Looky Looky

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Looky Looky

Merkitty: 

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Tuttavaperhe kertoi hauskan tarinan miehestä, jonka nimi on Looky Looky. Hän on tummaihoinen ja kikkaratukkainen kaveri Afrikan mantereelta. Tarkempi synnyinmaa ei ole tiedossa, mutta Lookyn synnyinpaikka on. Looky syntyi savimajassa. Tuttavaperheemme tapasi Lookyn Fugen rannalla, jossa hän myi Ray Ban ja Armani aurinkolaseja, jotka kaikki olivat aitoja. Lookyn kilpailijoiden aurinkolasit olivat halpoja kopioita.

  Looky on Ray Banin valtuutettu edustaja ja ainoa joka saa myydä virallisia Reiskoja rannalla. Tuttavaperhe oli tullut niin hyvin juttuun Lookyn kanssa, että he olivat kutsuneet hänet lounaalle suomalaiseen Kukko ravintolaan. Looky veteli karjalanpiirakoita ja paneerattua possunleikettä sielunsa kyllyydestä. Lookyn lempiherkkua on nykyään käristemakkara sinapilla ja ketsupilla ja kylkeen palanen näkkäriä, jonka päällä on paksu kerros voita.

  Uusin juttu on nyt se, että Looky on kihloissa suomalaisen naisen kanssa ja he ovat menossa naimisiin, jotta Looky saa virallisen viisuminen Schengeniin. Suunnitelmissa on Looky Looky pikaruokaketju jossa myydään kärkkäreitä, karjalanpiirakoita ja possunleikettä. Henkilökunnalla on aina aurinkolasit päässä ja leveä hymy kasvoilla.

  Niin ne maailmat ja kulttuurit kohtaavat.

  LINKKI

  Fuengirola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.06.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 27

  Onnea tyttäresi kihlaukselle !!!!

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Tosi hieno uutinen. Paljon onnea koko perheelle!

  LINKKI

  jokainenxw
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.09.2009
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 168

  Varmaan espanjan ja EU kansalaisuus taattu ja onnea

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Tällä tarinan sankarilla on serkkukin täällä Mijasin puolella. Nimi on Spesöl Prais .  Spesöl myy ree vee ree elokuvia La calan rannalla . Siltä olisi saanut uusimman Torrentenkin jo ennen kuin se tuli elokuvateattereihin.

  Jos ette tiedä Lookyn synnyinmaata niin mä voin kertoa sen. Senegalihan se. Sikäli jännä juttu että se vetää porsaanleikettä kun se ei ole harashoo, eikun tsori halallalal. Ne on sielläpäin ählämeitä kaikki tyynni. Et ole nähnyt vävypojan pyllistelevän kompassi kädessä maton päällä viisi kertaa päivässä ? Ja mumisevan outoja loruja?  Melkein  yhtä ihanaa kuultavaa kuin kalevalan itkuvirret.

  Täytyy toivottaa naimaonnea tyttärelle ja vävylle vielä erikoisesti. Nyt on Suomelle tiedossa sitä paljon ja kauan kaivattua geeniparannusta. Ikävää vaan että se menee niin että kun Looky pääsee Suomeen tulee tyttärestä yhäiti ja mulatin yksinhuoltaja ja Looky toteuttaa geeniperimän jalostamista . Ja mikäs siinä , suomitytöt tykkää.  Ja fatta maksaa.

  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 1 kuukausi sitten santiago.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.