Lisää työpaikkoja Aurinkorannikolle!

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Lisää työpaikkoja Aurinkorannikolle!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Fuengirola.fi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.09.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Tänään ilmestyneessä Fuengirola.fi kaupunkilehdessä haastatellaan StaffPointin toimitusjohtaja Mika Kiljusta. Hän kertoo yrityksensä aloittavan toimintaa Aurinkorannikolla. Kun homma lähtee kunnolla käyntiin, työvoiman tarve on kymmeniä, mahdollisesti jopa satoja suomalaisia. StaffPoint ei varmasti ole ainoa yritys, joka siirtää puhelimitse onnistuvia palvelutoimintojaan rannikolle. Argenta aloitti jo jokunen vuosi sitten ja sai verkkoonsa ison kalan, Trafin palvelut. Trendi jatkuu varmasti ja se tarkoittaa työikäisen suomalaisväestön lisääntymistä alueella. Hyvä niin, Suomesta näyttävät hommat loppuvan, uutisissa tulee lähes päivittäin tietoa uusista yt-neuvotteluista.

  Lue haastattelu tästä: http://www.fuengirola.fi/?q=uutiset/kymmeni%C3%A4-uusia-ty%C3%B6paikkoja-suomalaisille tai sitten digilehdestä, jonne pääset osoitteesta http://www.fuengirola.fi

  LINKKI

  holahola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.09.2012
  Kirjoituksia: 47
  Vastauksia: 57

  Isoja ja asiallisia toimijoita ala kaipaakin. Liian paljon löytyy kyseenalaisia pieniä puhelinmyyntiputiikkeja, joissa työolot, palkkaus ym. eivät ole asianmukaisia.

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Saattaapa hyvinkin olla, että täällä auringossa jotkut pikku epäkohdat saattavat unohtua helpommin kuin  suomalaisessa loskaviimassa.

   

  • Tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 8 kuukautta sitten makarios.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.