mielenkiintoisia koiria

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset mielenkiintoisia koiria

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Kävin sattumalta eräänä päivänä segundamanon sivuilla joilla myydään /annetaan ilmaiseksi eläimiä.Pelkästään Malagan provinssissa oli määrätön määrä koiria , ilmaiseksi ja hyvinkin halpaan hintaan.
  Osa ilmeisesti ihan rotupuhtaita tapauksiakin.
  Ja hyvinkin mielenkiintoisia coktaileja. Jos harkitsee koiran hankkimista täällä , tämä voisi olla ihan mielenkiintoinen vaihtoehto.
  Eroa näin maallikon silmin löytöeläintarhoihin se, että täällä pystyy valikoimaan mieleisensä rodun tai koon ja pentuja on myös paljon.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  En oikein tiedä, kuinka näihin Espanjan koira-asioihin suhtautuisi. Vielä ’80 ja ’90-lukujen taitteessa sai nähdä kuinka jotkut irtokoirat (todennäköisesti kulkukoiria) maata rötköttivät aurinkorannikon terassien liepeillä ja turistit saattoivat silloin tällöin nakata niille jonkun suupalankin. Uskaltautuivatpa rohkeimmat tapaukset jopa hetkeksi loikoilemaan varjoisalle terassillekin, kunnes joku henkilökunnasta kävi hätistämässä kauemmaksi.

  Koirat sitten siivottiin kaduilta pois kaiketi enemmänkin siitä syystä, että ne paskoivat jalkakäytäville, kuin että siksi, että espanjalaiset olisivat olleet jotenkin vihamielisiä niitä koiria kohtaan eläiminä.

  Tokihan maasta löytyy myös niitä jotka kohtelevat koiria, ja eläimiä yleensäkin, todella sikamaisen huonosti (anteeksi nyt vaan sika!) ja joutaisivat vankilaan pariksi vuodeksi, mutta mielestäni eivät espanjalaiset kaduntallaajat noin yleisesti ottaen ole sen vähempää eläinrakkaita kuin suomalaisetkaan.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä devspain
  devspain Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281
  santiago kirjoitti:

  Eroa näin maallikon silmin löytöeläintarhoihin se, että täällä pystyy valikoimaan mieleisensä rodun tai koon ja pentuja on myös paljon.

  Eipä siellä löytöeläintarhallakaan sinulle randomilla koiraa mukaan laiteta. Valita saa ihan itse ja puhdasrotuisia on paljon muiden joukossa… Ei tosin pidä uskoa ihan kaikkeen, mitä sanotaan podenkoksi. Se tuntuu olevan jopa ”ammattilaisten” käyttämä virheellinen termi kaikista sekarotuisista ruskeahkoista koirista täällä. Puhtaan podenkon tunnistaa kuitenkin kaikkein helpoiten vaaleanpunaisesta kirsusta (mustan sijaan) ja sitten vasta aletaan tutkia muita ominaisuuksia..

  Samalla tavalla ne koirat on ilmaisia löytötarhoillakin, maksat kuitenkin yleensä kulut steriloinnista ja rokotuksista (ja mahdollisesta suomeen roudaamisesta jne).

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ritacasanueva
  Ritacasanueva Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  on oma koiratarha (myos kissoja ja tarpeessa muita elaimia)Las Palmasista Agaeteen menevan tien laidalla koeviljelmatilan alueella.
  Sielta voi myos adoptoida. Luovutus papereineen, rokotuksineen ym. Maksat muodollisen summan rokotuksista. Minun toinen koira on ”kotoisin” sielta.
  On ollu meilla 5 vuotta ja toistaiseksi ei ole kovasti valitellut ja nayttaa meihin jo tottuneen………….

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.