Mistä kannattaa aloittaa?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Mistä kannattaa aloittaa?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nenna
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.08.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Hei kaikki foorumilaiset! 🙂

  Parikymppinen naisenalku etelä-suomalaisesta pikkukylästä totesi että pitää mennä kauas nähdäkseen lähelle ja täällä sitä sitten ollaan lukemassa kokemuksia elämästä espanjan auringossa (ja tuulissa). 🙂
  Matkustelu on jäänyt vähän vähille kun on ollut kiire elättää itseään eikä kultalusikkaakaan ole kukaan minulle syöttänyt mutta kaukokaipuu on juurtunut sitäkin syvemmälle!
  Kysynkin, mistä kannattaa aloittaa kun suunnitelmana on karistaa kotitienoon tomut jaloista ja suunnistaa aurinkorannikolle? Olen baarimikko ja tarjoilija, asiakaspalvelun ammattilainen siis ja toivoisin bongaavani jonkun alan työmahdollisuuden Espanjasta. Hyviä linkkejä kellään? Olen myös kuullut ikäviä kokemuksia tutulta siitä miten häntä työnantajan osalta (suomalaisen) kohdeltiin kun oli Espanjassa työskentelemässä ja ummikkona vähän jännittää jos osun sattumalta johonkin samantapaiseen paikkaan…
  En myöskään tarkkaan tiedä millainen palkkaus ravintola-alalla on Espanjassa, maksaako sillä vuokrat ja elämiset ja muut? Entä onko alan ihmisille töitä näin syksyllä/talvella?

  Jos joku alan henkilö sattuu olemaan ruudun äärellä niin vinkit ja linkit on tervetulleita (jos olet johtavassa asemassa, ota yhteys niin kehun mielelläni lisää 😉 ).

  Kiitos!

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  Viime talvena kävin syömässä Hotel Yaramarin Restaurante Rivera Beachilla, siellä oli töissä suomalainen likka. Kysäsin häneltä miten palkallisesti pärjää ja hän totesi täällä on hyvä olla, maksavat työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

  LINKKI

  Schooner101
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.10.2006
  Kirjoituksia: 13
  Vastauksia: 229

  Fugessa, Samin pizzeriassa oli ainakin suomalaisia nuoria neitoja töissä viime talvena, ja pitivät työstään. Palkoista ei ollut puhetta mutta tyytyväisyys työpaikkaan ja oloihin muutenkin oli ihan kohdallaan.

  Älä nyt kuitenkaan ihan pers-aukisena sinne lähde, jos massi on kunnossa parin kuukauden elelyyn vararahastolla niin ei ainakaan tarvitse lähteä rahattomuuden/ työttömyyden takia heti takaisin ja aikaa työn hakuun on enemmän.

  Tuulihattuosasto nyt tietty kertoo että tänne vaan, täällä on kivaa, täällä on mitä vaan, täällä pärjää, kuten jo olen aiemminkin kirjoitellut että tällä sivustolla nuoret seikkailijat saavat ihan väärän kuvan siitä mitä elämä on vieraassa maassa. Ei taida olla monellakaan nuorella mahdollisuuksia viettää päiväänsä reflan terassilla tai ajella harrikalla/avoautolla luu ulkona pitkin päivää tai puunata jotain paatin kantta. Ne kenellä on massi kunnossa voivat näin tehdä, jos on omasikin niin sitten ei hätää.

  Rahattomana ja työttömänä vieraassa paikassa puolituttujen nurkissa ei ole kivaa kenelläkään, takaisin kotiinkin pääsy on yhtä helvettiä huonoimmillaan, kokemusta asiasta kun olin ikäisesi.

  Ja läheltä ravintolatyöntekijöiden töitä suomessa seuraavana en usko että talvella liksat päätä huimaa arskarannikolla.

  Isällisiä neuvoja tuuleen 😉 turvallista matkaa sinulle

  LINKKI

  Rontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.01.2007
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 320

  Suosittelen ekaks kielikoulua.
  Eli opettele Espanjaa niin että pärjäät hiukka paremmin kuin auttavasti.
  Koska kielitaito on edelletys jonkimmoiseen menestykseen, liikut sitten missä tahansa.
  Kun osaat kielen niin opit myös maan työtavat paljon helpommin.

  LINKKI

  Nenna
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.08.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Heh, tämän hetkinen espanjan kielen taitoni on suoraan sarjoista Los Serranos ja Mi gorda bella 😀

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.