Los Pacosin huono maine

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Mirlo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2009
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 36

  Hei, mistähän johtuu Los Pacosia kohtaan tunnettu antipatia, suomalaisten keskuudessa? Olen kuullut sellaisia lausontoja, että siellä ei mitenkään voi asua.
  Suorastaan inhoreaktioita. Se on suomalaisten kaatopaikka, jne.
  Siellä on liikaa suomalaisia, mutta onhan niitä koko Fugen alueella ja Suomessakin.

  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Itse asun Mijasissa. Jos ikävön Suomeen, teen retken (noin 20 min riittää)Los Pacosiin. Ihmisillä on siellä ehdottomasti liikaa aikaa ja liian vähän suhteita ”ulkomaailmaan”. Moni Los Pacosissa ei tiedä, että Aurinkorannikko jatkuu lännemmäskin. Los Pacosissa puuskhdellaan niille MARBELLAN koppaville suomalaisille, mutta niin pitkälle ei moni Pacosista edes uskalla kun ei oo autoa eikä niihin busseihin voi luottaa. Esteponasta ei ole tietoakaan saati sitten vaikka Tarifasta. Jos viihtyy pikkukylässä ja nauttii turhanpäiväisistä juoruista, niin Pacosiin vaan. Ei eroa suomalaisista tuppukylistä mitenkään, paitsi ilmastoltaan.

  LINKKI

  jurvalainen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.06.2012
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 27

  Ollaan sitä niin Kuningasta nyt. Pacosissa ollaan asuttu toistakymentä vuotta. Koskaan ei ole ollut näin paljon suhteita ulkomaailmaan kuin tällä asuessa.Se ihan asujasta itsestään kiinni.Kuppikuntia on mutta niihin ei ole pakkko mennä kuppia ottamaan.
  Taitaapa enempikin olla hissuttelua Mijasissa jos se alueesta on kiinni.Monet ei halua tänne Pacosiin koska ollaan niin espanjalaista olevinaan.Pacos on rauhallinen ja hyvä paikka asua.Näyttääpä virta olevan melkoisesti tänne päin.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Ei ole Pacoscaan niin kuin ennen. Ei taida vanhasta Pacosista olla enää kuin muistot ja pari kadun nimeä jäljellä.
  Mutta voi olla , että Mijas ei ole ollenkaan hassumpi paikka elellä. Tilaa löytyy ja palvelut pelaa. Ja asuinympäristöjä on moneen makuun, ihan böndestä kaupunkimaiseen asumiseen ja kaikkea siltä väliltä.

  LINKKI

  Selma
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 38
  Vastauksia: 583

  Olemme asuneet Pacosissa ja meillä ei ole Pacosia vastaan mitään. Ei siellä juuri sen enempää suomalaisiin törmää kuin Bolichesissakaan. Meitä alkoi ärsyttämään ylämäki asunnolle. Kilometrien matka kantamusten kanssa päivästä toiseen. Huh-huh

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Los Pacos on mukavan hiljainen ja turvallinen asuinpaikka, jonka ainoa harmi on ne kuusi (?) koulua, joiden ansiosta liikenne puuroutuu täysin useamman kerran päivässä. Tokihan siellä suomalaisia on paljonkin, mutta mikäs niissä on vikana?

  Tulee mieleen Helsinki: ensin ostetaan asunto Malmin lentokentän kupeesta ja sen jälkeen ryhdytään valittamaan lentomelusta.

  Mijas (Costa) kelpo kaupunki, jossa on sekä tiheää kaupunkiasutusta että ihan campoa ja kaikkea niiden väliltä. Kaupungin päättäjät ovat suurimmaksi osaksi roistoja ja byrokratia on aivan uskomaton.

  Itse asun Mijasissa, koska unelmakotini löytyi täältä. Muussa tapauksessa minut todennäköisesti löytäisi vaikkapa Pueblo Lopezista Fuengirolasta.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Mä olen ennenkin näin epävirallisesti mainostanut vanhoista hyvistä ajoista kertovia E. Vepsäläisen Pacosista ja Fugesta kirjoittamia kirjoja. Jos aihe kiinnostaa kannattaa lukaista ne. Kirjoja on mun käsityksen mukaan (taas) saatavana Hemingwayn kirjakaupasta.

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  linkin http://bibliografia.kuopio.fi/v/-/asset_publisher/7f6M/content/vepsalainen-erkki-j;jsessionid=EAD8B3CCE70F03A95746E5D80FEA223D?redirect=http%3A%2F%2Fbibliografia.kuopio.fi%2Fv%3Bjsessionid%3DEAD8B3CCE70F03A95746E5D80FEA223D%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_7f6M%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_count%3D1 ostopiätöstä helepottammaa …. aeka huono tuuri… en kerennä Parillaa näkemää, mutta Kallen kaevohuoneella koekkelehin ja sitten Peña Cavallista sunnuntai orkihoehin kerkisin. Siellä sattu aeka haoska tappaus.. yks Lyyti sano Onnillee… haeppas vishyvettä.. Onni tek työtä käskettyvvää… l
  kohta hilipasj takasj… toen kalja, ku siellä ei ollu ku kaasuvettä 😉 .. männyttä aekoo

  LINKKI

  henrikwaali
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.08.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 12

  Asuimme Pacosissa 7-8kk. En voi moittia Pacosia asuin alueena,muuten kuin kovin on mäkinen paikka, huonosti liikuvalle ei oikein suosittelisi.Ja vuokaratessani SUOMALAISELTA välittäjältä asunnon,ei hän tiennyt mitään vikaa alueessa no se oli OK,ei tiennyt neliömäärää asunnolle,ja olimme hyväsesti pettyneitä ajaessamme pihaan raskaan matkan jälkeen myöhään ilta-yöstä,yllätyimme paikan pihasta kuin jyrkkä se oli,ja ellemme olisi tulleet niin myöhään ja väsyneinä paikalle olisimme peruneet koko asunnon.Jos luet tämän jutun välittäjä, varmaaan tunnistatkin meidät. Sillä ei ole väliä emme suosittele sinua kyllä muuta kuin huonolle kavereille. Los Boliches on kyllä tuntunut mukavalta paikalta lyhyt joka paikkaan Fugessa,naapureitaan ei tietysti voi valita,toinen valittaa että mitä meillä tehdään kun imuroit esim. toinen ei taas välitä naapureistaan pätkääkään kolisee pitkälle yöhön no mitäpäs siihen Suomikielinen voi tehdä,kun ei Espanjalaisiakaan häiritse. Olemme lähdössä poies Espanjasta ennen kesää, en tiedä jäänkö kaipaamaan täältä,kylmää talvea sisällää vaiko hometta seinillä? Suomessahan on 4 vuoden aikaa jotka ovat niitä myös,ja lämpimät patterit seinillä eivät mitään kellariksi luokiteltavia kosteita tiloja. Nykyistä Espanjalaista välittäjäämme en moiti, on tähän asti hoitanut sen mitä on luvannutkin,katotaan miten kun on loppuselvityksien aika miten käy sisään maksetun etumaksun?? Hyvää kesää kaikille tänne jääville yritämme palata joskus vielä lyhyiksi ajoiksi kylläkin,ehkä keväisin.

  LINKKI

  sauce
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 6

  Aikoinaan n.20v sitten pitkän etsinnän jälkeen löysimme Los Pacosista kivan chaletin.Talo ja piha oli tosi kiva, mutta 63 viimeistä rappua autolta oli vähän liikaa. Vaihdoimme kaupunkia, Benalmadenaan isoon taloon. Autolla pääsi pihaan ja upea merimaisema ja oma rauha aitojen ja porttien suojassa. Iso piha ja suuri uimaallas ja espanjalainen jardinnero, joka hoiti työnsä vain silloin kun oltiin lomalla. Liian paljon työtä ja huolia, myytiin pois.
  Muutama vuosi kuljettiin asunto-autolla Espanjassa, Portugalissa, Marocossa. Marokkoon saa kerralla 3kk viisumin. Neljännen siellä vietetyn talven jälkeen,kun tultiin Fugeen, ei sanan sijaa,myö jäädään tänne. Alettiin etsimään asuntoa. Huijari välittäjät piti ensin taltuttaa. Sitten meille kovalla innolla tarjottiin Los Pacosista asuntoja. Ei Pacosiin ei mennä.
  No ostettiin ja ollaan asuttu 5.v Los Pacocissa. Rauhallinen kaupunginosa,bussi kulkee tunnin välein,vaikka ei vielä sitä tarvittu, ja lähellä kaikki, apteekki, leipä, vihannes, liha,ym kaupat.
  En oikein tiedä miksi meiän kylää mollataan.Meillä on täällä monia tuttavia ja naapureita eri kansalaisuuksista, ranskalaisia, englantilaisia, suomalaisia,tanskalaisi.Viime viikonloppuna olimme ystävänpäivä lounaalla espanjalaisten naapurien maatilalla.
  Los Pacos on muuttunut tosi paljon siitä mihin aikonaan tulimme,mutta on vielä paljon vanhaakin jäljellä.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.