mijas costas

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä jarno
  jarno Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.06.2007
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 4

  terppa

  kertokaapa jotain mijas costas alueesta. millainen paikka se olisi asua? kallista verrattuna vaikka fugeen? vapaa sana paikasta. en oikein tupannut löytää tietoa paikasta tai kokemuksia joten ajattelin tänne viskata ilmaan tällaisen keksustelun.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä blues
  blues Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Mina ainakin pidan asumisesta taalla. Haittapuolena ehka auton tarve . Matka sopivasti liian pitka vahan kaikkialle jalkaisin. Alueena kuitenkin rauhallinen ja kaunista seutua. hintatasoa en uskalla alkaa vertailemaan muiden alueiden kanssa. Luulisin samanlaiseksi kuin rannikolla muutkin alueet.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä jarno
  jarno Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.06.2007
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 4

  kiitos, tämä autoasia helpottaa huomattavasti päätöksentekoa näin alkuun.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Kari
  Kari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Hintataso peruselämisen suhteen on käytännössä sama, toki eroja markettien, ravintoloiden yms suhteen on kuten missä tahansa. Aivan sama asuntojen suhteen, mutta samoissa suuruusluokissa liikutaan.

  Blues toi esille tärkeän käytännön pointin, eli heti kun siirryt hiemankaan ”sivummalle” erityisesti liikennevälineistä ja tärkeimmistä palveluista, niin auto tai muu liikkumapeli saattaa muodostua välttämättömäksi. Jostain syystä suuri osa ihmisistä tuntuu viihtyvän kävelymatkan päässä keskustan ja ydinpalvelujen vaikutuspiiristä. Myös bussi- tai Renfe (paikallisjuna) -reitin läheisyys helpottaa elämää kummasti (ehkä tiedätkin, että Renfen päätepysäkki on Fuengirolassa, eli se herkku ja helppous loppuu siihen)

  Tämäntyyppiset päätökset ovat toki mitä suurimmassa määrin henkilökohtaisten mieltymysten summia, eli mitään yks’selitteisiä neuvoja on vaikea antaa.

  Tsemppiä kuitenkin, pidetään peukkuja hyville valinnoille!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä bhajee
  bhajee Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Harva muuten tiedostaa, että Mijasin ja Fuengirolan välinen raja kulkee tässä kaupunkialueella niin, että osa Mijasia on käytännössä Fuengirolaa.. tai päinvastoin, miten vain asiaa katsoo..

  Raja seuraa suunnilleen moottoritietä koillisesta El Corte Inglésin kohdalle, mutta kääntyy siitä Fuengirolan kaupunkialueelle ja kääntyy sitten hieman härkätaisteluareenan takana taas suunnilleen rannan suuntaiseksi.

  No tällä nyt ei asian kanssa ole varsinaisesti mitään tekemistä, tulipahan vain mieleen.. 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Rellamada
  Rellamada Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 125

  Ei nuoret miehet missään Mijas Costalla tule viihtymään, lähemmäksi keskustaa ja menopaikkoja on päästävä! 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
  Old Chap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Mä sitten tykkään Rellamadan tyylistä ilmaista asioita – mutta olen tuostakin samaa mieltä. Joku Blues voi asua kaukana mutta me nuoret ja/tai nuorekkaat (öhöm) kaivataan korkeintaan kävelymatkan mittaista etäisyyttä tapahtumiin. Kurkistele karttaa ja vedä länsiraja jotenkin Avenida de Mijasia pitkin pystyyn, yläreunaksi moottoritie, äläkä mene Los Bolichesissa kovinkaan kauaksi – et ainakaan Torreblancaan tai Los Pacosiin, niin pysyt tapahtumien tuntumassa.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.