Millaista tarvetta Espanja-Suomi kuljetuksille?

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yrittäjänurkka Millaista tarvetta Espanja-Suomi kuljetuksille?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Rekkailija
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.04.2016
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Terve foorumilaiset!

  Aloittelen ensi vuoden puolella omaa rekkabisnestä ja kaipailisin täältä ihmisten kokemuksia, millaista tarvetta täällä ihmiset kokee / on kokenut muuttorekalle Suomen ja Espanjan välillä? Ihan noin pari kertaa kuukaudessa tuota väliä tulisi ajettua ja suunnattua palvelut täysiä muuttolavoja tarvitseville sekä tietty pieniä muuttolaatikoita ja matkalaukkuja, golfbägejä, polkupyöriä, jne. kuljetuksille. Palvelut olisi siis yksityishenkilöille, tavarat haetaan kotiovelta ja toimitetaan haluamaan osoitteeseen hyvällä hinnalla, ajot lähtee Fuengirolasta, Madridin ja Barcelonan kautta Helsinkiin ja pohjoisempiin Suomen kaupunkeihin, ja vastaavasti Suomesta Espanjaan sama reitti.

  Millaista tarvetta ihmisillä täällä? Kertokaa rehellisiä ja konkreettisia kommentteja jotta voin ammentaa vähän miten lähden toimimaan ja millä suunnitelmalla? Näillä näkymin noin vuoden sisällä kyseinen suunnitelma olisi toteutettu.

  Kiitoksia! Terkuin Rekkailija

  LINKKI

  Loikkari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 235

  Itse entisenä kuljetusalan yrittäjänä ottaisin tarkemmin selvää kuljetusten todellisesta tarpeesta ja volyymeista. Tietääkseni, en ole ihan varma tämän päivän tilanteesta kun olen viimeksi oleillut aurinkorannikolla keväällä 2013, kuitenkin kaksi yksikköä ajaa Helsinki-Fuengirola väliä säännöllisesti.  Toki kilpailu saattaa olla kuluttajalle eduksi mutta kokemukseni on, että jos tämän päivän kakkua on jakamassa kaksi autoa (täysperävaunullisia) niin palat jää pienemmiksi kolmen jakajan kesken. Voihan se tietysti olla, että kuljetustarve on lisääntynyt tai joku on vetäytynyt pois markkinoilta mutta sellainen näppituntuma minulla tähän asiaan on. Lisäksi tarve kuljetuksille lienee myös aika sesonki painoitteinen, syksyllä alas ja keväällä ylös. Onnea kuitenkin mukaan, varmaan löydät sopivan konseptin jolla saat leivän päälle muutakin kuin ylähuulta! Tarkoitukseni ei ole olla ampumassa suunnitelmaasi alas vaan suhtautuisin asiaan maltilllisesti ja markkinatutkimusta kartoittamalla kysyntää voi jo saada jonkin kuvan mitä tuleman pitää. Ehkä voi tehdä yhteistyötäkin, vai onnistuuko se Suomessa?

   

  Lisään tähän helposti googlella löytämäni firmat, näiden lisäksi on muutamia suurempia logistiikka yrityksiä markkinoilla!

  http://www.kuljetuskissaviekoon.fi

  http://www.rokkikone.fi

  LINKKI

  Rantaleijona
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.05.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 8

  Eilen just laitoin paketin Vantaalta kohti Fuengirolaa, 40 eur. Toivon mukaan on perillä viikon päästä kun itse lennän perässä.

  http://maletataxi.com/

  LINKKI

  Rekkailija
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.04.2016
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Kiitos vastauksista, arvostetaan rehellisyyttä ja ammattitaitoa!

  Maletataxi:sta en ole kuullut, oliko millainen palvelu? Hakivatko tavarat ovelta vai veitkö boksin itse niiden toimipisteeseen? Kauanko sanoivat toimitusajan olevan?

  Muita vastaajia??

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.