Linkkejä Vilperin keitoksiin kuvien kera!

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini Linkkejä Vilperin keitoksiin kuvien kera!

Esillä 15 viestiä, 121 - 135 (kaikkiaan 169)
  • Julkaisija
    Viestit
  • LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä tuisku
    tuisku Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.11.2007
    Kirjoituksia: 31
    Vastauksia: 1697

    morcilla mun kurkusta alas…yak,yak,yak.Tosin en syo verimakkaraa Suomessakaan.
    Chorizo (raaka) grilliin ja ”kypsennetty /curado ” pastakastikkeeseen ,patoihin.

    Viimeisin ”loytoni” Burgosista oli costilla de cerdo adobado (paprikajauheella marinoitu porsaakylkirivia)..jeeeeesus miten hyvan maun antaa vaikkapa linssikeittoon.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä santiago
    santiago Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.11.2007
    Kirjoituksia: 307
    Vastauksia: 4162

    Näitä kypsiä ja raakamakkaroita on Espanjassa valtava määrä. Pientuottajien artesaanimakkaroita on joka kylällä omansa. Mutta ihan vakiokaupassakin kannattaa kokeilla eri laatuja , ei kannata menettää uskoaan jos ensimmäinen kokeilu ei miellytä.

    LINKKI

    Nimetön Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.01.1970
    Kirjoituksia:
    Vastauksia:

    Eipä maistu mullekaan ”mustamakkara”, vaikka emäntä sitä toisinaan ostaakin. 🙂
    Tuo savunmakuinen ryynäri taas kuuluu suosikkeihin jopa nuotiolla paistettaessa, vaikka ei sekään ole enää entisenlaistansa (rasvaisuus puuttuu)! }:)
    Tää nykyinen terveysvaahtoilu on menny mun mielestä jo liiankin pitkälle; jos kerran päivässä syö lämpimän aterian, niin kyllä siinä saa vähän rasvaakin olla joukossa.
    Jokuhan tuossa edellä sanoi että konttorirotalla pitää olla eri eväät kuin liikkuvalla immeisellä ja tuon väitteen allekirjoitan täysin! 😉

    LINKKI

    Nimetön Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.01.1970
    Kirjoituksia:
    Vastauksia:

    parit tarinat on tullut tehtyä:
    http://p2.foorumi.info/suomikerho/viewtopic.php?t=193 Omenahillo

    Onnistuu tuo kaksi satoa suomessakin:
    http://p2.foorumi.info/suomikerho/viewtopic.php?t=194

    Tuossa vielä uudistettu versio pitsasta! 😉
    http://p2.foorumi.info/suomikerho/viewtopic.php?t=195&highlight=

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä tuisku
    tuisku Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.11.2007
    Kirjoituksia: 31
    Vastauksia: 1697

    kamalaa katseltaava tollaset kuvat heti aamusta…kun masussa on vain pikku jugurtti.
    Tunnustan…kuola valuu peruna-ja pitzakuvien kanssa….Hienoa Vilperi! 🙂

    LINKKI

    Nimetön Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.01.1970
    Kirjoituksia:
    Vastauksia:

    tehdä pieni tunnustus; se perunan kiertokulun viimeinen foto ei mitenkään liittynyt aiheeseen kuin siltä osin, että Mörri myös tykkää perunoista ja sillistä ja kuvakin otettiin vuorokautta myöhemmin kun käytiin kanttarilluja hakemassa metsästä haulikko itsepuolustusvälineenä matkassa. 😉 (jos joku mettälintu olis yrittäny päällekäydä! 😛 )

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Suoratukka
    Suoratukka Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 17.10.2006
    Kirjoituksia: 112
    Vastauksia: 1765

    Noi sun reseptisi on niiin ihania, kun on
    reilut kuvat jokaisesta vaiheesta. 🙂

    Haikeudella muistelen sitä pannukakkukuvastoa. 😉

    LINKKI

    Nimetön Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.01.1970
    Kirjoituksia:
    Vastauksia:
    Suoratukka kirjoitti:

    Noi sun reseptisi on niiin ihania, kun on
    reilut kuvat jokaisesta vaiheesta. 🙂

    Haikeudella muistelen sitä pannukakkukuvastoa. 😉

    Onhan se tuolla jossakin! 🙂
    Sen ohje ei ole muuttunut mihinkään!! 🙂
    Kun nuo ohjeet tekee tuolla tavalla, niin jopa naaraspuoleistenkin uusavuttomien seurakunnan luulis onnistuvan! 😛 😛 😛
    Onhan se hidasta kuvata homma vaihe vaiheelta ja lisäksi sitten vielä karsia joitain epäolennaisia kuvia pois ”paletista”, sen jälkeen siirtää kuvat esim. Photobuckettiin ja vääntää vielä tekstit kuvien lisäksi, joten eräänlaista leipomista noiden tekeminen on!! 🙂 😉

    Hyvää loppusyksyn jatkoa Suoratukka!

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Suoratukka
    Suoratukka Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 17.10.2006
    Kirjoituksia: 112
    Vastauksia: 1765

    Kiitos samoin, Vilperi. 🙂

    Juu, kyll mä sit löysinkin sen pannarin tuolta edeltä.
    Onhan siinä duunia tehdä noita reseptejä,
    mut kiva kun viitsit. 🙂

    Koskas meet Granille?

    LINKKI

    Nimetön Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.01.1970
    Kirjoituksia:
    Vastauksia:

    Sato on nyt sitten korjattu ja lajike tunnistamista vaille! 🙂 🙂

    Hyvin kesti suomen kesän, koskaan eivät kukat auenneet; osui kuivuus varmaan pahimpaan aikaan ja valmistuivat siten ehkä vähän hätäisesti. 🙁

    Hyvin kuitenkin maassa ovat kestäneet syksyn voimakkaat sateet ja sotoakin aika kohtuullisesti eli jatkavat eloaan ensi kesänä kaikki, mikäli talvisäilytys onnistuu. Jätän ne mökin jääkaapin vihanneslokeroon kuten olen joskus aiemminkin jotain jättänyt tai vien erään tuttavan kylmäkellariin paperipussissa, josta niitä on helpompi valvoa.

    Kuvat tässä ja viimeisessä pesty peruna (nyt jo mullattu uudestaan), rupisuus johtuu mun maastani (muissakin perunoissa sitä esiintyy jopa runsaammin eli jotain lannoitetta on liikaa tai liian vähän), vaikka täysin luomulla mennään kun komposti, kanankakka ja silputtu puujäte on ainoita lannoitteita.

    —————————————————————————-

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Tuumailija
    Tuumailija Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 08.05.2011
    Kirjoituksia: 14
    Vastauksia: 159

    Vilperi, tuo pesty peruna nayttaa silta kuin siina olisi huulipunan jaljet! 😀

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä PapaGrande
    PapaGrande Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 04.03.2009
    Kirjoituksia: 1
    Vastauksia: 115

    Olikohan se täällä se sellainen Laiskan Jätkän Padan resetti?
    En nyt vaan sitten kertakaikkiaan löydä.

    LINKKI

    Nimetön Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.01.1970
    Kirjoituksia:
    Vastauksia:
    PapaGrande kirjoitti:

    Olikohan se täällä se sellainen Laiskan Jätkän Padan resetti?
    En nyt vaan sitten kertakaikkiaan löydä.

    En viittinyt itsekään lähteä etsimään, mutta tuolla on yksi melkein nimeä vastaava:

    http://p2.foorumi.info/suomikerho/viewtopic.php?t=39

    —————————————————————————-

    LINKKI

    Nimetön Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.01.1970
    Kirjoituksia:
    Vastauksia:

    vastata itse itelleen; katsoin palvelutoimiston laittaman linkin uudestaan lävitse vertaillen valokuvaani siihen ja lopputulema oli: bonita ojo de perdiz. 🙂
    Ellei jollain ole muuta vaihtoehtoa esittää!??

    Onkos tuolle nimelle mitään käännöstä suomeksi, vai pitääkö tyytyä karkeaan suomennokseen esim. Tuumailijan innoittamana; pusuhuulet, tuttavallisemmin pusu!? 😉

    —————————————————————————-

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Ritacasanueva
    Ritacasanueva Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 31.08.2010
    Kirjoituksia: 14
    Vastauksia: 3416

    kaikista enemman muistuttaa.

    Bonita ojo de perdiz- tarkoittaa kaunista ja ojo de perdiz on peltopyyn silma.

    http://www.rinconesdelatlantico.com/num4/35_papas.html

Esillä 15 viestiä, 121 - 135 (kaikkiaan 169)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.