Minne syömään – RAVINTOLAT

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini Minne syömään – RAVINTOLAT

Esillä 8 viestiä, 31 - 38 (kaikkiaan 38)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • LINKKI

    bochorno
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 12.10.2006
    Kirjoituksia: 6
    Vastauksia: 464

    http://www.cocinavino.com/menu_auto/menu_dia.php

    Pyydä yksi El Principito (en francés: Le Petit Prince), etc.

    LINKKI

    Old Chap
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 13.07.2006
    Kirjoituksia: 106
    Vastauksia: 2386

    Erinomainen linkkivinkki, kiitos Bochorno!

    LINKKI

    Alicia
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.02.2008
    Kirjoituksia: 0
    Vastauksia: 9

    Kiitokset blues, Old Chap ja bochorno!! Tulihan sieltä vinkkejä kun vähän ”potkii” 🙂 .

    Old kirjoitti:

    Jos et ymmärrä ruokalistaa, niin sano se tarjoilijalle ja kysy röhkimällä (röh-röh) tai kotkottamalla (kot-kot) tai määkimällä (mää-ää), visertämällä (ti-ti-tyy) … mitä herkkujasi voisi löytyä valmistettavaksi. Kalaa on vaikea matkia verbaalisesti muutoin, kuin olemalla suomalainen (vaiti). Tai entäs kani ..?

    Heh, katsovat minua varmaan hulluksi, mutta ei liene haittaa 😀 . Ekaa kertaa suuntaan Espanjaan ja kieli ei ihan ole hanskassa. Muutamia tuttuja sanoja.. Pitää tavailla noita resepteja ahkerasti jos sieltä jää jotain mieleen.

    Ai jai, matkakuume on kova…

    LINKKI

    aristoteles
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 12.07.2006
    Kirjoituksia: 11
    Vastauksia: 210

    Olen käynyt jos jonkinlaisissa ravintoloissa aurinkorannikolla. Yksi kehuu yhtä ja toinen toista.

    Kivoja kokemuksia ja elämyksiä kaikki. Nälkä on lähtenyt ja makumuistoja kertynyt. Reflan orkkisoppa ja esim. Rosion hernekeitto torstaisin ovat myös maininnan arvoisia.

    Mutta, mutta. Oma ruoan laittaminen on ihan oma sektorinsa. Marketeissa on tarjolla uskomattomia määriä ruoan raaka-aineita. Maalta ja mereltä ja taivaalta. Noiden kaikkien mahdollisuuksien kokeilu ja opettelu on ihan oma haasteensa.

    Meikäläinen on sitä mieltä, että omasta päästä tulee parhaat sapuskat. Se pätee Suomen ruoka- aineissa oikein hyvin. Voita ja kermaa, niin nam, nam.

    Mutta näitä etelän herkkujakin olis kiva opetella valmistamaan. Ihan itte henkilökohtaisesti.

    LINKKI

    Alicia
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.02.2008
    Kirjoituksia: 0
    Vastauksia: 9

    Juu on kiva kokkailla kotonakin, mutta lomalla ollessa haluan ehdottomasti päästä valmiiseen pöytään nauttimaan :).

    Olen pari kertaa käynyt Kreikassa ja siellä tykästyin muutamiin ruokiin niin, että on tullut kotonakin tehtyä. (Itse asiassa kävinpä yhden päivän mittaisen kreikkalaisen ruoan kurssinkin 😀 .) Saattaapi olla, että tulevalta reissulta tarttuu kyty kokeilla espanjalaisia herkkuja. Etukäteen en ole mitään kokeillut. Pitää päästä maistelemaan ensin ihan oikeassa ympäristössä.

    LINKKI

    unikki
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.02.2008
    Kirjoituksia: 87
    Vastauksia: 67

    Hei
    Tällainen palsta ainakin ensikertaa Espanjassa matkaavalle on tarpeellinen.Siellä haluaa nautiskella paikallisia aitoja ” ruokia” , ei kuitenkaan halua maksaa niistä maltaita .On sitä rahalle muutakin käyttöä.
    Kiitti vaan kaikista vihjeistä

    LINKKI

    Tulppu
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 17.02.2008
    Kirjoituksia: 23
    Vastauksia: 239

    http://barcelona.salir.com/lizarran_sagrada_familia

    Muutenkin, jos joku ei ole Baskimaan keittiötä kokeillut, niin ehdottomasti kannatta. Ei syyttä sanota maan parhaaksi. Varsinkin pintxot ovat aivan ihania 😛

    LINKKI

    aristoteles
    Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 12.07.2006
    Kirjoituksia: 11
    Vastauksia: 210

    Täytyy koittaa mennä sinne Baskimaahan joskus. Olen saanut samanlaisia hienoja kommenttena jo monen vuosikynnen aikana. Mutta itse en ole siinä maakunnassa käynyt. Oikein hyviä päiviä vaan sinulle.

Esillä 8 viestiä, 31 - 38 (kaikkiaan 38)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.