Marbellasta töitä?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Tozin
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.02.2014
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 1

  Moi!

  Olen 24-vuotias mies ja vietin viimevuonna useamman kuukauden Espanjassa puhelinmyynti hommissa, mutta Suomeen oli palattava keskeneräisten asioiden vuoksi ja nyt olisi tarkoitus tähdätä pysyvästi takaisin Espanjaan ja mieluiten Marbellan alueelle.

  Olen nyt puolisen vuotta etsinyt ties mistä kaikilta sivustoilta töitä erityisesti edellämainitulta alueelta, koska se kaiverti pysyvän kolon itseen että sinne on päästävä asumaan. Puhelinmyyntihommia rannikolta löytyy vuoden ympäri, mutta olisiko kenelläkään tietoa tai opastavaa kättä muiden töiden suhteen alueella (esim. autojen korjaus, rengastyöt, auton kuskaus, DJ-hommat, elektroniikka [puhelimien korjaus/hifi-laitteiden korjaus], varastohommat, lastenhoito jne.)?

  Olen kolunnut jopa suomalaisia firmoja googlettamalla läpi ja laittanut hakemuksia menemään sen perusteella, mutta vastauksia ei ole kuulunut. Liekö sitten ylenpalttinen työntekijöiden tarjonta, eri kieli heidän sähköpostin käyttäjillä vai liian huono hakemus.
  Espanjaa en vielä kovin paljoa taida, mutta Suomi, Englanti, Saksa ja Ruotsi menevät melko hyvin joskin sujuvuusjärjestyksessä ja kaksi viimeisimmäksi mainittua eivät ihan samalla tasolla esimerkiksi englannin kanssa.

  Tarkoitus olisi lähteä Suomesta ajamalla tulemaan Espanjaan kesä-elokuun välillä joko yksin, tyttöystävän kera tai vielä napata kolmanneksi pyöräksi yksi ystävä. Tyttöystävä oli viimevuonna muutaman kuukauden mukana ja oli eräässä ravintolassa tarjoilijana pari iltaa, mutta ko. ravintolassa oli sen verran vilkas tahti että se ei hänelle oikein sopinut. Aikoo kuitenkin hakea ravintoloihin(kin) sitten, kun Espanjaan palaaminen on merkeissä.

  Ainiin!! Tottakai muutkin, kuin suomalaisetkin yritykset kelpaavat, ehdottomasti! Mutta aivan paikalliseen perheyritykseen tuskin on vielä asiaa kun se Espanjan kieli ei ole vielä hallussa. 🙂 Työharjoittelutkin kelpaavat, kunhan ne ovat palkallisia työharjoitteluja jotta voi kustantaa asumisensa ja syömisen.

  Kaikenlainen apu, neuvot ja opastus olisi siis tervetullutta ja tällä kertaa ollaan sentään aikaisin liikenteessä (viimeksi tuli suoritettua puolessatoista viikossa muutto Suomesta Espanjaan ja tuossa ajassa kaiken omaisuuden myynti/poisanto ym.)!
  Jotain unohtui ehkä vielä kirjoittaa, mutta lisäillään sitten vastauksien määrän myötä. 🙂

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  No, hyvä vain, että olet aikaisin liikkeellä, mutta mutta…

  Kun sinulla kerran on valmiit tsaanssit päästä takaisin puhelinmyyntihommiin niin suosittelen, että menet ensin niihin ja etsit sitten muita hommia paikan päältä käsin.

  Siinä on parikin hyötynäkökohtaa. Ensinnäkin, jos joku tarvitsee mainitsemiesi alojen työntekijää, niin hän taatusti haluaa nähdä sinut, ja kenties jopa hommiin, vaikka jo seuraavana päivänä, eikä vasta sitten joskus joku päivä.

  Toiseksi olen saanut itse kokea, että maailmassa tuntuu pätevän kirjoittamaton sääntö, että avoimeen paikkaan otetaan mieluummin sellainen henkilö, joka on valmis jättämään nykyisen työpaikkansa päästäkseen töihin hakemaansa paikkaan, kuin että otettaisiin työtön lorvailija, joka löytää itsensä useimmiten sieltä jonon hänniltä.

  Terv. nimim. ”Old enough to know better”

   

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  Muistu mieleen yhen kerran Kaardemummassa näin Haakertin Valden. Kysyin mittee sinä tiällä tiet. Sano oon hakemassa toetä…kato ihan uuvet iskemättömät rukkasettii otin matkaa, jos töetä ilimaantuu.. eli positiivisella mielellä kannattaa olla liikkeellä

  LINKKI

  jerrypuu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.12.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 271

  Tozinin osaamisalueesta autoremppamiehestä lastenhoitajaksi ei ainakaan yritystä puutu.

  Jätä nyt kuitenkin sukanvarteen matkarahat kotiin, myös laiskalle tyttöystävällesi.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.