Lillukanvarsia ja pyllymäkiä…

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Lillukanvarsia ja pyllymäkiä…

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  pentti52
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2010
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 397

  Sitähän tämä keskustelu täällä nykyisin on. Todellisista ongelmista ja uhkakuvista ei haluta tai uskalleta puhua. Viittaan nyt esim. Pariisin viimepäivisiin tapahtumiin. Enpä ihmettelisi, jos Espanjassakin jotain vastaavaa sattuisi. Lisäksi muistuttaisin erään kapinallisryhmän kartasta, jonka mukaan myös Espanja kuuluu ko porukan hallinnon alle. Ellei tulevaisuuden uhkakuvia tiedosta, tulee mieleen strutsi joka laskee päänsä tomukasaan ja luulee olevansa piilossa.

  Ludwig Wittgenstain: ”Wovon man nicht sprechen kann, darüber muß man schweigen”

  • Tätä aihetta muokkasi 7 vuotta, 11 kuukautta sitten pentti52.
  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Kenenpä kanssa näistä kirjoittelisi ? Ensiksikin se on rasismi. Ja toisekseen tällä palstalla on älyllinen toiminta , sanoisiko varovaisesti, vähissä. Pari hassua kirjoittajaa kirjoittelee omiaan . Sitä , montako lukijaa näitä lukee ei tiedä kuin ylläpito, jos sekään.

  Mulle ei tämä Pariisin viimeinen isku tullut yllätyksenä. Ja on monta  muutakin tulevaa tapahtumaa ja historiaan jäävää käännettä tulossa. Jotka ovat olleet nähtävissä ja joista on kerrottu ja varoitettu, mutta joihin ei kiinnitetä mitään huomiota ennen kuin on liian myöhäistä.

  Lisäisikö tähän vielä , että tämä Pariisin tapahtuma ei ole vielä mitään.

  LINKKI

  pentti52
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2010
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 397

  Onhan se kyllä myönnettävä, että jossain määrin tulenaroilla alueilla näistä asioista kirjoittelu ja keskustelu liikkuu. Asiaa hieman sivuava hyvä kirjoitus on Ruokasen blogissa:

  http://ruokanen.fi/ajak/nauru-on-sananvapauden-teravin-miekka/

  LINKKI

  tiger
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 88

  On hyväksyttävä se, että nykyaikana kaikenlaiset heimosoturit pääsee pitkälle kotoaan myös Eurooppaan.
  Tietysti oli paljon mukavampaa silloin kun vain euroopasta pääsi sinne alku asukkaitten pariin opettamaan oikeille tavoille ja aina oli jotain tuomisiakin kotiin.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  pentti52 escribió: ”Enpä ihmettelisi, jos Espanjassakin jotain vastaavaa sattuisi.”

  Ai jaa..? Että niin kuin jos sattuisi? On se vaan joillakin muisti lyhyempi kuin kanalla. 🙁

  Kymmenen vuotta sitten paskanaama-arabirunkkari-kamelinnussijat räjäyttivät Madridin aamuruuhkassa pari paikallista ”riihimäenjunaa”, vaan sinähän et toki ole asiasta kuullutkaan? Vainajia tuli pitkälti toista sataa ja haavoittuneita tuhannen kappaletta, joista kolmasosa vammautui loppuiäkseen. Kaikki viattomia duunareita duunimatkalla.

  Kyseisillä junilla tapasin minäkin välillä matkustaa, vaikka tosin en aivan aamuruuhkassa.

  Jos kirjoittaisin tälle forumille aivan omin sanoin, mitä aivan aikuisten oikeasta ajattelen tuosta Pariisin iskusta, Madridin terrorista puhumattakaan, ja siitä, millaista lääkettä suosittelen noille raukkamaisille ”taistelijoille” (kuten Suomen media heitä niin usein kutsuu), sekä heidän edustamalleen murhaajauskonnolle, niin varmasti saisin tälle forumille elinikäisesti banaania ja tissiposkisimmat kukkahattupaskahousut olisivat valmiit vetämään minut käräjille jostain vitun ”kunnianloukkauksesta”.

  Niin että pysy sinäkin pellehermanni vaan niissä ”lillukanvarsissa” (voit puolestani työntää ne vaikka perseeseesi) niin sinun ei tarvitse lukea niin usein tällaisia kommentteja.

  Vittuilinko? Ehkä vittuilin, ehkä en.

   

  LINKKI

  Masa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.12.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 12

  Olekko nää arnold täällä Fugen tienoilla? Mennäänkö lasilliselle viiniä tai olusia joku ilta. Sen verran hienosti ossaat asettaa sanasi, että olisi meillä varmaan paljonkii puhuttavvaa.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Arnold Malaga, just noin! Turha siina on paivitella kun on jo vetelat housuissa…ollut jo jonkun aikaa.

  LINKKI

  MiMadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649

  Enpä ihmettelisi, jos Espanjassakin jotain vastaavaa sattuisi.

  Mulla himassa ikkunat helähtivät kun ählämi räjäytti pommeja junissa vuonna 2004. Tappoivat yhteensä lähes 200 ja aiheuttivat kymmenkertaisen määrän haavoittuneita. Oli vähän vitun raskas päivä ja se menikin duunipaikalla televisiota katsellessa. Samaan tapaan kuin muutama vuosi aiemmin WTC:n kanssa. Nyt vaan oli astetta oudompi olo koska sattui niin saatanan lähellä eikä valtameren toisella puolella.

  Että joo, on tapahtunut ja joo, ollaan oltu kulmilla KUN tapahtui. Ei toki ole poissuljettua etteikö voisi tapahtua uudemmankin kerran, mutta nämä rauhanuskonnon edustajat ovat kyllä jo käyneet täällä keräämässä kansansuosiota. Ja jos keskivertomadridilainen on rasisti ja islamfobisti niin syitä siihen saa kukin pohtia.

  LINKKI

  pentti52
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2010
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 397

  Arnoldille:

  Tokihan minä muistan Madridin junapommitukset oikein hyvin. Muistan myös 9/11 tapahtumat.
  Avauksellani en ole halunnut päivitellä Pariisin tms. tapahtumia, vaan kiinnittää huomiota mahdollisiin tuleviin ongelmiin Espanjassa. – Täällä saitilla on tosiaan keskusteltu pyllymäestä ja suomalaisten viranomaisten toiminnasta, niinkuin ne olisivat jotenkin merkityksellisiä asioita noin niinkuin Costan suunnasta katsoen. Luulenpa
  Arnold, että rähjäämisesti on merkki huolestumisesta: Etelän onnela ei olekaan pelkkää auringonpaistetta,vaan onnelassa on myös ennalta arvaamattomia riskejä ja uhkia.

  Muuten Arnold, yleisesti ottaen anarkistiset puheenpartesi viittaavat siihen, että niin sanottu sivistyksesi on hankittu viranomaisvalvonnan alaisena, jos ymmärrät mitä tarkoitan. 😉

  LINKKI

  sophie
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.05.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 42

  Huolestuttavaa on se, etta ampujat eivat edes ole mamuja, vaan Ranskassa syntyneita ja siella koko ikansa elaneita ’ranskalaisia’. Missa meni vikaan? Toisaalta olisi helppoa ajatella, etta kyseessa olisi vain yksittaiset hullut, mutta naillahan on aina luuseriuden ja mt-ongelmien lisaksi taustalla jokin ryhma ja yhteinen aate, joka heidat on radikalisoinut. Lehtitietojen mukaan Ranskastakin on lahtenyt yli tuhat Ranskan kansalaisuuden omaavaa ISIS-taistelijaa Irakiin/Syyriaan. Hienoinen turvallisuusriski, kun naita tyyppeja alkaa tulla sielta takaisin (osa jo tullut). Espanjan kansalaisiakin sinne on lahtenyt, en tieda kuin suuressa mittakaavassa.

  Oikeastaan kaikki ’ultrat’ aatteeseen katsomatta ovat idiootteja. Oli kyse sitten islamisteista, aarioikeistosta/-vasemmistosta tai vaikkapa jalkapallohuligaaneista. Kultainen keskitie paras kaikessa. Ja varmasti jokainen tuntee edes yhden muslimin, joka on hyva ja harmiton tyyppi.

  Vaikka sita asuisikin jossain Aurinkorannikon onnelassa (kuten edella sanottiin) niin totta hitossa sita on enemman huolissaan tammosten tapausten jalkeen. Millainen tama ihanan yhteinen Eurooppa on sitten, kun omat lapset ovat aikuisia? Kuinka monen valtion kanssa se Espanja olikaan sodassa?

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Missa meni vikaan?  Kysyi Sophia. No ainakin siinä, että nämá veljekset páásivát pakenemaan ja ovat nyt teillá tietymáttömillä. Ihan varmasti heillá on suojaryhmá, muita saman aatteen kannattajia, jotka auttoivat pakenemaan. ja ehká jatkossa muuhunkin…?

  La Razón kertoo seuraavaa:

  Epáillyt ovat veljekset Said  ja Chérif Kouachi, molemmat poliisille vanhoja tuttuja. Isoveli Chérif Kouachi, 32-vuotias, on jo istunut vankilassa jihad-suhteidensa vuoksi ja koska hän on toiminut värváriná Pariisissa. Pikkuveli Said on puhtoisempi.

  Veljekset ovat Pariisin distrito X  kotoisin ja orpoja ja varttuneet hospicio  Rennesissä. (Netin mukaan distrito sen enempää kuin lastekotikaan eivät ole mitenkáán kauheita paikkoja, joten siellá tuskin syy fanaattisuuteen asuu.) Pikemminkin heissä itsessään, ovat olleet lehden mukaan koko ikánsá tyhjántoimittajia ja pikkurikollisia. Jossakin vaiheessa he ovat tutustuneet imaamiin, Farid Benyettou, joka opettaa  Al Dawan moskeijassa  Stalingradin barriossa ja omaksuivat háneltä fundamentalisminsa. Terroristi várväys toimii uskonnollisten lahkojen tavalla ja saalistaa heikoimpia ja herkkáuskoisimpia yksilöitá, kuten námá kaksi, jotka on helppo puhua pyörryksiin.

  Asianajaja ei kuitenkaan usko, ettá Cherif olisi voinut olla poliisin telottaja. On tuntenut lapsesta asti eikä tuollainen vákivalta sovi Cherifin persoonaan. Veljekset muuttivat sittemmin Pariisista Reimsiin ja naarureiden mielestá he olivat normaaleja ja sivistyneesti káyttäytyviä. Ranskan sisäministeri Bernard Cazeneuve sanoo, ettá veljekset ovat olleet silmällápidon alla, mutta mitään attentaattiin viittaavaa ei ole huomattu.

  Jotain tássä on mennyt vikaan, aika monta asiaa varmaankin. Ja veljekset siis jatkavat pakoaan raskaasti aseistautuneina ja sin escrupulos… ja Espanja on valmiustila 3:ssa

   

  Le

   

  LINKKI

  MiMadrid
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.04.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 649

  Mä luotan Espanjan poliisiin terrorismiin liittyvissä aiheissa huomattavan paljon enemmän kuin Suomen virkaveljiin. Suomessa jos alkaa jotain tapahtumaan niin ei sillä karhukoplalla pitkälle pötkitä eikä niillä sitäpaitsi ole terrorismista kokemusta sekuntiakaan muuten kuin kurssilla. Espanjan poliisilla sen sijaan on pitkät perinteet terrorismin alalta ja huomattavan paljon suuremmat resurssit (riittäväthän ne ei koskaan eikä missän ole).

  Suomessa vakuutellaan että siellä ei Pariisin tapahtumat voi tapahtua…kunnes joku päivä tapahtuu. Ja sitten ihmetellään. Espanjassa sentään tiedetään että joku päivä tapahtuu ja islamistit ovat jo nyt valvonnassa. Syyriasta/Irakista palanneethan on jo telkien takana.

  LINKKI

  pentti52
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2010
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 397

  Tässä asiassa MiMadrid on oikeassa. Suomessa ei ole valmiutta eikä kokemusta käsitellä raakaa terrorismia. Terroristit eivät noudata mitään sääntöjä eikä toiminnassa ole selvää kaavaa. Myös Suomessa ollaan huolestuneita, mutta poliitikot vain selittelevät ja sievistelevät asiaa. Jotain tarttis tehrä…

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Eikös tämä turvallisuusexpertti Räsänen ole sisäministerinä?  Sillähän on suorat yhteydet yläkertaan , joten kyllä suomalaiset ovat parhaissa mahdollisissa käsissä.

  LINKKI

  pentti52
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2010
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 397

  Räsänen huolehtii vain kristikansasta ja ettei kirkossa ole liikaa väkeä… Muu rahvas saa tulla toimeen omien epäjumaliensa avulla.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.