Linkkejä Vilperin keitoksiin kuvien kera!

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini Linkkejä Vilperin keitoksiin kuvien kera!

Esillä 15 viestiä, 151 - 165 (kaikkiaan 169)
  • Julkaisija
    Viestit
  • LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä suomiakka
    suomiakka Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.07.2012
    Kirjoituksia: 0
    Vastauksia: 31

    🙂 Eihän tuota pannaria voi enää muhituttaa, pitää heti päästä syömäään. Samantyylisesti itsekin valmistan pannaria erona etten peltiä uunissa lämmitä. Kuule, olet tämän sivuston kannattava voima, joten älä lopeta. Voisitkohan järjestää meikäläisille (espanjan kävijöille) joskus sellaiset maistijaiset…jossakin. Nam!

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Vilperi
    Vilperi Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.01.2012
    Kirjoituksia: 12
    Vastauksia: 242
    suomiakka kirjoitti:

    🙂 Voisitkohan järjestää meikäläisille (espanjan kävijöille) joskus sellaiset maistijaiset…jossakin. Nam!

    Siellä missä mä liikun, niin kohtuu usein mä jotain syötävää väännän ja monellekin sanonu, että tervetuloa maistiaisille tänne mökille, mutta ei oo tarjous kelvannu! 🙂 🙂 🙂
    En mä saarellakaan ollessa joka päivä ravintolassa syö, joten niidenkin alkeellisissa keittiöissä ja alkeellisilla työkaluilla tulee sapuskaa tehtyä; maustepurkit on aina matkassa ja se terävä veitsi tai puukko. }:)

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Marjukka
    Marjukka Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.08.2006
    Kirjoituksia: 13
    Vastauksia: 361

    Kauanko se mureke on uunissa kaikenkaikkiaan? Ei kai se ihan puolessa tunnissa kypsy? Nää reseptit ovat aivan ihania perusruokareseptejä. Selkeesti kirjoitettu ja kuvattu. Näistä oppii ihan uusavutonkin, vaikka itse en sellainen koe olevanikaan 😛

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Vilperi
    Vilperi Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.01.2012
    Kirjoituksia: 12
    Vastauksia: 242
    Marjukka kirjoitti:

    Kauanko se mureke on uunissa kaikenkaikkiaan? Ei kai se ihan puolessa tunnissa kypsy? Nää reseptit ovat aivan ihania perusruokareseptejä. Selkeesti kirjoitettu ja kuvattu. Näistä oppii ihan uusavutonkin, vaikka itse en sellainen koe olevanikaan 😛

    Kuten siellä tekstissäkin kävi ilmi, niin jos osaa laskea yhteen n.puolituntia + n.puolituntia, niin eiköhän siitä reilu tunti tule yhteensä!? Mä en kato kelloa koskaan, koska uunin lämpötila vaikuttaa niin paljon kypsymisaikaan; väri ja nenä sen loppujen lopuksi kertoo eli se monen haukkuma tummanruskeahko on yleensä merkki oikeasta kypsyysasteesta. 🙂 🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Vilperi
    Vilperi Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.01.2012
    Kirjoituksia: 12
    Vastauksia: 242

    Nyt on sitten ensimmäiset Kanarialta tuodut Besot päässeet ruokapöytään ja tulos oli erinomainen; kauniin valkoisen muussin saa aikaiseksi ja makukaan ei häviä suomalaiselle perunalle! 🙂

    http://p2.foorumi.info/suomikerho/viewtopic.php?t=239&highlight=

    Kaikki turhat krumeluurit pois ja sapuskaa vaan lautaselle! 🙂 🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Marjukka
    Marjukka Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.08.2006
    Kirjoituksia: 13
    Vastauksia: 361

    Eikös uusissa perunoissa ole liian paljon tärkkelystä muusiin? Itse joskus uutena ollessa tein ja sillä mössöllä olis kestänyt tapetitkin seinällä 😛 Vai onko nuo kanarian potut erilaisia? Ruokarepsut ovat kyllä tosi hyviä…tämä vaan ihmetytti :O

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Vilperi
    Vilperi Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.01.2012
    Kirjoituksia: 12
    Vastauksia: 242
    Marjukka kirjoitti:

    Eikös uusissa perunoissa ole liian paljon tärkkelystä muusiin? Itse joskus uutena ollessa tein ja sillä mössöllä olis kestänyt tapetitkin seinällä 😛 Vai onko nuo kanarian potut erilaisia? Ruokarepsut ovat kyllä tosi hyviä…tämä vaan ihmetytti :O

    Ihan kuohkeaa tavaraa tuli ja kuten reseptissä kerroin, niin vähän vähemmän olisi nestettä pitänyt käyttää, mutta maku oli kyllä kohillaan. Mössöksi sitä ei voinut kyllä kutsua parhaalla tahdollakaan. 🙂
    Runsaasti tärkkelystä sisältävä peruna vaatii enemmän nestettä, mutta tässä tapauksessa kävi päinvastoin.

    Voishan tuon jossain vaiheessa testata tuolla ”Van Goghilla” jota pääperunasato tulee olemaan ja joka sisältää tärkkelystä vähintäänkin riittävästi. 😉
    Ei sitä turhaan sanota ”jauhoiseksi” potuksi. }:)

    Pannaan harkintaan. 🙂 🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Vilperi
    Vilperi Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.01.2012
    Kirjoituksia: 12
    Vastauksia: 242

    Piti emännälle laittaa maistiasiksi sillin kera muutama Kanarianpottu ja nyt oli saanut jo nimensä mukaisen värityksen! 🙂
    Hyvänkokoiseksi kasvaa, mutta määrässä ainakin tuon varren perusteella olisi toivomisen varaa. 😉

    Varsinkin kun vertaa alempana olevan Van Goghin kolmesta varresta otettua määrää. }:)

    Suomessa kasvanutta Besoa:

    Emännykselle kotiinvietäväksi Van Goghia:

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Vilperi
    Vilperi Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.01.2012
    Kirjoituksia: 12
    Vastauksia: 242
    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Vilperi
    Vilperi Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.01.2012
    Kirjoituksia: 12
    Vastauksia: 242
    Marjukka kirjoitti:

    Eikös uusissa perunoissa ole liian paljon tärkkelystä muusiin? Itse joskus uutena ollessa tein ja sillä mössöllä olis kestänyt tapetitkin seinällä 😛 Vai onko nuo kanarian potut erilaisia? Ruokarepsut ovat kyllä tosi hyviä…tämä vaan ihmetytti :O

    Tuli nyt tuo Van Gogh testattua ja eroa Besoon oli kuin yöllä ja päivällä, tosin aikaakin oli vierehtänyt melkein kuukausi, joten täysin vertailukelpoisena tulosta ei voi pitää, samaten kuin muussin koko oli ihan toista luokkaa! 🙂
    Pitää testi vielä osittain uusia jossain vaiheessa; Besotkin alkavat olla jo sitä kokoluokkaa, että vertailuainesta olisi saatavilla.

    Nestettä kului huomattavasti runsaammin jopa munkin kokemuksen mukaan ja kun muussi oli ollut vuorokauden jääkaapissa, niin se oli veitsellä leikattavassa muodossa kuten alempana olevasta linkistä sitten selviää!:)

    Muussia ja mureketta:

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Vilperi
    Vilperi Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.01.2012
    Kirjoituksia: 12
    Vastauksia: 242

    Vilperi oli taas puolilaiska sapuskansa suhteen!! 🙂 🙂

    http://p2.foorumi.info/suomikerho/viewtopic.php?p=1458#1458

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Vilperi
    Vilperi Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.01.2012
    Kirjoituksia: 12
    Vastauksia: 242
    Vilperi kirjoitti:

    Marjukka kirjoitti:

    Eikös uusissa perunoissa ole liian paljon tärkkelystä muusiin? Itse joskus uutena ollessa tein ja sillä mössöllä olis kestänyt tapetitkin seinällä 😛 Vai onko nuo kanarian potut erilaisia? Ruokarepsut ovat kyllä tosi hyviä…tämä vaan ihmetytti :O

    Tuli nyt tuo Van Gogh testattua ja eroa Besoon oli kuin yöllä ja päivällä, tosin aikaakin oli vierehtänyt melkein kuukausi, joten täysin vertailukelpoisena tulosta ei voi pitää, samaten kuin muussin koko oli ihan toista luokkaa! 🙂
    Pitää testi vielä osittain uusia jossain vaiheessa; Besotkin alkavat olla jo sitä kokoluokkaa, että vertailuainesta olisi saatavilla.
    [/quote]

    Nyt on sitten testattu syysbesokin muussina, joten jossain vaiheessa tarinaa lisää!!! 😉 🙂
    Kaunista perunaa joka tapauksessa!!

    Nesteen tarve sama kuin suomalaisessakin potussa! }:)

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Vilperi
    Vilperi Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.01.2012
    Kirjoituksia: 12
    Vastauksia: 242

    Besoa ruokapöytään! 🙂
    http://p2.foorumi.info/suomikerho/viewtopic.php?t=256

    On ne komeita perunoita!! }:)

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
    arnold malaga Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 02.07.2010
    Kirjoituksia: 79
    Vastauksia: 2846
    Vilperi kirjoitti:

    Kaunista perunaa joka tapauksessa!! /quote]Ja jos ei viisi-tuumaisilla perunoilla nälkä lähde, niin sitten on syöjässä vika. 🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Vilperi
    Vilperi Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.01.2012
    Kirjoituksia: 12
    Vastauksia: 242
    Arnold kirjoitti:

    Ja jos ei viisi-tuumaisilla perunoilla nälkä lähde, niin sitten on syöjässä vika. 🙂

    Ei yhtään kaduta, että tuli tuo lajike suomeen tuotua ja eiköhän tuosta vaon loppupäästä mahda vielä siemenperunat löytyä ens vuodenkin jatkokasvatukseen!? 🙂 🙂

Esillä 15 viestiä, 151 - 165 (kaikkiaan 169)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.