Mistä löytyvät esim. Flamenco-tapahtumat?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Muut aktiviteetit ja tapahtumat Mistä löytyvät esim. Flamenco-tapahtumat?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Armi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 21

  Kävelin tänään pitkin Fuengirolan katuja ja huomasin eräässä ikkunassa mainoksen, jossa ilmoitettiin 37. Flamenco-festivaalin tapahtumasta, joka minun tulkintani mukaan olisi tänä iltana Fuengirolan kaupungin talolla. Tapahtuma- aika oli käsittääkseni klo 22. En kuitenkaan löydä tapahtumasta mitään netistä.

  Missä tämmöisistä yleensä ilmoitellaan – siis muualla kuin ikkunamainoksissa?

   

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Aika lailla siellä ikkunoissa taidetaan ilmoitella. Itse turhaannun täysin espanjalaisten kyvyttömyyteen esim ylläpitää tapahtumakalentereita netissä. Fugen kaupungin ulkomaalaisosastolla on tietääkseni joku postituslista, jolla varmasti on englanniksikin kerrottu tapahtumista. Koitanpa ottaa selváä, miten sille listalle liitytään ja kerron kun kuulen.

  Mijasin tapahtumista on vastaava viikottainen postituslista, sille pääsee kun laittaa meiliä (englanniksi) osoitteeseen: turismo@mijas.es ja pyytää saada ”information about activities in Mijas”.

  Mijasin kylän keskustassa on turisteille ilmainen flamenco esitys viikottain muistaakseni keskiviikkoisin kello 12 aika lailla ympäri vuoden. Lisäksi täállä on joka kesä hieno flamenco festivaali, jossa kylän tanssiryhmät esiintyvät ryhminä upeissa asuissa. Se vaan tahtoo olla sellaiseen aikaan kesää, jolloin suomalaiset ovat poissa täältä.

  Ensi viikolla on Fuengirolan feria, silloin feria alueella saa nähdä kansan tanssivan flamencoa – tai oikeastaan kyllä sevillanas enemmänkin – yötä päivää.

   

  LINKKI

  Armi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 21

  Kiitokset taas Kris! Feriaa tässä kovasti odottelen, vaikka tuskin kovin monena iltana jaksan siellä ”heilua”, mutta yritänpä silti.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Jos ei netin kautta saatava palvelu ole ainoa mikä kelpaa ja henkilökohtainen kontakti Fugen turistitoimiston henkilökunnan kanssa on ajateltavissa oleva vaihtoehto, niin kysymällä suoraan sieltä saattaisi saada vastauksia tähänkin pulmalliseen ongelmaan. Samaan hintaan sieltä saisi feriaohjelman . Ja jos sinne ei jaksa personoitua paikan päälle, samat kysymykset ja vastaukset hoituvat ,tosin ikävän vanhanaikaisella välineellä, puhelimella.

  • Tätä vastausta muokkasi 9 vuotta, 6 kuukautta sitten santiago.
  LINKKI

  Armi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 21

  Kiitokset Santiago!

  Sinnepä turisti-infoon seuraavaksi suunnistinkin kun olin sen ikkunajulisteen tavaillut, mutta tietysti liiam myöhään. Kello oli varttia vailla 5 ja aattelin, että ehkäpä se 5:ltä aukeaa ja menin vastapäiseen ravitsemusliikkeeseen istuskelemaan. No onneksi älysin sitten kysyä, että aukeeko se mahdollisesti, mutta kuulemma vasta huomisaamuna, joten sekin kahvikupillinen tuli ikäänkuin turhaan juotua..

  Mutta ehkäpä suunnistan sinne huomenna! Feriaohjelma ja -julistekin kyllä kelpaisivat!

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Jep, hyvä ehdotus tuo turistitoimisto! 🙂

  Sille Fugen ulkomaalaisosaston jakelulistalle pääsee kun laittaa sähköpostia osoitteeseen: foreignresidents@fuengirola.org.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.