malagan ferian torot

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma malagan ferian torot

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  http://www.burladero.com/inicio/151118/carteles-misma-noche-oficiales#.Ud6jKid2AyI.email

  Tässä lista Malagan ferioiden härkätaisteluista. Hyviä ja kovia nimiä joten jos jostain syystä tänä vuonna uusi empresaari olisi hoitanut paikalle kunnon härät voisi muutamasta ottelusta odottaa paljonkin.
  Itse panin vakavasti harkintaan jos menisi tänä vuonna paikalle.

  LINKKI

  Rekki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.01.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 160

  härkätaistelut syksyllä? Tulemme vasta lokakuun puolessa välissä Espanjaan.
  Toisaalta, voisihan käväistä katsomassa tuohon aikaankin, tiedä, mitä vaimo sanoo siihen 😛

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Pitäisi tutkia miten syksyllä on taisteluja. Mutta taitaa Malagan matsit loppua ferioihin? Rannikolla varmaan on muualla tarjontaa myöhemminkin.
  Jos aihe kiinnostaa , niin nyt on oikeasti kovia nimiä Malagassa. Juli, Fandi, Padilla, Manzanares, El Cordobes jr. jne.
  Valitettavasti Malagassa , vaikka se on nykyään ensimmäisen luokan areena, on ollut luokattomat härät joiden kanssa ei saa syntymään hyvää taistelua.
  Nyt on kyllä uusi otteluiden järjestäjä ja listan mukaan hyviä ganaderioita joilta härät tulee, joten kukapa tietää jos tänä vuonna onnistuisi.

  Pannaanpa tähän videolinkki Ceretiin Ranskassa. Isoja härkiä. http://www.feria.tv/video-2595_cuadriture-du-cercle-ceretan.html

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846
  santiago kirjoitti:

  …Valitettavasti Malagassa , vaikka se on nykyään ensimmäisen luokan areena, on ollut luokattomat härät joiden kanssa ei saa syntymään hyvää taistelua.
  Nyt on kyllä uusi otteluiden järjestäjä ja listan mukaan hyviä ganaderioita joilta härät tulee, joten kukapa tietää jos tänä vuonna onnistuisi…

  Se on paljolti rahasta kiinni. Miuran pitkäkaulaiset ”tappajahärät” on kalliita, kalliita. Kansa sanookin niistä, että niillä on pari kaulanikamaa enemmän kuin muilla härillä. 🙂

  Mutta juu… Eivät nuo Torrealtan möhkäleetkään mitään lypsylehmiä ole. Yksi sellainen oli antaa selkään arvostetulle Morante de la Puebla’lle Sanlúcar de Barrameda’ssa tuossa vuosikymmenen alussa, ja niistä on nyt ainakin yksi kappale lotottu sille ”Poika” Cordobes’ille. Kyllä siitä jonkintasoista balettia voi tullakin.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Ikävä kyllä ganaderian nimi ei vielä sano mitään. Kaikilla on hyviä ja kalliita härkiä ja sitten halpoja ja huonoja. On areenasta kiinni kumpia sinne hankitaan.
  Härän koko on toinen tärkeä hintaan vaikuttava juttu. Mutta siinä pätee sama, on isoja ja hyviä härkiä ja isoja ja huonoja eli hitaita ja laiskoja härkiä.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.