Loma-asuntoa pyörätuolissa olevalle Fuengirolasta?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Matkakertomukset, reissuvinkit ja -kokemukset Loma-asuntoa pyörätuolissa olevalle Fuengirolasta?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Heluna
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.08.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Hei,

  Tietääkö kukaan sattumoisin mistä löytyisi loma-asunto vuokralle Fuengirolasta pyörätuolin käyttäjälle? Olemme käyneet Fuengirolassa lomalla pari kertaa juuri sen takia, kun siellä on todella helppo kulkea pyörätuolilla. Majoituksen kanssa onkin ihan eri juttu, emme ole vielä löytäneet loma-asuntoa, joka olisi ollut kaikin puolin esteetön. Hotellit ja vuokranantajat kyllä kaikki kehuvat, kuinka heiltä löytyy esteetöntä majoitusta, mutta totuus on ollut jotain muuta kun olemme pyytäneet tarkempia tietoja, yleensä suurin ongelma on pesumahdollisuus, yleensä pesuhuoneessa on amme tai suihkukaappi.

  LINKKI

  jurvalainen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.06.2012
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 27

  Normaalissa kerros-, ja rivitalohuoneistossa kun yleensä on pesuhuone jossa on joko amme tai suihkukoppi.Kannattaa ostaa oma asunto niin voi laittaa varustuksen mieleisekseen.Oman asunnon hankkimisella on sekin etu, että sitä voi tarvittaessa vuokrata kun ei itselle ole käyttöä.Markkinat liikuntaesteiselle varustetulle huoneistolla ovat takuuvarmat.Samasta syystä ihmettelen myös miksi sijoittajat eivät ole havahtuneet varustelemaan asuntojaan liikuntaesteselle sopivaksi.

  LINKKI

  Irmeli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.08.2015
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Löytyy kuin löytyykin, juuri vuokralle tullut esteetön asunto Fuengirolan Feria-alueen lähellä. Asunto on esteetön ja myös tiloiltaan avara, joten se on ihnateellinen myös pyörätuolin käyttäjälle. Kylpyhuoneesta löytyy suihkutuoli sekä wc-istuimesta tukikahvat, pyörätuolilla mahtuu hyvin. Ei siis ole mainitsemaasi ammetta tai suihkukaappia 😉

  Tässä linkki facebook:iin asunnon sivulle, josta löydät myös kaikki tarkemmat tiedot mittoineen: https://www.facebook.com/CasaFerial

   

   

  LINKKI

  Heluna
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.08.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Hei,

  Kiitokset linkistä, asunto vaikuttaa juuri sellaiselta, jota haemme! Laitoin sähköpostia tulemaan.

  Itse mielellään hankkisi oman asunnon, mutta kun se vaatisi sellaisia pääomia, joita ei ikävä kyllä ole käytettävissä.

   

  LINKKI

  CASA FUENGIROLA
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.06.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Meillä on 5 laadukasta loma-asuntoa, joista 3 on tehty pyörätuoli-ystävällisiksi.

   

  CASA FUENGIROLA 1 (6-10 henkeä): Isoin asunto  sijaitsee Los Bolichesissa. Asunnossa on iso yksityinen patio, sauna, pore-allas, kaasugrilli jne.

  Katso lisää tietoa ja kuvia asunnosta täältä: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.397632086947192.84108.387244614652606&type=3

   

  CASA CALAHONDA (3-5 henkeä): Mirador de Calahonda nimisessä taloyhtiössä sijaitseva tilava 1 makuuhuoneen asunto. Rauhallisessa taloyhtiössä on upea uima-allas, puutarhoja ja suljettu parkkialue. Asunto on alimmassa kerroksessa.

  Katso lisää tietoa täältä:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.701710416539356.1073741833.387244614652606&type=3

   

  LAS PALMERAS 1 (2-4 henkeä): Tämä huoneisto on ostettu hotellilta ja remontoitu pyörätuoli-ihmisiä ajatellen. Siisti asunto sijaitsee parhaalla paikalla Fuengirolan ydinkeskustassa, rantakadulla hotellissa nimeltä Las Palmeras. Kyseessä on 4:n tähden hotelli, joten ympäristö on viihtyisä ja turvallinen.

  Katso lisää kuvia ja tietoa: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.728327090544355.1073741834.387244614652606&type=3

   

  Asutomme ja ovat siistejä ja hyvinvarusteltuja. Varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa.

  Kysy tarjous ja saatavuus sähköpostilla: casa@ideaterrazas.com

   

  Terveisin Tommi Remes, puh +34-606 921 418

   

   

   

  LINKKI

  Heluna
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.08.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Hei,
  Ja kiitokset linkeistä!
  Kävin katsomassa tarjolla olevia asuntoja ja niistä Casa Fuengirola1 on näköjään tarkoitettu suuremmalle porukalle ja jos oletan oikein, niin sillä on myös tuo sivulla näkyvä suurin hinta, joten ehkä myöskin hieman liian hintava meille. Casa Calahonda on taas sijainniltaan hieman ”syrjässä” meidän makuun.
  Las Palmeras vaikuttaisi parhaimmalta näistä, ainoa mitä jäin miettimään on neliöt, 35m2 yhdellä makuuhuoneella on aika kompakti, kuvista päätellen pyörähdysympyrä jää aika pieneksi, varsinkin makuuhuoneessa.
  Olemme kuitenkin päätyneet vuokraamaan Casa Ferialin sen tilavuuden ja sijainnin vuoksi.
  On todella hyvä tietää että löytyy myös vaihtoehtoja, pidämme toki mielessä vastaisuuden varalta.

  LINKKI

  mela
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 23
  Vastauksia: 195

  Torremolinoksessa olevassa Stella polaris*** huoneistohotellissa on viisi tilavaa yksiötä joita on mahdollista vuokrata esim. lomaasunto.net :n kautta talveksi Alk. 890 €/kk. ( sis. Aurinko ja meri ). Lisäksi inva huoneistoja on Flatotel (Benalmadena) ja Pyr hotellissa.

  Marko

  LINKKI

  Ronsu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.07.2014
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 27

  Itselläni oli melkoisen ikävä kokemus nyt heinäkuussa tuosta PYR-hotellista…. Olen siellä ollut muutamia kertoja aikaisemmin ja huoneet nyt ovat suht ok silloin kuin sellaisen saa! Olin siis taas varannut invahuoneen ja maksanutkin sen etukäteen mutta kun yöllä saavuimme hotellille (olin ilmoittanut myöhäisen saapumisenkin) niin respa totesi kylmän viileästi, että edellinen vieras olikin jatkanut oleskeluaan eli heillä ei ollut antaa minulle esteetöntä huonetta! Mielestäni se oli vähintäänkin röyhkeää sillä jos nyt missaisi jonkin merinäköalan niin ok mutta jos varaa esteettömän huoneen on sen pakko olla sellainen! Selityksiä tuli sitä enemmän mitä pidempään asiasta tivasin… yhtäkkiä tyyppi olikin joutunut sairaalaan mutta kun kyseenalaistin miksi häntä ei ole kirjattu ulos ja matkatavaroita laitettu säilytykseen niin yhtäkkiä se olikin perhe, joka sitä tarvitsi… Siihen eivät kyllä osanneet vastata kun tarjouduin vaihtamaan meille annetun 2 huoneen huoneiston heidän kanssaan, että miksi se ei käynyt, kyseessä kun oli esteetön yksiö… Jouduimme siis ns normaalihuoneeseen, jossa en mahtunut edes pyörätuolilla pesuhuoneen ovesta, joten vessaan/suihkuun ei ollut mitään asiaa. Käytävällä sain käydä vessassa mutta suihkua ei saatu hoidettua mitenkään, lähinnä kohauteltiin olkapäitä, että mitä he voivat tehdä, jos ei huonetta ole.. No kyllä minä edellytän, että huone on, jos se on varattu ja maksettu! Onnekseni onnistuin käymään iltaisin ystäväni luona suihkussa mutta ei se mitään herkkua todellakaan ollut, esteetön huone saatiin hommattua hotellissa minulle vasta neljäntenä päivänä! Ilman tuota ystävääni olisin saanut olla ilman suihkua heinäkuun yli 40 asteen helteissä 4 päivää…Toki hotelli palautti rahat noista öistä, jolloin minulla ei ollut käytössä varaamaani ja maksamaani esteetöntä huonetta mutta tämäkin pitkän tivaamisen jälkeen, yrittivät ensin hyvittää ilmaisella aamupalalla… Kaiken kaikkiaan siis mahdanpas harkita melkoisen tarkkaan luotanko enää ko hotelliin….

  LINKKI

  mela
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 23
  Vastauksia: 195

  Tollainen huono kokemus Pyr hotellista on ikävä. Meidän kautta sinne meneet on onnistuneet saamaan liikunta rajoiteilille tarkoitetun huoneiston silloin kun on varannut. En tiedä mistä silloin on ollut kyse. Tuo on yksi niistä syistä että kannattaa käyttää jotain välitystoimistoa jolloin painetta voidaan Hotellille antaan ja pyrkiä löytämään ratkaisu joka on oikea asiakkaan kannalta. Tietysti tossa tapauksessa vahinko on jo sattunut.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.