Matxinbenta ravintola Bilbao.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Matxinbenta ravintola Bilbao.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Ocaso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2008
  Kirjoituksia: 276
  Vastauksia: 375

  Pääsin taas kokeilemaan Matxinbenta ravintolan Bilbaossa. Matxinbenta ravintolalla on vankka maine hyvänä sekä ruokkivana ravintolana Bilbaon keskustassa ja ravintola on tyyliltään ehkä hiukan upscale, mutta silti ihmisenkin koettavissa. Ravintolan ainoa dresscode on asiallinen pukeutuminen joten älä rynnistä paikalle suoraan saavuttuasi Lekeition rannalta kevyissä ranta/kesä-varusteissa. Poikkea vaikka hotellisi, esimerkiksi Lope de Haro, kautta pistämään päällesi jotain muuta kuin shortsit sekä t-paidan.

  Tällä kertaa pimientos rellenos de xangurro (xangurro ravulla täytetyt pitkulaiset paprikat) olivat paremmat kuin viime kerralla jolloin xangurro oli yllätyksekseni ehkä hiukan raakaa. Tällä kertaa xangurro oli niinkuin pitikin ja kaikki olivat pöydässä tyytyväisiä. Jatkoimme ateriaamme kalalla sekä lihalla. Jälkiruoka tuli ajallaan, jonka jälkeen kahvit.

  Matxinbenta ravintola on tyyliltään hyvin pohjoisespanjalainen kaupunkiravintola, maaseutu- romantiikkaa tästä klassikosta on turha etsiä, eikä ravintola sitä edes yritä tarjota. Matxinbenta on kaupungissa, klassisella kaupunkilaistyylilla varustettu paikka.

  Matxinbentalla ei ole omia sivuja, mutta täältä löytyy lisätietoa: http://www.i94.org , -> restaurantes -> M kirjain valikosta -> esiin tulee lista M kirjaimella alkavista ravintoloista joista yksi on Matxinbenta, valitse tämä.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.