Minkälaisia töitä löytyy Fuengirolasta/Puhelinmyyjän kokemuksia?

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yleistä opiskelusta, työnteosta ja harjoittelusta Minkälaisia töitä löytyy Fuengirolasta/Puhelinmyyjän kokemuksia?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  BethDitto
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.03.2011
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Moriensta pöytään! 🙂
  Juurikin foorumille liittyneenä tahtoisin tiedustella työnteko mahdollisuusksia Fuengirolasta.
  Olen ystäväni kanssa (22v ja itse olen 20v.) lähdössä mahdollisesti tämän vuodenpuolella kesän tai syksyn aikana Fuengirolaan katsomaan paikallista elämää, hakemaan uusia kokemuksia ja kulttuuri elämyksiä!
  Pidempiaikainen asuminen haaveena,joten tämän vuoksi työmahdollisuus tiedustelu.

  Reissun tarkoituksena olisi katsastella, että löytyskö töitä kyseiseltä alueelta.
  Puhelinmyyntikin kävisi,mutte epäilyttää,koska kk tulot eivät ole varmat ja työilmariiri monesti takkuilevaa. Vai olisiko jollakin kokemusta tästä alasta,jotka karsisi vähän negatiivisia ennakkoluuloja pois,mitä muut forumiem tiedot ovat antaneet?

  Osaisitteko neuvoa onko muita työllistymis vaihtoehtoja,siivooja/blokkari/tarjoilia/tiskari?
  Onko pääsy töihin yleisestiottaen vaikeaa,ilman tietyn alan valmistumispapereita.

  Ammatillinen koulutus matkailupuolella on hieman kesken, kielitaitona englanti ja suomi.

  Löytyykö suomalaisia koulupaikkoja suomenkielisille ja voiko oppisopimuksella opiskella?

  Kiitoksia jo etukäteen vastanneille 🙂

  LINKKI

  Ivanka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 46
  Vastauksia: 854

  Mene hyvä nainen Lontooseen. BethDitto on mun ykkössuosikki ja jos haluat meininkiä olet pyrkimässä väärään kylään. Vaihtoehtoja kyllä on… jos Espanjaan mielit, Barcelona ja vaikka Madrid… mutta nou…nou Aurinkorannikolle, mielummin vaikka Malagaan.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  No, morjensta vaan sullekin.
  🙂
  Vuosi sitten, maaliskuun lopussa, oli Espanjassa työttömiä 4.612.700. Näistä Andaluciassa 1.080.900, joista miehiä 603.200 ja naisia 477.700. Yksistään Málagan provinssissa, johon Fuengirolakin kuuluu, oli tuolloin työttömänä 233.100 työikäistä henkilöä, joka on 30,02% silloisesta työvoimasta. (Verrantona mainittakoon vaikkapa Tampere, jonka väkiluku on Wikipedian mukaan nyt näemmä 213 344)

  Ympäröivien kaupunkien työttömyysprosentteja. Cádiz ja Almería 29,43%; Granada 29,21%; Córdoba 28,69%; Jaén 27,15%; Sevilla 24,67%; Huelva 23,87%.

  Ei varmaankaan tarvitse kertoa, mihin suuntaan luvut ovat tuosta vuoden takaisesta liikkuneet.

  Työvoimapalvelutoimistoja:

  http://www.buscadordetrabajo.es/

  http://acciontrabajo.es/j__l__Andaluc%C3%ADa.html

  http://www.empleoandaluz.com/index.php

  http://www.opcionempleo.com/ofertas_empleo_andalucia_34836.html

  http://www.trabajoandalucia.com/

  Niin, että mitäs tässä sitten muuta kuin että Iloista Työnhakua vaan ja toivottavasti onnistuu.
  🙂
  Ja ai niin joo.. Eipä kestä! 😛

  LINKKI

  chica finlandesa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.05.2007
  Kirjoituksia: 19
  Vastauksia: 141

  Jos ihan realistisesti miettii tätä esim. Fugen työllistymistilannetta parille parikymppiselle, niin minun mielipide on seuraavanlainen: jos olet reipas ja sosiaalinen ja puhut sitä englantia hyvin, niin turistikausina löytyy sisäänheittäjän, flyereiden jakajan, blokkaajan ja ehkä jopa tarjoilijan töitä kun jaksaa etsiä. Joka kesä tulee uusia nuoria roppakaupalla ja pärjäävät sen pari kuukautta kyllä edellä mainittuja hommia tekemällä. Siis ne, jotka todella jotain tekevät. Andalucian työttömät eivät tähän mennessä ole minun tietääkseni näitä vakansseja pahemmin täyttäneet, sillä eihän niissä palkka ole moinenkaan puhumattakaan mistään työsopimuksista.

  Suomalaisia puhelinmyyntiyrityksiä myös löytyy aika lista Fuengirolasta ja ne rekrytoivat jatkuvasti, näihinkään hommiin ei välttämättä Andalucian työkkäristä löydy tekijöitä…

  Täällä ollessa kun tutustuu (varauksella tietenkin) ihmisiin, baareihin ja meininkiin niin voi löytää vaikka mitä duunia, nim. kokemusta on. Pitää silti muistaa se fakta, että töitä on vähän.

  Muihin kysymyksiin mulla ei ole vastauksia eikä mielipiteitä 😉

  LINKKI

  oleo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.08.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 284
  BethDitto kirjoitti:

  .. työllistymis vaihtoehtoja,siivooja/blokkari/tarjoilia/tiskari? Onko pääsy töihin yleisestiottaen vaikeaa,ilman tietyn alan valmistumispapereita.

  Jos suomeksi haluaa siivoustöitä hakea, niin yksi idea on ottaa yhteyttä suomalaisiin asunnonvälitys firmoihin siellä paikan päällä vierailemalla niitten toimistossa suoraan, ja kysymällä siivoustöitä. He kun tarvitsevat putsaajia aina vuokrasopimusten päätytyyä ja asukkaiden vaihduttua jne. Jotkut harjoittavat viikkosiivousta kohteissaan myös.

  Tiskaajan avoimia paikkoja (ilmoituksia) olen nähnyt baarien ovien pielissä. Siinä ohjeet, josko soittaa johonkin numeroon tai kävelee suoraan sisään kysymään.

  Tarjoilijan työt samoin paljon ilmoitettaan siellä oven pielissä.

  No, monet täällä sanoo, että laman aikana ei ole töitä. Varmaan niin onkin. En nyt ole käynyt Espanjassa niin en tiedäkkään millainen on lama meno. Sitäkään en tiedä, että nyt hurjan laman aikana, että syökö kukaan Espanjassa mitään. Juovatko ne vaan vettä! Jos kukaan ei syö mitään niin silloinhan ei tarvita tarjoilijoita taikka tiskareita. No, ainakin laman pikkuhiljaa hellittäessä Suomessa ja Saksan teollisuuden jo puskuttaessa täysillä (huom! Saksan laivavarustamot ovat jo vieneet tilaukset Turun telakoilta. Mitä parempaa sakemanneilla on tarjoita varustamoilla kuin meillä
  ? No, sanovat että ovat modernisoineet telakoitaan, tiedä häntä…), luulisi ainakin turisteja menevän sinne vuokrailemaan asuntoja ja kuluttamaan eurojaan, joka taas tietää töitä työnetsijille!

  Onnea matkaan! Kannattaa lähteä, Fuge onihan hieno paikka jos hienoista hiekkarannoista välittää!

  LINKKI

  fixille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.01.2015
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 2

  Topicin vuoksi haluamme esitellä itsemme yhtenä vaihtoehtona.

  Haemme myyjiä ilmanvaihtokanavien puhdistusmyyntiin sekä yläpohjien lisäeristysmyyntiin. Myyntitoimistomme sijaitsevat Oulussa ja Espanjan Fuengirolassa.

  Haluatko sinä työskennellä mukavassa ja aktiivisessa työyhteisössä, jossa sinulla on huippu työkalut käytössä ja todella hyvä tuote myytävissä?
  Tässä on siihen huikea mahdollisuus! Sinulta pitää löytyä vain positiivista asennetta ja hyvää mieltä. Muut tarvittavat eväät me annamme sinulle!

  Soita heti tai laita hakemus sähköpostitse. Lisätietoja osoitteessa http://fixille.fi

  • Tätä vastausta muokkasi 9 vuotta, 4 kuukautta sitten fixille.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.