Luurangon laiha koira

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Luurangon laiha koira

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Annastiina
  Annastiina Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.10.2015
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 9

  Sinulle, suomalaistyttö, jonka kanssa keskustelin tänään bussikadun Mercadonan edessä ystäväsi/tuttavasi koiran hoidosta, ja joka otti omalle koiralleen luurangon laihalle koiralle tuomani ruokapurkit.

  Isäntä ja sinä kerroitte, että koira  elää vain vauvan piltillä, jonka purkin kaveri näytti, ja jota syötetään pipetillä. Kaveri  puhui ilmeisesti jotain muuta kieltä kuin suomea, ja kerroit, että hän rakastaa koiraansa yli kaiken, ja hoitaa sitä erittäin hyvin. Kerroit myös, että  kaveri on tosi pahoillaan, kun tilanteeseen puututaan ja huomautellaan jatkuvasti.

  Tyttö: ymmärrätkö, että se kertoo juuri siitä, että koiranhoidossa ei mikään nyt mene oikein!

  Eläintä ei hoideta tunteella, vaan järjellä. Ja kaverilla on jotakin nyt pahasti pielessä, jos hän käsittää tuon hoidon  hyväksi – ja ilmeisesti on käsittänyt puheiden mukaan jo monta vuotta.

  On ilmiselvää, että valtavan kokoinen koira – tosin nyt vain luuta ja nahkaa – ei elä pipetillä syöttäen piltillä – ei yhtään sen enempää, jos  kerrotaan sillä olevan vatsaongelmia – j a ollut erittäin pitkään.  Sanoit myös, että se on jotakin hyvin vakavaa, ollut monta vuotta ja koira ihan just kohta kuolee siihen.

  Koira kuolee nyt nälkään, jos johonkin kuolee. Mikään vakava vatsaongelma ei kestä vuosikausia, mutta koira kestää kitumalla vuosikausia, ellei se saa oikeanlaista ravintoa.

  Sanoin, että jos koiraa ei hoideta asianmukaisesti, se pitää tuossa kituvassa kunnossa viedä lopetettavaksi. Se tuskin pysyi jaloillaan, se yritti ulostaa tai tehdä jotakin tarpeitaan, mutta mitään ei tullut ulos. Ja mistä olisi tullutkaan, kun ei syökään mitään.

  Te siellä kadulla, jotka tiedätte tilanteen – tehkää jotakin! Kaverin selitykset eivät riitä, kun katsoo koiraa. Koirassa ei ole mitään muuta vikaa kuin nälkiintyminen ja kituminen, mutta kaverin päässä on jotakin vikaa, jos hän ei sitä tajua. Eikä näemmä tajua.

  Oikealla hoidolla koira tulee täysin kuntoon.

   

   

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Saima
  Saima Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.07.2016
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Varmasti sama hauva jota itse näin. Kuusi vuotias ja kuulemma kahteen vuoteen ei ole pysynyt koiralla mikään sisällä. Omistaja on alkoholisti ja hoitaa koiraa mahdollisuuksiensa mukaan. Matokuurin olisit antanut ennemmin kuin ruokaa. Tai vienyt lääkäriin. Varmaan joku sairaus hauvalla. Näin itsekkin ettei koira pysty pitämään mitään sisällä. Voisihan omistaja hylkää koiran mutta ei sitä tee ja katsoo perään kun koira kävelee palmun alle asiolleen. Mielestäni nyt liian rankasti sanot asiasta. Valitettava tapaus. Alkoholismi sekä koira. Ei tosiaan kyllä ruuan puute ole se ongelma. Samassa puistossa siinä on muutama muukin koira joiden omistajat samassa tilanteessa tai huonommassa mutta iloisia ja omistajalleen uskollisia ovat.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.