Uusimmat › Keskustelu › Asuminen ja eläminen › Ruoka ja viini › Linkkejä Vilperin keitoksiin kuvien kera!
- Tämä aihe sisältää 168 vastaukset, 34 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 9 vuotta, 7 kuukautta sitten
Vilperi toimesta.
- JulkaisijaArtikkelit
Nimetön • Ei kirjautuneenaLiittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467Olkoon tuo johdantona ja tässä sitten ensimmäinen:
Joulukin tulee taas jossain vaiheessa, joten tässä perinteiset joulusapuskat:
http://forum.eralle.net/viewtopic.php?t=39592Ja porukalta toivon tietenkin kommentteja että jatkanko vai unohdetaanko koko homma!!! 🙂
Nimetön • Ei kirjautuneenaLiittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467
Nimetön • Ei kirjautuneenaLiittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467Merimiespihvit Vilperin tapaan!
http://forum.eralle.net/viewtopic.php?t=34322
Ja nyt jäämme odottamaan kommenteja! 🙂
Nimetön • Ei kirjautuneenaLiittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467Tämä hirvipaisti on jo laitettukin esille, joten jätän kuvan pois, mutta voipi olla mielenkiintoista lukea sen saamat kommentit!
http://forum.eralle.net/viewtopic.php?t=41190
Samoin peurakeitto on laitettu, mutta sen perässä on vielä yksi ohje jota en laittanut:
Kaikkee kanssa 😀
Sipulinvarsia rikkaruohoiksi mainittiin!Laita vielä ohjeeksi n. suurinpiirteinen valmistumisaika ja uuruokiin paistolämpötila,
silleen niinku ohjeellisesti 😉
Nimetön • Ei kirjautuneenaLiittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467Mä teen paljon sapuskaa tuolla mökillä ja siellä käytössä kaasuhella; paistolämpötilat ovat minimissään jotain 150-175 astetta, mutta kun en mittareita käytä, niin ovat vaan näppituntumia. 🙂 Nokka useimmiten kertoo sen milloin kannattaa alkaa uuniin kurkkimaan. Aikaa menee kokin mielentilasta riippuen 1-5 tuntia alusta loppuun ja toisinaan tulee heitettyä joku liharuoka yön ajaksi pönttöuuniin sen jälkeen kun on saanut pellit kiinni ja heräämisen tasosta riippuen on uunissa 4-7 tuntia muhimassa; esim. karjalanpaisti on todella maukas yön uunissa olon jälkeen, mutta se on lähinnä jo muhennoksen muodossa sitten! 🙂 Samoin ohrapuuro miedossa lämmössä uunissa yön yli hautuneena ja kokonaisista ohrasuurimoista tehtynä vie kielen mennessään.
Laitetaan nyt tuo pulinaboxissakin ollut linkki tänne, niin löytyy sitten kaikki samalta osiolta:
http://forum.eralle.net/viewtopic.php?t=22420&postdays=0&postorder=asc&start=90Sitten se tulee sellainenkin vaihe noitten tuoksujen ja makujen kanssa, että et voikkaaan syödä mitään.
Tökkii vaikka tietäsit, että on varmasti parempaa kuin missään restaurantissa. Tietysti äidin tekemät menee, mutta se nyt on vain muisto enää.On kuitenkin aika hyvä laihdutus ohje. Saat juoda noita kaikkia Pacharoita ym. vapaasti. ( niin kuin kaikki tuntuivat viime yönä ottavan, enkä minäkään pitänyt jotain Tammikuuta mitenkään niin ihmeellisenä ).
Täytyy kyllä vilkaista Vilperin ohjeita, kun nyt saisi jostain vaikka yhden pupun. Niitä nyt loikkii tuossa ympärillä kohtalaisen paljon. Siihen tartten joskus ohjeen. Nyt kuitenkin saan tyytyä vain ikiomaan ” hunapupuun ” ja hiukan maistellakkin.
Nimetön • Ei kirjautuneenaLiittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467Tuo on vapaa sivusto, joten sieltä löytyy paljon jänisreseptejä esim.
Nimetön • Ei kirjautuneenaLiittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467Tässä perinneruokaa josta lapset ja lapsenmieliset tykkää!
Nimetön • Ei kirjautuneenaLiittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467Turhaanko mä tän sivuston avasin, kun mitään kommentteja ei tule? 🙁
Kyllä makaronilaatikkosi hyvältä ja syötävältä näyttää. Syön sitä joskus, mutta ilman ketsuppia !
Nimetön • Ei kirjautuneenaLiittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467Voi hyvä Vilperi!
Anteeksi, mutta nämä kaikki uunivuokaruokasi näyttävät samalta, niin hirvenpaisti, perunalihamure kuin tämä makaroonilaatikkokin.
Onneksi kuvateksti paljastaa mistä on kyse.Mutta siis ne näyttävät ihan samanlaisilta keltaruskeilta, toki kauniin värisiksi paistuneet, mutta jos kaikki ruoka näyttää samalta, niin eikö ole helpompi käyttää aina samoja kuvia.
Mausta en sano mitään, sillä en ole keitoksiasi maistanut.Jos haluat että saat kommentteja, niin tee lopuksi myös annoskuva tekemästäsi ruuasta, niin silloin se kertoo paljon enempi kuin se kullankeltainen ruoka joka siinä uunivuokassa on.
Nostan hattua sinulle siitä, että teet yllättävän paljon ruokaa mieheksi.
Ruuanlaittohan mielletään yleensä naisten puuhaksi, vaikka sitä ei ole, vaan kuuluu tasapuolisesti molemmille sukupuolille.Ja maailman parhaat keittiömestarithan ovat miehiä.
Kuten Marde sanoo: ”Nostan hattua sinulle siitä, että teet yllättävän paljon ruokaa mieheksi”
Minusta on kiva kokata, mutta arvostaisin kyllä miehen tekemää sapuskaa myös. Mikäs olisi sen ihanampaa kuin syödä toisen valmistama ateria.
Vaan harvassa ovat miehet jotka sitä tekevät…
Hyvältä näyttää ja varmasti myös maistuu hyvältä. Minäkin tein tänään makaronilaatikkoa, savuporo mesikämmentä ja kuivattuja suppilovahveroita sekaan. Maistui sekin. Hyviä reseptejä sulla Vilperi on. Olen muutamia lueskellu ja jossakin vaiheessa täytyy kokeillakin.
Riistaruoka on todella hyvää, vaikka kaikkia ei itse ole ampunutkaan. Valkohäntäpeura oli tämän talven ”uutuus” meidän pöydässä ja on todella maukasta lihaa. Vaikka metsänherkuista parasta on jänis ja riekko…- JulkaisijaArtikkelit
Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.