Mistä lippuja fudikseen?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Muut aktiviteetit ja tapahtumat Mistä lippuja fudikseen?

Merkitty: ,

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä enrique
  enrique Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.07.2014
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 59

  Minun pitäisi jossain vaiheessa ostella lippuja fudismatseihin jossain päin Espanjaa vähän isommalle porukalle, acerca de 10. Siis johonkin peliin Malagassa, Sevillassa, Barcelonassa tai ihan yleensä Espanjassa mutta mielellään Andaluciassa. Ja nimeomaan UEFA peli tai vastaava arvostettu liiga. Se minkä joukkueen peli on kyseessä ei ole ratkaisevaa.

  En vain tiedä asiasta (eli jalkapallosta) mitään, eikä google paljoa auttanut. Löytyisiköhän arvon orkkilaisista pientä vinkkiä tietämättömälle?

  Pitääkö liittyä johonkin kannatuslistaan tai vastaavaa? Vai riittääkö että menee johonkin paikalliseen lippupisteeseen (mikä se edes on????), nimim. käsi tässä asiassa.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä matias31
  matias31 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.09.2010
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 193

  Lippuja

  Olen käynyt katsomassa otteluita pääasiassa Madridissa. Lippuja olen hankkinut netistä joukkueiden kotisivuilta, lippuluukuilta jotka aukeavat yleensä klo 12.00 ainakin Atlético Madridin kohdalla. ja ennen otteluja lippuluukuilta. Lama-aikana saa lippuja ihan kohtuullisesti. Mustan Pörssin kauppiaita kannattaa varoa. Lipuissa on viivakoodit ja kun silla on kerran menty sisälle niin kopioidut liput eivät enää kelpaa.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.