Loma-asunto Torreviejasta, mutta mistä sieltä?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Loma-asunto Torreviejasta, mutta mistä sieltä?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Lune73
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.04.2009
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  Olemme suomalainen lapsiperhe, lapset nyt 3- ja 5-vuotiaita. Harkitsemme lomaasunnon ostoa Torreviejasta, mutta paikkakunta on meille vielä vieras. Tulemme tutustumisretkelle vielä ennen ostopäätöstä, mutta olisi kiva saada vinkkejä, mistä päin asuntoa kannattaisi (tai EI kannata) katsella.

  Tarkoituksemme olisi vuokrata asuntoa ystävillemme ja suvulle – ja voi olla, että heillä kaikilla ei olisi lomaviikkonsa aikana esim. autoa käytössä. Osa vuokralaisista golfaa, osa shoppailee ja loput nauttivat lasten kanssa auringosta 🙂

  Äkkiseltään ajateltuna keskusta olisi paras sijainti kaikkia ajatellen – mutta kulkevatko bussit hyvin keskustaan mistä päin tahansa? Onko takseja riittävästi keväällä, kesällä ja syksyllä?

  Heittäkääs kommentteja näistä ja lisätkää listaan omat vinkkinne: Aguas Nuevas, La Mata, Villamartin, Orihuela Costa…? Onko joku alue selkeästi ylihinnoiteltu tai toista kalliimpi? Onko jossain turvallisempaa kuin toisaalla? Sitäkin mietin, onko rivitalo-osake riski murtovarkaiden kannalta, jos asunto on maantasalla? Kuinka paljon Torreviejassa tehdään asuntomurtoja…?

  Paljon kysymyksiä! Olen kiitollinen kaikista vinkeistä!

  Mukavaa kevättä kaikille!

  LINKKI

  Lissu1
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.12.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 59

  Hei Lune 73!

  Tosi vaikea ottaa kantaa tuohon asuntoaluekysymykseen, se kun on niin makuasia. Itsekään emme vielä asu Torreviejan seudulla vakituisesti, mutta aina kun on mahdollista, vietämme kyllä vapaa-aikamme siellä.

  Itse en halunnut asuntoamme Torreviejan keskustasta, vaan hieman kauempaa, rauhallisemmasta urbanisaatiosta. Keskusta tuntui liian tukkoiselta meille. Toki keskustan läheisyydessä on ihanan näköisiä asuinalueita rannan tuntumassakin esim La Mata.

  Eri asuinalueiden hitatasoista en osaa sanoa, kannattaa ehkä kysyä paikallisilta välittäjiltä. Laskusuuntaisiahan hinnat nyt ovat ja tosi onnistuneita kauppoja voi tehdä edullisesti.

  Tuosta rikollisuudesta, lama ja rötöstely käyvät käsi kädessä joka paikassa ikävä kyllä, muuten maantasoasunto on kyllä osoittautunut ihan mukavaksi ratkaisuksi.
  Kulkeminen kauempaa voi tietysti olla hankalaa, ellei ole autoa yms. käytössä aina ( siis teidän vuokralaisilla ). Kaikenkaikkiaan kuitenkin välimatkat ovat melko lyhyitä eri alueiden välillä. Laitan tähän linkin bussiaikatauluista: http://es.geocities.com/mitorrevieja/urbano.htm

  Toivottavasti näistä jotain hyötyä, joku, joka asuu alueella vakituisesti osaisi tietysti antaa ajantasaista tietoa. Tässä alueeseen ihastuneen lomailijan ajatuksia…

  Onnea etsintään!

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  ”Tuosta rikollisuudesta, lama ja rötöstely käyvät käsi kädessä joka paikassa ikävä kyllä, muuten maantasoasunto on kyllä osoittautunut ihan mukavaksi ratkaisuksi.”

  Riippuu siitä, aiotaanko asunnossa talvehtia vai käytetäänkö sitä vain kesämökkinä. Talvisin suoraan maanpinnalla olevat asunnot ovat lattioiltaan niin kylmiä, etteivät siinä auta villasukatkaan. Siis älkää kuvitelkokaan, että täällä lattiaeristeet olisivat suomalaista tasoa. Hyvä jos jotakin on kosteaa maata vasten.

  Maan tasolla myös pikkuötököitä tulee kesällä seinänkoloihin eri tavalla kuin korkeammalla.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.