Marbella yöelämä

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka Marbella yöelämä

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Tanja_
  Tanja_ Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.11.2011
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  Moikka!

  Ollaan lähössä viikonloppuna kaveriporukalla Marbellaan bilettää, joten mietittiinkin että oliskohan kellään mitään tietoa minne kannattaa mennä? Vähän tyylistä, hintatasosta, asiakkaista jne..?
  Ei löydetty oikeen mistään mitään kunnon keskustelua tästä aiheesta joten suuri kiitos kaikille ketkä vastailee:)!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Ei aavistustakaan, minne juuri sinun ja kavereittesi ”kannattaa mennä”. Ethän edes kerro, minkä ikäisiä olette ja onko noin yleensä minkäkin verran rahaa eväänä.

  Tässä nyt kuitenkin joitain tietoja nightlife-menomestoista ja silleen.

  http://www.pgb.es/marbella/html/ividn_disc.htm

  http://www.andalucia.com/marbella/nightlife.htm

  http://www.tibubanus.com/nightclub.php

  Sopii sitten muistaa, että Marbella ei ole kovinkaan halpa paikka bilettää.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä matias31
  matias31 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.09.2010
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 193

  Ainakin viimeisen kokemuksen mukaan oluttuoppi on Puerto Banuksessa ihan Norjan hinnoissa 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä tuisku
  tuisku Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  …..taalta luxus bileet 😉

  http://www.oliviavalere.com/disco_eng.html

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Tanja_
  Tanja_ Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.11.2011
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  Jooop! Eli siis ollaan kaikki 20 vuotiaita,sori en tajunnu sitä sitten ilmottaa:D Mut siis joo kyllähän tuo on tiedossa että siellä on aika kallista! Et löytyyköhän sieltä mitään paikkaa missä olis myös menoo ja vähän normaalimman hintasta 😀 vai saakohan siitä vaan unelmoida tuolla päin…
  Mut niin et olisko kellään kokemuksia missä olis parhaat paikat?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä pauliina
  pauliina Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  En ole varma, mihinpäin Marbellaa olet suuntaamassa. Puerto Banuksen rannan tuntumassa, ns. toisella linjalla on pieniä menopaikkoja, eikä mitään ihmeemmän hintaisiakaan. Myös siinä Cortea vastapäätä olevan torin San Pedron päässä on disko, josta ihmisiä lappaa ulos aamuisin 5.30.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä marbesa
  marbesa Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2010
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 43

  talvi on saapunut ja yöelämä rauhoittunut, mutta menoa löytyy toki joka pe ja la. lauantaisin näin talvella enemmän..

  marbellassa aloitellaan joko keskustassa tai puerto banuksessa ja sieltä sitten siirrytään tai ollaan siirtymättä jatkoihin kultaisen mailin yökerhoihin

  marbellan keskustassa näkee enemmän paikallisia, toki ulkopaikkakuntalaisiakin. satamassa on baareja, ja siellä lemmon yleensä mistä löytyy menoa. paljon mukavia tyyppejä ja menoa aamutunneille asti. hinnat ok – drinkit 10-15 euroa. satamassa myös yökerho sunset, itse en ole koskaan käynyt, mutta jonossa yleensä paljon nuoria espanjalaisia. avenida del marilla buddha marbella – espanjalaisia nuoria, soittavat myös espanjalaista musiikkia aika paljon. siinä vieressä mombasa cocktail baari – eli yleensä tungokseen asti täynnä, käydään juomassa muutamat copat ja jatketaan eteenpäin. parque de la constitucionin toisella puolella luxx yökerho, jonne ei kannata ennen kahta suunnata. myös paljon espanjalaista nuorisoa. copa baari rose myös siinä vieressä. yleensä aika tyhjää perjantaisin, mutta lauantaina jo kivempi paikka. marbellan vanhan kaupungin puolelta löytyy muutama yökerho, kuten premier ja jotain muutakin siinä aukiolla. itse en tykkää tästä viimeisestä – sellainen alepubiräkälä meininki mun makuun.

  puerto banuksesta löytyy baareja joka lähtöön. liikkeellä enimmäkseen ulkopaikkakuntalaisia. hinnat myös sen mukaisia, että ollaan banuksessa. pangea on kesällä aivan pakko kokea. talvella siellä ”toisella” linjalla seven yökerho, jonne kannattaa suunnata siinä kahden maissa. hinnat jo vähän suolaisempia, verrattuna keskustaan, mutta talvella silti laskevat hieman kesän huippuhinnoista. liikutaan n. 15 euroa drinkki hinnoissa. muutoin siellä toisella linjalla on paljon baareja, joista kokemusta ihan vain rentoutumis ”käydään yhdellä” meiningillä. kiva aloittelupaikka puerto banuksessa on la sala, ravintola/baari. hieno paikka, ja asiakkaat sen mukaisia kuten myös hinnat. mutta siellä on kiva käydä kattelemassa maailman menoa – muutama bentley ja porsche ovella sekä tietenkin viimeisten naistenlehtien muotisivuilla pyörivät vaatteet ja asusteet llivenä 🙂 asiakaskunta aikuisempaa. banuksessa pyörii ihan teineistä mammoihin ihmisiin…

  banuksessa vielä kuuluisa dreamers yökerho. vieressä oli myös ainakin vielä viime talvena lola, siellä ennimäkseen nuoria espanjalaisia. dreamersissa ulkomaalaisia. dreamersissa tuli viimeksi käytyä kesällä, kun se oli chinawhite – silloin ei paikka innostanu. pariin kertaan sen olen tsekannut, eikä nappaa. mutta jokainen tyylillään 🙂 tosi usein ne dj:t maailmalta tulevat soittamaan juuri sinne, joten kantsii varautua siihen, että on sisäänpääsymaksu, joka voi olla kaikkea 40 ja 150 väliltä.. pullo vodkaa maksaa 300-350 euroa.

  kultaisen mailin yökerhoja – suite puento romanossa, venäläisten suosima, tyylikäs yökerho. itämainen sisustus, hinnat – vesi 10 euroa, limu 10 euroa ja drinkit 20 euroa. operaroom – yökerho, jonne suunnataan kolmen neljän maissa ja aina aamuun asti. olivia valere – se kuuluisa luksusyökerhotiesmitä. kesällä aivan paras paikka marbellassa, talvella riippuu siitä että miten jengi löytää paikalle. oven edessä autonäyttely – ferrarit, lamborginit, porschet ja muut perusasiakkaita. vesi 15 euroa, drinkki 25-30 euroa. talvella ei pelkoa sisäänpääsymaksuista, ja muutenkin marbellassa naiset pääsee ilmaisiks sisään. harmi että talvella sulkevat ulkoterrassinsa. sitten oli vielä funky buddha, joka oli aina se paikka missä bileet loppuu viimeisenä, mutta se on kiinni tällä hetkellä 🙁

  normaalin kaavan mukaan yön aikana kierretään monta paikkaa. esim. aloitetaan banuksessa kello 12 maissa la salassa/havanassa, käydään 1-2 maissa sevenissä ja jatketaan sitten 3-4 maissa kultaisen mailin yökerhoihin, oliviaan ensin ja sitten funkyyn (joka on nyt kiinni, joten jengi menee kait operaroomiin kun on saman omistajan paikka.)

  jos yö alkaa keskustassa käydään ensin mombasa/rosessa kello 12 maissa. siirrytään yhden jälkeen lemmoniin, sieltä ehkä buddhaan, tai suoraan kultaiselle mailille. suite/olivia ja sitten funky, eli operaroom nyt.

  marbellassa voi kävellä paikasta toiseen, keskustassa siis. ja myös banuksessa – la sala on hieman syrjässä, kuten dreamerskin. kultaiselle mailille sitten taksilla/autolla ja esim suiten olivian ja operaroomin välillä ei voi kävellä – kyyti on ainoa vaihtoehto, kun ei siellä ole edes kävelyteitä.

  jos olette tulossa tänä viikonloppuna, niin menoa löytyy varmasti, koska espanjassa pyhiä ja monet suuntaavat etelään pitkäksi viikonlopuksi. toivottavasti on hieman apua tästä vastauksesta ja laita kysymystä tulemaan jos jotain vielä mieleen tulee 🙂

  ainiin, facebookissa tällainen kun snaps räpsii kuvia marbellan yöelämässä. sieltä voi käydä kurkkia menoa 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Tanja_
  Tanja_ Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.11.2011
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  Kiitos paljon kun olet näin paljon jaksanu kirjottaa! Infoa oli kyllä tosi hyvin:) Ei vielä viime viikonloppuna päästy lähtemään, mietittiin et tänä viikonloppuna lähettäis tai sitten uuttavuotta juhlistamaan, joten tää info tuli kyllä todella tarpeeseen!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.