Malaga-Pellegrini kollaboraatio

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Malaga-Pellegrini kollaboraatio

 • Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 12 vuotta sitten Etzo toimesta.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Manuel Pellegrinin nimi on yhdistetty Ykkösliigassa vaivoin pyristelevälle Malagalle. Entinen Real Madridin ja Villarreallin manageri ottaa Jesualdo Ferreiran paikan, Ferreiran saadessa kenkää vain muutama kuukausi ennen kolmivuotisen sopimuksen päivämäärää huonosta alkukaudesta johtuen.

  Sunnuntaina pelattu kotihäviö 2-1 Real Sociedadia vastaan oli Malagan viides häviö viimeisen viiden La Rosaleda pelin aikana tällä kaudella. Huono alkukausi oli koitui siis myös entisen Porton valmentajan Ferreiran uran mahalaskuksi andalusialaisen klubin ollessa kolmen huonoimman joukkueen joukossa seitsemällä pisteellä, maksimipistemäärän ollessa kaksikymmentä seitsemän.

  Pellegrini on ollut vastuussa Villarrealista viiden viimeisen kauden ajan vuodesta 2004 saakka, vaikka hän ei joukkuetta pystynytkään kuljettamaan kultalusikkasijoituksille. Chileläisen työskentely El Madridissa ei möyksään jäänyt vaille huomiota, jonka vuoksi Pellegrinin puoleen käännyttiin kesällä 2009, Florentino Perezin saapuessa Madridiin.

  Harmittavaa on kuitenkin se, etteivät Pellegrinin 250 miljoonan euron investoinnit joukkueeseen Cristiano Ronaldon, Kakan ja Xabi Alsonson muodossa, tehneet toivottavaa tulosta pokaalitaistelussa, jota Perez ja Madrid niin toivoivat.

  Ykkösliigassa Madridin ympärillä pyöri upeaa juhlahumun tuntua joukkueen poimiessa 96 pistettä 38 pelin aikana tehtyjen 102 maalin ansioista. Vaikka tulos oli loistava, onnistui Barcelona silti viemään Madridilta pidemmän korren nenän edestä Barcelonan voittaessa kilpailijansa kolmella pisteellä.

  Pellegrinin edelle on myös sattunut vähemmän juhlahumun tuntua miehen paineiden kasvaessa Madridin lentäessä Copa del Reystä ulos huomattavasti heikomman Alcorcon voittaessa heidän pistein 4-1.

  Vielä kalliimmaksi Pellegrinille tuli maksamaan Madridin tippuminen Lyonia vastaan Champions Liigasta Bernabeun stadiumilla, johon eivät valitettavasti Etelä-Amerikasta kerätty kokemus ja taito päässeet vaikuttamaan.

  Alun perin Pellegrini oli allekirjoittanu vain kahden vuoden sopimuksen ja mies toivoikin pystyvänsä vielä uusimaan sopimustaan, mutta kuten tiedämme, Madridin valmennus on asetettu Jose Mourinhonin harteille Pellegrinin joutuessa siirtymään katkerana syrjään.

  LINKKI

  Etzo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 74

  Ykkösliigassa…

  LINKKI

  MiMadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649
  Etzo kirjoitti:

  Ykkösliigassa…

  …ja eikö Pellegrini kuitenkin jo useamman päivän ole ihan Malagan virallinen valmentaja ollut? Ei tarvitse ”yhdistellä nimiä” sen enempää…

  P.S. En tiedä kuka näitä juttuja (englannista?) suomeksi kääntää, mutta pientä oikolukua voisi harrastaa.

  LINKKI

  Etzo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 74
  MiMadrid kirjoitti:

  …ja eikö Pellegrini kuitenkin jo useamman päivän ole ihan Malagan virallinen valmentaja ollut? Ei tarvitse ”yhdistellä nimiä” sen enempää…

  Kyllä. Viime viikonlopun matsissa Espanyolia vastaan Pellegrini oli katsomossa seuraamassa ottelua ja vetovastuu oli B-joukkueen valmentajalla Rafa Gilillä, mutta tänään Copa del Reyn ottelussa Hérculesia vastaan Pellegrini on penkin päässä.

  Málaga vs ex-Málaga tänään, sillä Hércules sisältää niin paljon entisiä Málagan poikia.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.