Liikennevakuutus

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Liikennevakuutus

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Lentojätkä
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.01.2009
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  Onko kokemuksia eri vakuutusyhtiöistä. Mistä mahtais saada edullisimman liikennevakuutuksen autoon ?
  Onko kokemuksia Gibralttarilla rekistöröidystä IBEX vakuutusyhtiöstä ?

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Taannoin yritin tehdä vertailua Espanjan liikennevakuutuksista. Ei ihan helppo homma.

  Löysin sivuston otsikon tekstillä googlettamalla, jossa oli jotai 15 yhtiötä tyrkyllä. Kaikkiin ei päässyt ilman auton tunnistetta, joten sellainen piti muistaakseni ”keksiä” ? Työlästä oli. Päädyinkin ratkaisuun, että kävelin agenttien puheille ja pyysin tarjousta 4-5:stä yhtiöstä.

  Yksi mahdollisuus olisi Line Directa. On suht edullinen. Hämmästyttävää kyllä, esim suuret tavarataloketjut kauppaavat omia vakuutuksiaan. Tietysti sieltä takaa löytyy ”oikeakin” yhtiö.

  Oma ratkaisuni oli kuitenkin Winterhur. Tietty palvelutaso ja sopiva hintakin oli agentilla suomeksi tarjottavana, joten… Olen tyytyväinen.

  Takuulla löytyy hyvä tukku ehdokkaita. Hintaan vaikuttaa valittu automalli suuresti. Tarkoitan tällä sitä, että esim Mondeo on toisella paljon kalliimpi, kuin kilpailijalla. Jos taas kyselee tiettyä Mersun mallia, voi tilanne kääntyä päinvastoin.

  Lycka till sano ruottalainen!

  LINKKI

  Tomas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.09.2007
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 48

  Joo, ei toimi netissä hintojen vertailu kovin helposti.. Ja vakuutusyhtiön täytyy toimia samassa maassa missä auto on rekisteröity..

  Itselläni on vakuutukset pankin kanssa samassa ’konsernissa’ – eli vaikka kovasti kaupittelivat vakuutuksia samalla kun avasin pankkitilin, niin eipä noista ole käytännössä mitään etuja/hyötyjä ollut, nettipankin kautta pääsee näkemään jotain tietoja mutta siinä kaikki. Sabadell Atlántico on firman nimi, ja siellä vakuutuksia noitaa BS Auto Protection (joo, ei nimi lupaile ainakaan paljoja, mutta oli ensimmäinen mistä sain palvelua englannin kielellä maahan muuttaessani).

  Tuota Linea Directa’a on suositellut myös muutama paikallinen kaveri, ja nyt kun uuden auton hankinta on ajankohtainen, tullen vertailemaan hieman enemmän vaihtoehtoja.

  Aihetta hieman sivuava lisäkysymys vielä tähän jatkoksi..

  Vaikka olen yrittänyt tavailla vakuutuskirjoja ja vakuutusyhtiön web-sivuja, niin minulle on jäänyt epäselväksi mitä kaikkea ’täys-kasko’ kattaa.. Henkilövahingoista on kyllä selvillä korvaussummat, mutta tietääkö kukaan onko Espanjassa jotain ’yleisiä perusteita’ itse ajoneuvolle tapahtuvien korvausten suhteen? Parkkipaikalla tapahtuneille kolhuille, tai jos auto jättää tien päälle, tai kone laukeaa moottoritiellä?

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Lentojätkä, jos olet Aurinkorannikolla niin Caser vakuutusyhiö tarjoaa täällä Cajasolin kautta tehdyistä vakuutuksista 5% kampanja-alennuksen syyskuun loppuun asti. Yhtiöllä on erittäin kilpailukykyiset hinnat myös normaalisti. Voin laittaa tarjouksen, jos laitat skannattuna sähköpostilla auton paperit (ficha técnica ja permiso de circulacion) ajokortin ja annat edellisen vakuutksen numeron ja yhtiön nimen, jotta voin siirtää bonukset.

  Tai laita puhelinnumero ja soitan, katsotaan hinta sunnilleen suullisesti antamiesi tietojen mukaan ja tarkemmat tiedot vasta sitten kun hinta näyttää hyvältä. (Edellisen vakuutuksen numero on kuitenkin välttámátön tietää, jos on bonuksia siirrettäväksi.) Osoite on: miakris – miukumauku – cajasol.es.

  T. Kris +34 952 19 70 42 (ma-pe 8:30-14:15)

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Vaihdoin Ford Galaxyni vakuutuksen juuri eilen Realesta Linea Directeen. Realen hinta täyskaskolle oli yli tonnin, valitsin nyt 150€:n omavastuulla Lineasta vakuutuksen, joka maksaa vuosittain 435€. Vakuutuksen teko oli helppoa kuin heinänteko. Tuskin 10 minuuttia kestää puhelu, kun varaat edellisen vakuutuksen tiedot soittaessasi esille. Telkassa mainostavat 902-alkuista maksullista puhelinnumeroa, mutta heidän keskuksen kauttakin vakuutuksen teko onnistuu, nro 918072000.

  LINKKI

  Lentojätkä
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.01.2009
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  Mistä Masa P sait suomenkielistä palvelua ? Anna koordinaatit.

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Ensimmäisenä luonnollisesti tulee mieleen Kris, pankkiasiantuntijamme.

  Sitten AXAWinterhurin agentit Fuengirolassa ja Benalmadenassa.

  Vaikka kuinka mietin, niin en muista agentuurin nimeä Fuengirolassa. Paikka on kuitenkin meren puolella renfen pääteasemalta ja siitä viereisestä keskustan liikenneympyrästä 50m itään.

  Benalmadenassa agenttina toimii Inmobilaria Suomi. Googlettamalla löytyvät tiedot.

  Los Bolichesissa on myös suomalainen vakuutusagentti. Nimeä en muista, mutta onhan hän näillä sivuilla pyörähtänyt. Kokeileppa ”hakua” joillakin avainsanoilla.

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Kun olen luvannut olla tasapuolinen enkä paukuttaa tänne pelkkiä mainoksia, niin tässä tietoa sitten kaikista:

  Los Bolichesin suomalainen vakuutusagentti on Kari Väisänen, yhtión nimi on Seguria ja toimii Hispanian toimiston tiloissa Los Bolichesissa.

  Minä olen siinä ihan vieressä, kauppahallin vieressä Cajasolin konttorissa.

  AXAWinterthurin agentin nimi on Malmsten & Schipper (oikeinkirjoitus?) ja tosiaan keskustassa Renfestä pieni matka kohti Málagaa, oikealla puolella kun sinne päin kävelet.

  … uskallan kertoa, kun tiedän, ettá Caserin hinnoilla pärjää… 🙂

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Minulla on vakuutus Balumbassa. Sain heiltä edullisimman vakuutuksen nuorena kuljettajana. Ero muihin oli aikoinaan satoja euroja.

  Espanjassa nuorille kuljettajille ja joilla on ollut vähän aikaa ajokortti, vakuutuksien hinnat nousevat mielenkiintoisiksi. Balumballa ei ole toimistoa, vaan asiat hoidetaan netissä tai puhelimitse.

  LINKKI

  Hot
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 122
  Vastauksia: 535

  Jos broker osaa asiansa, hän löytää sulle sopivan vakuutuksen. Itse käytän mm. Elviriassa sijatisevan EU Insurance Direct brokerin Wendyn vakuutuspalveluja (tel 676 098 464).

  Tomas kirjoitti:

  Ja vakuutusyhtiön täytyy toimia samassa maassa missä auto on rekisteröity..

  Ei tartte… mun enkkukilvissä oleva mopo on vakuutettu Espanjassa ja mun Espanjan rekkareissa oleva auto on vakuutettu Sveitsissä… ja on vain neuvottelukysymys….

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Kuinkahan on tuon kansallisuuden laita näissä autovakuutuksissa? Eu muutaa käytäntöjä.

  Mainittakoon, että esim Winterhur on sveitsiläinen yhtiö ja nyt fuusion jälkeen AxaWinterhur. Samoin Zyrich on sveitsiläinen.

  Yhtiöt toimivat myös Espanjassa, mutta ovat selvästi sisaryhtiöitä, eli perässä on SA tms! Tämä tukee arveluja, että toistaiseksi tulee yhtiön olla kansallinen.

  Toisin on esim kotivakuutuksissa. Sen myötää jotkut suomalaiset yhtiöt Espanjaankin!

  LINKKI

  Hot
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.07.2006
  Kirjoituksia: 122
  Vastauksia: 535

  Tässä on espanjankielinen sivusto vakuutusten vertailuun: http://arpem.com/

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.