Malagan alueen yöelämä

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka Malagan alueen yöelämä

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  jennni
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.12.2011
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Moi! Meitä olisi kevään aikana, todennäköisesti toukokuussa, tulossa lukiolaistyttöjen porukka jonnekin päin Aurinkorannikkoa. Lennot ajateltiin ottaa Malagaan ja hotelli mahdollisesti Fuengirolasta, joten kaivattaisiinkin kaikki mahdolliset vinkit kyseisen alueen yöelämästä 🙂 Eli parhaat paikat, hintataso, minkälaista porukkaa liikkeellä jne. Yritin kovasti katsella, mutta viimeisin samantyylinen viesti oli niin vanha, että päivitystä näihin tietoihin kaivattaisiin 😀 Kiitoksia paljon jo etukäteen!

  LINKKI

  compositor
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.11.2006
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Ei ainakaan Fugessa oo mitään yöelämää. Hinnat on samat kuin Suomessa. Täällä häviää lompakko ennemmin kuin huomaatkaatkaan. Bilehomaa ei ole lainkaan viikolla. Viikonloppuisin on pientä musahommaa englantilaisten paikoissa ja MaiTaissa jopa Suomipoikien kanssa. Soitto ja laulu ei valitettavasti ole kamalasta kaukana, en siis suosittele tutustumista ”enkku”-paikkoihin. Suomi-paikkoja kannattaa myös välttää, hinnat kovat ja musiikissa mennään 60-luvulle ja jopa 50-luvulle selkeesti. Ravintoloiden asiakkaat ovat seitsemänkymmenen ja kuoleman välissä, tutkitusti.

  Suomalaiset muusikot on ihan oma lukunsa, heistä kukaan ei oo soittanun ”Aaron” ykköstä tai Pop/Jazz aapista ja soitto sekä laulu on sen mukaista. Myös oppi- ja rippikoulu on useimmilla käymättä.

  Suomalainen seurakunta käyttäisi muusikoitamme mielellään jumalanpalveluksissaan ja ja varsinkin joulun ajan tapahtumissa mutta tuo kirkkoon kuulumattomuus tuo omat esteet tähän traditioon.

  Joku soittajista lienee myös ”hameväen” perään ja tästä olisi syytä pysyä todella kaukana, ei ehkä sellaista välimatkaa edes ole ”Saharan” autiomaata lukuunottamatta, missä nämä pahamaineiset ”soittajapojat” eivät olisi kiusaamassa suomalaisia señjoritoja.

  Suosittelen silti omakohtaista tutustumista tähän hyvinkin eksootiseen paikkaan, hauskaa täällä on ja erittäin hauskoja ihmisiä. Mut jos haluaa yökerhoja ja glamouria niin kandee suunnata matka Barcelonaan tai Pariisiin. Fuge on Junttila, isolla J:llä, sama kun lähtisit Mikkeliin juhlimaan tai viettämään lomaa. Mikkeli ja Fuengirola olisivat oivat ystävyyskaupungit. Parhaat jotka itse tiedän. T. Senior Advistor.

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Hieman liian synkän kuvan Compositor Costan yöelämástá antaa. Kyllä täállä biletetään. Yksi parhaista, ellei paras on Benalmadenan Puerto Marina:

  http://www.esp.andalucia.com/provincia/malaga/occidental/benalmadena/movida-nocturna.htm

  Nyt kun nuorilla on entistá vähemmän rahaa, niin suosiossa ovat botellonit. Vapaat kokoontumiset, jossa sitten otetaan hyvássá seurassa jossakin muualla kuin kalliissa ravintolassa. 🙂 🙂 🙂

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Että sitten siis ”lukiolaistyttöjen porukka”, ja ”jonnekin päin Aurinkorannikkoa”. Ette taida aiemmin olla kovinkaan paljon alueella liikkuneet?

  Anteeksi jo heti näin ensi alkuun, kun tarkoitukseni ei tosiaankaan ole antaa skeptistä vaikutelmaa, mutta on pakko kysyä jo aivan käytännön seikkojen vuoksi, että minkäköhän ikäisistä tytöistä tämä porukkanne tulisi koostumaan? Espanjahan on nimittäin vuosien varrella muuttunut EU:n vetämänä sellaiseen suuntaan, että vaaleatkaan neitoset eivät enää ihan noin vain marssi sisälle paikkaan kuin paikkaan, jos ovat alaikäisiä.
  😕
  Jos kaipaat ”kaikkia mahdollisia vinkkejä kyseisen(?) alueen yöelämästä”, niin olisi kaiketi syytä saada tietää, minkälainen musiikin- ja kulttuurinmaku porukalla on. Niin että ollaanko sitä hakemassa räppiä, rokkia, teknoa, vai maría-aquileiraa, vaiko tex-mexiä, flamencoa, enriqueiglesiasia, tai peräti tangoa tai zarzuelaa? Quis on?

  Varsinaiset, pidempään yömyöhään asti avoinna olevat biletyspaikat ovat Málagassa, mutta junat lakkaavat kulkemasta silloin kun meininki siellä vasta alkaa, ja taksimatka Málagasta esimerkiksi Fugeen ei ole aivan ilmaista lystiä. Jos kyllä, kun maksajia on samassa autossa useampia, se ei ole aivan niin suolainen kuin soolona ajaessa. Bussilla pääsee noin puoleen kahteen asti Málagasta poispäin, muistaakseni, mutta ne ovat viikonloppuna melko lailla täpötäynnä, joten jossain sillipurkissa matkustaminen hieltä tanakasti tuoksahtavan herrasmiehen kyljessä ei välttämättä ole se kokemus, jota olette hakemassa.
  🙂
  Yksi isompi huvi- ja kauppakeskus tosin, jossa on biletysmeininkiä lähinnä viikonloppuisin, on Torremolinosta pari kolme paikallisjunapysäkkiä Málagaan päin sijaitseva Plaza Mayor, jonka toisessa kerroksessa (sisäänkäynti suoraan ulkoa, portaiden yläpäässä) on yksi suurempi disco-/musiikkiklubisali ja alaosastossa joitakin pienempiä musiikkibaareja sekä useita ruokaravintoloita ja pirusti pikkukauppoja (muotia yms).

  Sen sijainti on siitä hauska (tai no, hauska ja hauska), että se on käytännöllisesti katsottuna ’in the middle of nowhere’, mutta kuitenkin sen verran lentokentän ”alla”, että voit Plazan parkkipaikalta tarkkailla laskeutuvien lentokoneiden alapintoja yllättävän läheltä. Parkkipaikalla on kyllä pimeänkin aikaan vartiointia ja hyvä turvakameraverkosto, mutta ymmärtänette kai silti sielläkin vältellä autoja, joista kuuluu iloisia kutsuhuutoja ”Hai gööls, wot aa juu luking foor?”
  😛
  Benalmádenan Puerto Marinan näytti V.T. tuossa edellä jo tuovan tapetille, joten ei siitä sen enempää kuin että hieman arpapeliä se on senkin kanssa, jos kyllä tähänastisista paikoista taksikyydin suhteen edullisin, jos Fugessa aiotte majailla, mutta käynti paikan päällä selvittänee jo paljon.

  Maantieteellisesti paras bilettäjän päämaja on Torremolinos, kun taksimatka joka suuntaan (paitsi Marbellaan) on kukkarolle siedettävän mittainen, mutta jos suomalaisia erityisesti haluaa nähdä ja kuulla, niin sitten kyllä Fuge on ’se paikka’.

  Koska lukiolaisten matkakassanne ei taida koostua kovinkaan moninumeroisista seteleistä, en suoralta kädeltä lähde suosittelemaan Marbellan toukokuista yöelämää, koska sillä suunnalla ei pikkurahalla saa mitään varteenotettavaa hauskanpitoa, paitsi sillä yhdellä konstilla, ja siihenhän minä kiellän ehdottomasti ryhtymästä. Selkäsaunan uhalla!

  .
  .
  Kaikkien paikkojen sijainnit kannattaa, tiedättekin tämän, tarkistaa etukäteen päivänvalossa, ettei tule kovin paljon turhaa juoksemista.
  8)

  LINKKI

  jennni
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.12.2011
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Huh tulipas ekasta vastauksesta varsin negatiivinen kuva! Mutta kiitos kuitenkin vastauksista ja tosissaan olemme kyllä kaikki jo täysi-ikäisiä, jäi mainitsematta tuossa ensimmäisessä viestissä. Tanssia tykkäämme kaikki paljon, joten ehkä enemmänkin kaipaamme illanistumispaikkojen sijasta kunnon tanssipaikkoja! 🙂 Marbellasta luinkin tuon yhden edellisen viestin ja vaikutti sen verran kalliilta lystiltä, että taitaa budjettimme olla hiukan riittämätön 😀

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416
  LINKKI

  marbesa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.10.2010
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 43

  no huh… vaikka itse asuin marbellassa, niin kävin niin mielelläni fugessa ulkona, että se vei välillä voiton marbellasta. yhtään suomalaista en tuntenut, ja kävin espanjalaisten suosimissa paikoissa – ja sitä menoa kyllä riitti! ja riittää edelleen. fugessahan on enemmän jengiä viikonloppuna talvella ulkona kuin esim marbellassa!

  joten mä en tue mtn yllä sanottua.

  fugessa on tuhat ja yks paikkaa käydä ulkona – ja ihan oman mielen mukaan, haluaako ettiä suomalaista seuraa, eksyä brittien luo vai tutustua siihen espanjaan ja espanjalaisiin. niitä paikkoja on paljon, ja erilaisia. aina aamun pikkutunneille asti myös fugessa. ja varsinkin jo toukokuussa! pieni kaupunki niin ei mtn takseja tarvitse kun kaikkialle voi kävellä. juomien hinnat halvemmat kuin marbellassa, mutta kyllä kesällä fugessakin ”pääsee” maksamaan sisäänpääsylippuja – ja myös naiset maksaa. mutta usein lipun hintaan ”kuuluu” juoma. koskaan ei ole ollut turvaton olo fugessa, vaikka vaalea ja nuori olen. oma pää aina mukana 😉

  puerto marinan baareista en ole tykännyt, mutta mikäs siinä kun sen käy tsekkaamassa, siellä on kuitenkin sen verran kanssa valikoimaa ”yhden katon alla”. torremolinoskaan ei vedä mua puoleensa. playamar ja los alamos on kesällä tosi jees – mutta en tiedä mikä on, kun paikat sulkee kello 4-5. menohan vasta alkaa silloin lämmetä! 🙂 malagassa olen käynyt vain muutamaan otteeseen, enemmän ferioilla joka on sitten ihan oma lukunsa 🙂

  LINKKI

  johanna_
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2010
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 5

  Jos kaipaat omanikäisesi (18v?) henkilön tietoutta niin täältä pesee kokemuksia viime kesältä;

  Fuengirolassahan on ihan mahtavaa bilettää! Siellä on yksi baarikatu rannan tuntumassa, josta löytyy parhaat paikat (omia lemppareitani Foreplay istuskeluun alkuillasta; London Underground, Heaven’s gate ja Lineker’s bar mukavia tanssipaikkoja mm.). Ihan rantaa kävelemällä löytyy, sisäänheittäjät ohjaa kyllä perille, eikä mihinkään maksa sisään (ainakaan tytöiltä), että paikkaa tuli vaihdettua monia kertoja yhden illan aikana 🙂 Ei ne juomatkaan ihan Suomi-tasoa ole, musta ainakin 2 drinkkiä + shotti = 6e ei ole paha hinta vaan ennemminkin erittäin edullinen 😀

  Ihmisiä löytyy kyllä kaikkia eri kansalaisuuksia, enimmäkseen ehkä kuitenkin brittejä ainakin alkuillasta (00-). Espanjalaiset nuoret saapuvat huomattavasti myöhemmin, 2-3 aikaan.

  Kuljetuksista sen verran että me asuimme kaverini kanssa noin 5km päässä tästä baarikadusta, toisinaan otimme renfen (junan/metron) ja toisinaan kävelimme.. Renfe kulkee muistaakseni 23.30 aikaan viimeinen ja ensimmäinen 5-6 aikaan aamulla, ja koska Espanjassa tanssitaan huomattavasti pidempään kuin Suomessa niin kotiin pääsee mukavasti tuolla aamun ensimmäisellä refnellä 😉

  Lompakoita tai mitään muutakaan omaisuutta meiltä ei kadonnut, siellä tapaamamme kaksi norjalaista olivat kyllä menettäneet lompakkonsa kumpanenkin.. Käteistä pelkästään mukaan ja puhelin varmaan paikkaan niin eiköhän se siitä, ihanaa matkaa sulle ja kavereilles!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.