin heillä on, mutta se on ihan onneton, mikä ei välttämättä tarkoita Espanjassa mitään. Tuollaiset pienet perheyritykset eivät täällä ole vielä siirtyneet täysin internet aikaan. 🙂

   

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  https://www.worten.es/

  Erittäin kattava valikoima.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Electronica Araujo on hieno vanhanaikainen liike josta saa viela kunnon palvelua. Seisovat myos myymiensa tuotteiden takana, eli takuut pelaa.

  Worten on nykyaikainen kodinkoneliike josta loytyy kaikki tarvittava kodinkoneista. Joskus on vaan tunne etteivat myyjat tieda paljonkaan alastaan.

  Eli molemmista loytyy ja homma tulee kuntoon vaikka lahtokohta onkin erilainen.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Cortessa on nyt juuri tarjoukset menossa. Siellä on oma halpamerkki Saivod, mistä on hyviä kokemuksia, mutta myös laaja valikoima espanjalaisia sekä saksalaisia laatumerkkejä. Ja samalla vaivalla voi käydä alakerran Hipercorissa missä on usein erittäin edullisia tarjouksia. Takuut ja huolto pelaa hyvin ja ilman nikotteluja. Myyjät (yleensä) osaavat asiansa ja englantia .   Ja mikä kummallisinta hintataso ei ole yhtään kalliimpi kuin muuallakaan. Osittain päinvastoin.

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Noi El Corte Inglesin myyjät ovat kyllä onnetonta porukkaa. Niillä on tapana kerääntyä laumaksi johonkin myymälänsä kohtaan ja kun näkevät asiakkaan lähestyvän leviää joukko kuin varpusparvi.

  Ostin niiltä pari vuotta sitten television. Enkä osta ikinä enää mitään, jonka takia voi joutua keskustelemaan takuista ja tuotevastuista.

   

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Mulla on ihan vastakkaisia kokemuksia. Me ollaan ostettu sieltä paljonkin kodinkoneita vuosien mittaan. Itselle ja suvulle. Viimeksi pari päivää sitten vaihdettiin takuuseen  kahvinkeitin. Loistavaa palvelua (täkäläisillä mittareilla). Johtuukohan se mun henkilökohtaisesta viehätysvoimasta? Mikä vetää naismyyjät magneetin lailla hymysuin palvelemaan.  Olenhan pitkänhuiskea vaalea Arjalainen , parhaassa iässä.  Harmaa tukka, 170cm, eikä sentään ihan seitsemääkymppiä mittarissa. Ei kyllä juuri ylipainoakaan.

  LINKKI

  Gudrun
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.04.2014
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 74

  Hola vaan ja kiitokset taas teille luottokonkarit! Wortenia ja Araujoa siis katsastamaan. Cortesta käytiin imuri viime viikolla, ja onhan tuo ostotoimitus vähän erilainen Suomeen verrattuna:) Sitä kun haluaisi kokeilla näppeihinsä kaikki lisäosat sunmuut, niin ei, itse mööpeli on näytillä ilman letkua tai muita tykötarpeita, ne löytyvät laatikosta jonka voi avata sitten ostettuaan tuotteen. Myyjä kyllä avuliaasti osoitteli laatikon kupeessa olevia lisäosien kuvia, kiitokset Corteen siitä;)

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Hehhh…!

  Nyt on kyllä makariokselle ja Gudrunille osunut Cortessa kesäapulaiset ”palvelemaan”.

  Omat kokemukseni ovat samanmoisia kuin santullakin. Monitoimiseen kotikeittiöhimmeliin kokeiltiin kaikki mahdolliset osat, mitä paketista vain löytyi.

  No, taikinaa tai smuuttia ei sentään alettu paikan päällä valmistamaan. =)

   

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.