Matkailu ympari valimerta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Matkailu ympari valimerta

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä lumitus
  lumitus Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.09.2007
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 14

  Hola!

  Aikansa taalla valimeren rannoilla pyorittyani tajusin vasta, etta tassahan ollaan keskella kaikkea! Paikassa josta pystyy helposti tekemaan viikonloppureissuja eri valimeren maihin, afrikan mantereella ja miksei myoskin espanjasta pohjoiseen.

  Tuli tasta innostuneena nettia hieman pengottua tormasin muutamaan paikkaan mista lentoja/paketteja katselin, jos keksitte/tiedatta muita keinoja naiden lisaksi, kertokaa toki!
  Miten muuten paikalliset epsanjalaiset matkatoimistot toimivat yleensa vai onko netti paras paikka bonggailla matkoja?

  http://www.priceline.es/wl/servlet/search

  http://www.atrapalo.com/vuelos/index.html

  http://destinia.com/vuelos/index.php

  http://www.traveljungle.es/

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
  Old Chap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Olen itse tehnyt sekä että … espanjalaisilla matkatoimistoilla on usein kivoja matkoja hyvinäkin tarjouksina ja lisäksi ne rakentelevat paketteja asiakkaan mielen mukaan. Varsinaiset ryhmämatkat lienevät vähissä.

  Ostin kerran mm. ”paketin” Kreikkaan ja sain ruhtinaallisen palvelun: Välilasku ja koneen vaihto omin voimin Roomassa, mutta perillä Ateenassa olikin sitten vastaanottaja nimikyltin kera, hääräsi matkalaukkuni taksiin ja maksoi sen hotelliin, soitti välillä jonakin päivänä kysyen, tarvitsenko jotakin, hoiteli kuljetukset kentälle kun jatkoin matkaani saarille jne. Olisi kuulemma palvellut kokonaista seuruettakin, mutta olin sillä kertaa ainoa ”pakettimatkalainen”. Huolettoman mukavaa itselleni, eikä kamalan kallista kuitenkaan, sillä hyödyin ilmeisesti toimiston sopimushinnoista.

  Yksittäisiä reittilentoja olen kaivellut netistä ja pyytänyt sitten matkatoimistosta vertailevan tarjouksen. Lukuunottamatta halpayhtiöiden lentoja olen saanyt aina matkatoimistosta saman lennon samalla tai jopa halvemmalla hinnalla. Ja palvelut kaupan päälle. Fuengirolassa ykköstoimistoni on Meriatur (suomalainen), mutta olen käyttänyt myös paria espanjalaista.

  Ai-niin, saattavat myös ehdottaa joitakin kivoja kohteita, joita et ehkä itse sillä matkustushalun hetkellä tulisisi ajatelleeksi. Silleen menin kerrankin Cadiziin ja asuin mukavasti Parador-hotellissa – ja olihan se lopulta kuin laivaristeily, hotelli oli sopivan kokoinen ”alus” monine palveluineen ja välillä poikkesin kaupungillekin leikkien ajatuksella, että ollaan nyt sitten satamassa ja menen maihin syömään.

  Tärkeintä on lähteminen …
  http://www.viajar.com/vacaciones

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä lumitus
  lumitus Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.09.2007
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 14

  Kiitti vinkeista Old Chap!

  Jostain syysta toi viajar.com on kokonaan jaanyt bongaamatta, vaikka kovasti koettanut nettia penkoa ja kysella tyokavereilta, tuntuu jokaisella olevan oma nakemus miten asit pitaisi tehda ja itse asia sitten jaa niin sekavaksi etta…

  Mut nyt katteleen matkoja 🙂

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.