Missä kaikki IHMISET juuri nyt kun pitäisi keskustella sekasorrosta ympärillämme

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Risut, ruusut ja sivuston ominaisuudet Missä kaikki IHMISET juuri nyt kun pitäisi keskustella sekasorrosta ympärillämme

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  PIPSA PIPPURI
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.06.2017
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 5

  2 päivää istunut puhelimessa puhuen täällä Espanjassa sekä Suomessa asuvien tuttujeni kanssa! Näissä tilanteissa, kun ympärillä tapahtuu jotain epäinhimillistä PELKO valtaa mielen, vaikka mantran tavoin toistellaan ”En pelkää”! Se on keino, jolla yritetään päästä irti pahasta olosta, mutta tosiasiassa parhain apu on KESKUSTELU ihmisten kanssa!
  Pahinta on, että esim. Fugessa asuvat vanhukset ovat todella YKSIN ilman tukiverkkoa, mutta netin käyttö onnistuu! Täällä orgissa olis hyvä laittaa uusi ”kanava” esm. APUA KRIISEIHIN tmv. Yleiset pulinat eivät ole oikea kanava löytää APUA! Toivon sydämestäni, että SIVUSTON YLLÄPITO HUOMIOISI tämän UUDEN TARPEEN!

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Pidätkö todella tarpeellisena lietsoa pelkoa ja epävarmuutta myös alueilla, joissa ei ole tietoakaan mistään kriisistä? Vai onko Fuengerolassa tapahtunut jotakin erityistä?

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Olen samaa mieltä, siksi en asiaan mitään sanonutkaan.

  LINKKI

  PIPSA PIPPURI
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.06.2017
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 5

  Buenos Dias KOJO! Lukisitkos viestini uudelleen, kun vastauksessasi oli asiayhteys ”puhua/kuunnella ihmisiä” muuttunutkin – suomipäättäjien tyyliin – SIVURAITEILLE! Selvennän tarkoitukseni vielä lyhyesti, että ehkä ymmärtäisit tarkoitukseni oikein.
  Kyseessähän on TARVE ihmisten välisiin keskusteluihin puhumalla ja kuuntelemalla kriisitilanteissa ja entisenä SPR:N VAPAAEHTOISENA puhun tapahtumien tuomalla kokemuksella!
  Sinä puhuit vihan lietsomisesta, josta viestissäni ei mainittu sanallakaan, koska PROVOSOINTI on minulle iljettävä ajatus! Olet ilmeisesti niitä ihmisiä, joilla pelkotilat painuvat monimutkaisten aivojemme ”kovalevylle”. Hyvä, jos elämääsi ei vaikuta moiset pikkujutut…! Kaikilla meillä ei ole empatian/sympatian tunteita.
  PUNTO

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Hyvää päivää itsellesi, Pipsa pippuri.
  Sisälukutaito taitaa olla hukassa pikemminkin siinä päässä, sillä en sanallakaan viitannut vihan lietsomiseen, vaan puhuin pelosta ja epävarmuudesta.

  Seison edelleen mielipiteeni takana. Myös joka alueella, mikä on joutunut terroriteon näyttämöksi, on korostettu rauhallisuutta ja tavallisen elämisen jatkamista mahdollisimman pian. Pelolle ei anneta periksi.

  LINKKI

  Selma
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 38
  Vastauksia: 583

  Olen samaa mieltä Kojon kanssa. Tällaiset keskustelupalstat ei ole oikea paikka puhua kriisitilanteista. Lietsoo ihan turhaan pelkoa ja epävarmuutta. Pipsan kannattaisi lukea uudestaan vastauksensa Kojolle.

  LINKKI

  PIPSA PIPPURI
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.06.2017
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 5

  Hei Selma siellä jossain!
  Kiitän viestistäsi! Olisikohan parempi – profiilikuvastasi päätellen
  – pysyä hieman kauempana sinusta ainakin fyysisesti – kun kädessäsi oleva ”joku” heiluu niin topakasti:))
  Olisi mukavampaa KUULLA OMIA MIELIPITEITÄSI kuin tyytyä viittauksiin Kojon sivulle!

  Suosittelen lukemaan meidän El Pais-lehteä ja katsomaan joskus 24h uutiskanavaa – siellä on meitä andalucialaisia koskeva A J A N K O H T A I N E N HIRRRRVEEN PELOTTAVA VIDEO! Koska et tunne pelkoa, kipaisepas sieltä jonkin mailan varresta tsekkaamaan….!
  Y…DISFRUTA<3 Terveisin PIPSA PIPPURI

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Pipsa Pippuri.

  Jos sinulla on jotakin sanottavaa minulle, kerro se tällä palstalla, ole hyvä. En enää halua saada sinulta sekavaa yksityisviestiä sähköpostiini.  Sinne kirjoittavat vain henkilökohtaiset ystäväni.

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 119

  Hyvää päivää Kaikki,
  Me olemme kristittyjä järjestöjä, jotka on muodostettu auttamaan ihmisiä avun tarpeisiin, kuten taloudelliseen apuun. Joten jos olet menossa läpi taloudellisia vaikeuksia tai olet minkäänlaisessa taloussanomassa ja tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen tai tarvitset lainaa aseta velkasi tai maksa laskuja, aloittaa mukava liike tai olet hankala saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen alfredpeterson6977@gmail.com
  sillä Raamattu sanoo: ”Luukkaan 11:10 Jokainen, joka pyytää, saa; joka etsii löytöjä; ja hänelle, joka kolisee, avataan oven. ”Älä siis anna tämän mahdollisuuden ohittaa sinut, koska Jeesus on sama eilen, tänään ja ikuisesti vakavassa mielessä ja Jumala pelkää ihmisiä ottamaan meihin yhteyttä, sähköpostitse.alfredpeterson6977@gmail.com
  Palvelumme sisältävät seuraavat:
  Velkojen konsolidointi
  Toinen kiinnitys
  Yritysluotot
  Henkilökohtaiset lainat
  Kansainväliset lainat
  Laina kaikenlaisille
  Perhelaina
  JNE
  Lainahakemuslomake:
  * Hakijan nimi:
  * Osoite:
  * Kaupunki:
  * Valtio:
  * Maa:
  * Sukupuoli:
  * Siviilisääty:
  * Ikä:
  * Ammatti:
  * Tulonopeus:
  * Puh:
  * Matkapuhelin:
  * Pyydetty määrä:
  * Lainan kesto:
  * Lainan tarkoitus:
  * Oletko hakenut lainaa ennen?
  * Jos kyllä; Yrityksen nimi & sijainti:
  TYÖLLISYYS:
  * Työpaikka:
  * Osoite:
  * Puhelinnumero:

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.