minävain :)

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? minävain :)

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  minävain
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 67

  Tervehdys kaikille!

  Ajattelinpa nyt sitten rohkaista mieleni ja esitellä meidän pesueen 🙂

  Olemme kaksikielinen (äiti suomi-isä ruotsi) uusioperhe Suomesta, pohjanmaalta. Minulla on ennestään yksi poika 9v, ja yhdessä mieheni kanssa meillä on 4v tyttö. Miehelläni on ennestään 17v tyttö, 15v poika sekä 13v poika, jotka eivät asu kanssamme. Lisäksi huushollissamme pyörii koira sekä viisi kissaa jotka on adoptoitavana… (kissat nimittäin).

  Mieheni on jo monta vuotta huokaillut etelän lämpöön tasaisesti joka ikinen talvi mitä olemme yhdessä olleet, olisi kuulemma muuttolintu jos olisi eläin… Minä puolestani olen tasaisesti tuhahdellut että mitä sitä hulluja, ihan hyvähän meidän on täälläkin. Kunnes kävimme vuosi sitten Lanzarotella viikon lomalla. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt etelässä, mutta se yksikin kerta riitti saamaan minut tajuamaan sen etelän ilmaston ihanuuden, jonka perään mieheni oli huokaillut.

  Siitä se sitten lähti, silloin tällöin puheissa tuli esiin muutto talveksi etelään. Ja nyt on kärpänen todellakin iskenyt, mikään ei enää voi estää. Täältä tullaan Espanja! Ensi kesänä pesueemme laskeutuu Espanjan kamaralle. Nyt se on sanottu ääneen 🙂 Tavoitteemme on tulla sinne heinä-elokuussa, tarvittaessa jo aikaisemminkin. Mutta mielellään täällä Suomen suloisessa suvessa niin pitkään kuin mahdollista.

  Tänään ollaan sitten laitettu asiat kunnolla rullaamaan kohti unelmaa, miehen pomo hyväksyi toimiston siirtämisen Espanjaan. Kun vaan hoksaisi hoitaa kaiken tarpeellisen ennen lähtöä 🙂 Tulemme varmasti kyselemään teiltä konkareilta kaiken laista, mahdollista ja mahdotonta, varokaa vain 😉

  Taidamme laittaa blogin pystyyn: Kohti Espanjaa!

  Eiköhän tässä ollut ne tärkeimmät, innolla odotamme uusia kokemuksia ja tuttavuuksia!

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Tervetuloa minävain tänne Orkkiin kirjoittelemaan sekä tietysti myös Espanjaan! 😉 Hienoa kuulla, että lähdette toteuttamaan haavettanne. 🙂

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Ja hyvä ajatus, pistä todellakin se blogi pystyyn. Kirjoita vaikka kerran viikossa siitä miten projekti etenee, mitkä ovat mielialat ja mitä on tapahtunut. Auttaa varmaan monia muita, jotka vasta haaveilevat ja tarjoaa virikkeitä hyviin muistoihin meille, jotka olemme sen jo tehneet.

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Tervetuloa ”minävain” tänne Orkkiin, kiva juttu kun löysit mukaan! Upeaa myös huomata, että pääsette paikan päälle Espanjaa maistelemaan – voin kyllä lupailla, että maistuu 😉 ..sinulla näyttää selvästi myös kirjoittaminen olevan hanskassa, kirjoittele ihmeessä kokemuksianne asioiden etenemisestä – käytännön kokemukset ja vinkit ovat kullanarvoista apua muillekin samassa tilanteessa olevalle, tai Espanjaan muuttoa suunnittelevalle. Mutta… kysele ihmeessä itsekin – uskon vinkkejä ja apua löytyvän Orkkilaisilta yllin kyllin!

  Tervetuloa Orkkiin ja Espanjaan! 😉

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.