Löytyykö Täältä Tätä Elämäni Naista

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Parisuhdepulinat ja kiihkeät romanssit Löytyykö Täältä Tätä Elämäni Naista

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Muuttaja07
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.04.2007
  Kirjoituksia: 21
  Vastauksia: 10

  Täälä On Sulle Tummanruskeet Nappi Silmät Ja Kalju 32vuotias Kohtelias,Komea,Mukava Ja Hyväkroppainen Mies Suomen Turusta Joka Etsii Sinua Nainen Tositarkoituksella Kuka Et Halua Kokea Pettämistä Etkä Valehtelua Vaan Kaipaat Hellyyttä Ja Kaikkea Sitä Mistä Voit Vain Haaveilla Ja Unelmoida Onnellisessa Parisuhteessa Kuten Että Sinua Hemmotellaan Ja Haluut Suudella.

  No Ja Jos Haluut Olla Kainalossani Kun Oot Surullinen Tai istua Sylissäni Sekä Kaipaa Erotiikkaa Eli Seksiä Toisinaan Niin Tuo Kaikki On Täysin Mahdollista Kaikkihan Riippuu Sinusta Että Otappas Yhteyttä Ja Kuulet Lisää Kuinka Teen Sinusta Onnellisen Naisen Ja Luonteeltani Olen Uskollinen,Luotettava,Rehellinen,Avoin,Huumorintajuinen Ja Sosiaallinen.

  Tota Niin Ja Harrastan Urheilua Aktiivisesti Kuten Kuntosalilla Käyntiä Ulkoilua Ja Lenkkeilyä Sekä Tykkään Matkustella,Käydä Elokuvissa Ja Opiskella Espanjaa Oon Myös iloinen,Herkkä Ja Tunteellinen Eli Otappas Yhteyttä Ja Koet Positiivisen Yllätyksen Kanssani Ja Otetaan Yhdessä Selvää Mitä Todella On Rakkaus Vai Onko Sitä Olemmassakaan Etkä Todellakaan Pety Vaan Teen Susta Maailman Onnellisemman Naisen. Eli Kirjoita rakkaudenkaipuu@gmail.com

  LINKKI

  Jeremiasa II
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2007
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 61

  ”Luotettava,Rehellinen,Avoin”

  Oletkohan sama kaveri joka täällä jo aikaisemminkin on ilmoitellut samaa asiaa?

  Olisko jotain oleellista unohtunut mainita kuitenkin? Vai onko tämä aamun arvoitus?

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Vaikka orkissa onkin tämä romanssi-osasto, niin en silti menisi aivan satavarmasti takuuseen siitä, että vonka onnistuu tällä sivustolla.
  🙂

  LINKKI

  Tim
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.04.2016
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Niin mä en vonkaa vaan etsin naista itselleni eli löytyykö täältä mulle tätä elämäni naista oon todella yksinäinen ja surullinen 39 vuotias liikenneonnettomuudentakia pyörätuolissa istuva mies ota yhteyttä jos kiinostuit +358458802921

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.