los serrano

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat los serrano

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  luca
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.02.2007
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 16

  nyt jos joku osaa auttaa olen paljosta kiitollinen..olen jäänyt koukkuun serranoihin ja kunnolla=)
  saisiko niitä mistään ostettua dvd,llä tekstityksellä..lähetysaika on vähän huono töisäkäyville..ja ei mulla ei ole tallentavaa digilaatikkoa..muille sarjasta pitäville nettisivulla telecinco.es voi käydä lukemassa sarjan vaiheista jakso jaksolta..jee=)
  siellä kun ovat muutaman vuoden edellä.

  LINKKI

  arrugados
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.09.2006
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 91

  Ollaan myös koukussa! Minäkin aloin katsoa sarjaa vasta heinäkuun alusta ja harmittelin jo loman loppumista ja töihin menoa, nooh…nettikirpparin kautta sitten jouduin ostamaan videot (vhs) sitä varten, että saan nauhoitettua sarjan ja katsottua töiden jälkeen. Elokuun takia, mutta kyllä kannatti. 🙂
  Ei kuules mitään hätää. Serranot alkavat syyskuun alusta tulemaan uusintana osasta 1 alkaen viikonloppuisin ja jatkuvat sitten uusilla osilla.

  tässä lisää tietoa

  http://www.yle.fi/tv1/tiedote_serranonperhe.php

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Tuskin voi ostaa Suomesta, kun ohjelma on jo niin vanha ja ensi kertaa esityksessä Ylellä. Mutta luulen, että noilla latausohjelmilla (DC++, Limewire) löytyy joitain kausia ja espanjalaisilta fanisivuiltakin löytyy ladattavia jaksoja.

  Täältä muuten löytyy suomalaisia fanisaitteja http://serranofanisivut.urli.net/

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  http://www.zonadvd.com ja hakuun Los Serrano: pack primera temporada eli ensimmäinen kausi maksaa 33,75€ + varmasti lähetyskulut ja lähettävät myös Espanjan ulkopuolelle. Ja jatko-osia löytyy.

  Melkein käy kateeks kun vasta alotatte, nykyäán siinä on jo pyörineet kaikki henkilöt niin kauheesti, että se ei ole ihan yhtä hyvä kuin parina ekana vuotena, mutta ne ensimmäiset oli ihan lyömättömiá, niille on pakko nauraa ääneen.

  Jokaiselle, joka tekee toimistotyötä suosittelen terapiaksi myös Camara Café sketsejä (talvikaudella yhdeksän maissa Telecinco, ma-to ja löytyy myös DVD:nä, siiná on laitettu muka jonkun toimiston kahviautomaattiin piilokamera ja sketseissä vaan kollegat juttelee siitä, mitä firmassa tapahtuu. Hillitöntä huumoria!

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  … niin, tekstitystä noissa ei ainkaan suomeksi ole, mutta espanjaksi hyvin todennäköisesti kyllä.

  LINKKI

  arrugados
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.09.2006
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 91

  Los Serrano-sarja on voittanut tv:n kesäsarjat 1. sijan ja saanut ihan valtavasti huomiota ja suosiota, joten uskoisin, että sarjaa tullaan saamaan dvd:nä myös suomeksi tekstitettynä myöhemmin! Kokonaisten tv-sarjojen myyminen dvd:nä on yleistynyt ja monipuolistunut viime aikona kovasti. Kauppojen hyllyiltä löytyy jo vaikka mitä 🙂
  Kannattaa siis odotella hieman ennen kuin tilaa muualta ja tuleehan sarja uusintana. Sen voi aina nauhoittaa tai tallentaa dvd:lle 🙂

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011
  kris kirjoitti:

  Jokaiselle, joka tekee toimistotyötä suosittelen terapiaksi myös Camara Café sketsejä (talvikaudella yhdeksän maissa Telecinco, ma-to ja löytyy myös DVD:nä, siiná on laitettu muka jonkun toimiston kahviautomaattiin piilokamera ja sketseissä vaan kollegat juttelee siitä, mitä firmassa tapahtuu.

  Apua!
  Tuo on painajaiseni, nimittäin aina ennen suosikkisarjojani Mentes Criminales ja C.S.I. tuutista tulee Camara Café, eikä miltään kanavalta mitään muuta.
  Toisaalta vaihdoin ”vakaumuksellisista” syistä pois konttuurialalta jo opintojen lopussa, joten ei kai ihme jos ei iske.

  Mitä tulee Serranoihin, niitä nauhoittelen VHS:lle päivittäin. Nuoriso on auttamattomasti koukussa, olen jo ajatellut ostaa DVD:nä jotta voivat katsella enemmän.
  Tykkään kovasti itsekin Serranoista, muistuttavat vähän karrikoituna meidän perhettämme, samanlaista söhellystä aamusta iltaan, mutta en seuraa jokaista jaksoa.
  Nauroimme esikoisen kanssa illalla kippurassa kun huomasimme kuulostavamme ihan Serranoilta yrittäessämmä puhua toisiamme kumoon.
  Valitettavasti espanjalaisistakin osa on yhtä flegmaattisia kuin monet suomalaiset, mutta onneksi vielä löytyy ”Serranojakin”.

  MUOKS:
  Nettipuodista kyllä löytyi Serranojakin, mutta myös Mentes Criminales ja täydellinen C.S.I salkku houkuttivat, Houset meillä jo onkin DVD:nä.
  Minulla on paha tapa tykästyä joidenkin sarjojen ”tyyppeihin” kuten C.S.I.n harmaa ”Gris” ja Mentes Criminalesin IIIIHANA ”Hotch”, no Housen-setä (kuten tyttäreni häntä kutsuu) on muuten vaan symppis.

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  🙂 Camara Cafe oli munkin painajaiseni ekan puol vuotta, nopeatahtista ”tyhjän nauramista” ja ärsyttävá kun tulee tosiaan sellaseen aikaan, ettei missään muuallakaan ollut mitään katstottavaa. Mutta just siksi jäin siihen sitten vähitellen katsomaan ja huomasin, että ne sketsit on SUORAAN toimistojen käytäviltä, hahmot tunnistan useammastakin yrityksestä, jossa olen ollut töissä, myös itseni… 😉

  Mutta paikalliset kaverini on sanoneet myös, että vaikka Camara Cafe heitäkin naurattaa niin se on kyllä sellanen ohjelma, jonka huumorintaju varmasti iskee paremmin suuryritysten ihmisiin. Siksi se kai niin naurattaakin, usein mietin, että ONNEKSI lähdin pois noista kuvioista. Mutta hauska se on musta silti, ei voi mitään. 🙂

  Espanjalaissarjoista olen jäänyt koukkuun myös Hospital Centraliin, vaikkei se mikään erikoinen olekaan, mutta kaikista täällä nákyvistä sarjoista House on ehdottomasti paras, sitä ei voita mikään. Pitäisiköhän ostaa se DVD:llä…?

  LINKKI

  luca
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.02.2007
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 16

  kiitos kaikille!
  ne on tosiaan maailman ihanin ja sekopäisin jouykko…en muista koska olisin viimeks nauranu niin paljon kun noita katsellessa=)

  LINKKI

  arrugados
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.09.2006
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 91

  Oleppa hyvä vaan 🙂

  Kyllä se sarja jäi sitten ihanaan kohtaan, ei kyllä malttais ensi kesää odotella uusien jaksojen kanssa. sarjan kotisivuille en tahdo mennä, sillä kerran kävin ja näin joitain paljastuksia, mieli olisi tehnyt katsoa lisää, mutta sain pidettyä itseni irti…Nooh, viikon päästä alkaa sarja uusintana alusta, minultakin jäi ensimmäiset 33 osaa näkemättä, joten onneksi uutta hauskuutta riittää syksyksi 🙂

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011
  kris kirjoitti:

  mutta kaikista täällä nákyvistä sarjoista House on ehdottomasti paras, sitä ei voita mikään. Pitäisiköhän ostaa se DVD:llä…?

  PITÄÄ EHDOTTOMASTI!
  Itse olen Housen kahden tuotantokauden DVD:n onnellinen omistaja, hankin ne pari viikkoa sitten.
  Koska perheessämme on autisteja on Housen-setä meillä ikään kuin perheenjäsen, vaikkakin realiteetiltaan vahvat autistit toki tietävätkin sen olevan VAIN TV-sarjan.
  Itsekin tykkään seurata Housen toilailua, hänhän on oikeasti ihan empaattinen tyyppi.
  Housesta riittää iloa samalla tavalla kuin Serranoistakin, vaikka useampaan kertaan katsottuna.

  Onneksi Serranot alkavat uusintoina 8.9. alkaen!

  MUOKS:

  Serranosta tutun Fran Perean pitkäsoiton Singles, ineditos y otros puntos, voi ladata netistä

  http://musiikkilataamo.hs.fi/Magellan/pages/main.jsp?storeId=11801&pageId=collectionDisplay&viewId=1194895

  Itse käytän vain cd-formaattia, joten taidan ostaa levyn Piramidosta.

  Marcos ja Raul ovat muuten tosi sööttejä poitsuja, ylipäätään tykkään sarjan tavasta tuoda esille ”machismia”, sarjan kaikki miehet ovat niin pahasti tossun alla kuin olla voi.
  He ovat todella koukussa naisiinsa, sekä ylpeitä siitä. Tosin miehen (ja naistenkin) ”heikkous” tuodaan julki.
  Minua viehättää sarjassa esille tuleva espanjalaiseen kulttuuriin kuuluva tapa puhutella esim puolisoa, heilaa tms ”mujer”. Siinä ei ole mitään suomalaiseen ämmittely ja akattelu kulttuuriin viittaavaa, vaikka sävy olisi komentavakin.
  Mieheni komentaa minua usein julkisestikin ”mujer, no tonterías porfa” -eikä se tunnu yhtään hassummalta.

  LINKKI

  Jahu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2006
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1073

  Serranon perhe loppui sitten 🙁

  Tilalle tuli ” Elämää Ballykissanangelissa ” hyi — ei hitto !

  Heti kuin jotain kiinnostaisi katsella ankeata irlantilaiselämää ; sataa , on harmaata ja talot kuin vanhat kivinavetat , puhumattakaan ihmisten vaatetuksista :sick:

  Samaan sarjaan kuuluu ; Sydämmen asialla ja Emmerdale . Näyttelijöiden suorituksissa ei välttämättä mitään vikaa , mutta kuvausolosuhteet tarkoituksella ankea …

  LINKKI

  arrugados
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.09.2006
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 91

  ..nooh..ei viikonloppuun enää montaa päivää ole. Sen ehkä juuri jaksaa odottaa 🙂

  LINKKI

  Jahu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2006
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1073

  Tarkemmat ohjelma tiedot ja lyhyt selostus sisällöstä , jos on jäänyt osia välistä 8)

  http://www.freewebs.com/serranonperhe/

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Minun oli aivan pakko katsoa Serranojen aloitusjakson alku, koska se on jotain niin liikuttavaa.
  Itse on ole koskaan ollut naimissa, enkä oikeastaan tahtonut/tarvinnut tuollaista virallistamista.
  Kun Diegon ja Lucian vihkiseremoniaa näytettiin itkeä vollotin kuin oikeissa häissä, koskaan en muuten ole vielä häissä itkenyt.
  Ääh, minusta on tulossa pehmo, varmasti jo pian tahdon naimisiinkin, paitsi että en.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.