Marie alias Medusa :)

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Marie alias Medusa :)

 • Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 15 vuotta sitten Kari toimesta.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  MarieQ
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.05.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Huomasin että täällä on jos jonkinlaisia ihmisiä joten ajattelin itsekkin hieman esittäytyä, pahoihin tapoihin vaan kuuluu että tekstit pääsevät venähtämään pitkiksi joten nyt kirjoitan vain päällisin puolin jotain pientä itsestäni, kyselkää lisää mikäli jollekkin tulee halu tietää enemmän.

  Olen siis Marie, Ruotsissa syntynyt, Suomessa kasvanut ja nyt taas Ruotsissa asuva 26 vuotias, naimisissa ruotsalaisen Danneni kanssa. Kahden pienen prinsessan äiti.

  Eläin rakas ihminen jolla nyt kotona noin 50 käärmettä kymmenisen liskoa ja koira sekä neljä kissaa ja parikymmentä rottaa ja tuhansittain torakoita.

  Muuttamassa innoissani etelään nyt kun kerrankin olen löytänyt itsestäni rohkeutta ja miehestäni tukea. Opin kielen kuin kielen, mutta valitettavasti en opiskelemalla, vaan minun on muutettava maahan ja elettävä siellä maan tavalla, ja hups 2-3 kuukauden jälkeen kieli hallussa. Johtunee kaksikielisestä alkutaustastani.

  Olen erittäin ihmisrakas, puhelias ja pirteä joten toivon jotta täältä löytyisi muita samanmoisia.

  Hauskaa jatkoa, pakko lopettaa ettei tule kamalan pitkää..:)

  Kiinnostuneet kyselkää ihmeessä jos jokin kiinnostaa..:)

  Ystävällisin terkuin Marie alias Medusa (Nainen jolla käärmeitä hiuksina)

  P.s Medusa nimi tuli kun tyttäreni kysyi ”mikä on toi täti mil on hiuksis käärmeitä+” (katsoi tuolloin herkulesta) ja siihen totesin että Medusa.. siihen pieni virne ja nauru kun Melissa 3v (Vanhin tyttäreni) kikattaen vastas.. ”Eikä oo ku se on mun äiti”

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Moikka Marie ja tervetuloa kirjoittelemaan tänne Orkkiin – kiva löysit mukaan! 🙂 Saanko mä kysyä, meinasitko ottaa kaikki eläimet mukaan..? 😉

  LINKKI

  MarieQ
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.05.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Hih arvasin..

  Joo tarkoitus olis, koira joka nyt valmiiks rokotettu ja samoin kissat ottaa mukaan, sekä käärmeet ja 3-5 liskoa, ne on sirutettu ja lupalaput on haettu..:) Joten ajattelin juu, koko perheen voimilla lähteä.. käärmeet tosin myrkyttömiä ja kaikin puolin vaarattomia joten niiden osalta ei ongelma ollut niin suuri kuin luulin.

  Torakat ja Rotat saa jäädä, niitä lie uusia siellä koska käärmeharrastus kuitenkin on yllätyksekseni sielläkin aika yleinen..:)

  Marie
  Tekevälle sattuu, joten ei parane olla jouten..

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Tervetuloa MarieQ myös minun puolestani. Kiva kun löysit luoksemme Orkkiin, tervetuloa viihtymään ja viihdyttämään! 😉 Hurjia nuo sinun käärmeet, huh!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.