Mahtaako herra murhaaja olla tuttuja fugen suomalaisympyröissä..

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Mahtaako herra murhaaja olla tuttuja fugen suomalaisympyröissä..

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  holahola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.09.2012
  Kirjoituksia: 47
  Vastauksia: 57
  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Ainut mita pyydan hartaasti ettei tata murhaajaa lasketa Suomeen tuomittavaksi eika lusimaan. Siellahan ne sitten taputtavat sallia olkapaalle ja paastavat vapaaksi.

  Voi lapsi raukkoja.

  Perhesurmaksi tata Suomessa sanovat mutta Espanjassa se on ”violencia de género” .

  Huomenna vietetaan kansainvalista ”contra violencia de género” paivaa.

   

  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Kuka on kyseessä?

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Nimiä ei ole kerrottu julkisuuteen eikä sekään ole varmaa, että aviomies olisi tappaja. Häntä  toistaiseksi vain epäillään.

  Tiedetään, että pariskunta on suomalainen, ikää molemmilla 36 vuotta ja että heillä on 2 lasta, 8 ja 10-vuotiaat. Ja että he asuvat Los Bolichesissa, Avenida de Los Bolichesilla, siis suomalaisittain bussikadulla, numerossa 14.  Surin mukaan he ovat pitkällä lomalla ja luultavasti siis vuorotteluvapaalla ja lapset lienevät suomalaisessa koulussa. Siis lienevát, sitä ei ole kerrottu.

  Surin mukaan pariskunta oli kuolemantapausta edeltäneenä iltana ja yönä ulkona, baarissa, oluella. Mies lähti kotiin aikaisemmin ja rouva jäi baariin, josta oli tullut sitten myöhemmin kotiin. Surin mukaan pariskunnan kesken on syntynyt kiivas sanavaihto. Aamulla mies sitten löysi vaimonsa vuoteesta kuolleena, mutta ei tiedä, kuinka se on sattunut. Itse kiistää tehneensä mitään muuta kuin nukkuneensa.

  Huomattuaan vaimonsa kuolleen oli mies juossut parvekkeelle huutamaan apua ja sitten naapurit hälyttivät poliisin ambulanssin.

  Kuolinsyyksi arvellaan voimakasta iskua päähän, joka on aiheuttanut vakavan kallovamman. Muitakin vammoja ruumiissa  etenkin pään alueella on ollut.   Ja miehestä ei ole ainakaan Espanjassa tehty poliisille ilmoitusta väkivaltaisuuden takia.

  Tiedot Diario Surista ja Espanjan TV-uutisista.

  Kuvaakin näkyy  http://www.canalsur.es/noticias/andalucia/-sigue-la-investigacion-del-crimen-de-fuengirola-al-no-ser-concluyente-la-autopsia/645002.html

   

   

   

  LINKKI

  Annastiina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.10.2015
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 9

  Lisätään tietoja  suomalaismediasta: leipomotyöntekijä, kuullessaan miehen avunhuudot, oli  kutsunut paikalle lähistöllä  olleen poliisipartion,  baarityöntekijä oli soittanut amblanssin ja skottipariskunta, joka oli ollut lähistöllä syömässä aamiaista, oli yrittänyt elvyttää naista, mutta naisen todettiin kuolleen jo useita tunteja aikaisemmin, koska oli kuolemasta jo kangistunut. Poliisit totesivat, kun tulivat paikalle. Poliisi ei tutkinnallisista syistä  kerro mitään, mutta poliisin kerrotaan kertoneen, koska sanotaan, että mies oli kertonut poliisille lähteneensä aikaisemmin ravintolasta, mutta  löytäneensä vaimonsa pahoinpideltynä kotoa. Nainen löi päänsä yrittäessään sänkyyn, ja mitään ei miehen mukaan ollut tehtävissä.  Mainittiin myös, etteivät lapset olleet Espanjassa koulussa.

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015102620560252_ul.shtml

  LINKKI

  Annastiina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.10.2015
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 9

  Onpa ihana asia, että  isä pääsi lasten luokse, kun edessä on kaiken lisäksi vielä äidin hautajaisetkin. Lapset ovat prosessin edetessä vanhentuneet jo useita vuosia 10- ja 13-vuotiaiksi alkuperäisistä 8- ja 10-vuotiaista. Isän passi on takavarikoitu, joten asuminen Espanjassa  jatkuu. Aivan käsittämättömän nopeasti Espanjassa tulee kaikki tutkimukset – vaikka eiväthän ne lopullisia vielä ole. Suomessa olisi kuitenkin tämäkin vaihe kestänyt kuukausitolkulla.

  http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/lehti-aurinkorannikolla-vaimonsa-surmasta-epailty-vapautettiin/2159132?pwbi=36eaca83a5ed3a4416dcbbc71cda6e02

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1445920095175.html

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Kauhea tapaus,mutta puutun silti otsikointiin.

  Ainakaan Suomen lain mukaan ketään ei saa nimittää murhaajaksi ennen tuomioistuimen langettavaa päätöstä. Siihen asti henkilö on epäilty.

  Sanallisesti muistuttaa persujen meneillään olevaa farssia, jossa yksi Tynkkynen ilmoitettiin rikolliseksi ennen tutkintaa.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.