Lentokentältä renfellä????

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Lentokentältä renfellä????

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Pimu67
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.08.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 8

  Huomasin, että aiemmin oli aloitettu keskustelu aiheesta, mutta se taisi lopahtaa toisten kenkkuiluun ja saivarteluun. Itse tarvitsisinkin OIKEASTI tietoa siitä, että kuinka pitkä matka on lentokentältä renfelle. Olen pikapuoliin tulossa työharjoitteluun fugeen ja, koska opiskelija olen, ei rahavirrat ole vuolaat. Olen paikan päällä tarkastanut fugen ja asuntoni on mukavan matkan päässä renfeasemalta. Malagassa en ole päässyt käymään, kuin matkaoppaat niskassani.

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154
  LINKKI

  Selma
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 38
  Vastauksia: 583

  .. mutta matka ei ole pitkä max 5 minuuttia. Junat lähtee kentältä vartin yli ja varttia vailla. Lippu pitää ostaa automaatista.

  Täällä Orkissa pitäisi olla Miran tekemät oivalliset ohjeet

  LINKKI

  Pimu67
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.08.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 8

  Olen tässä koko aamun katsastellut googlen ja muiden karttoja Malagan lentokentästä. Asemaa ei niihin ole merkattu, tai sitten en sitä vaan osannut etsiä. Radan löysin, joten sinnepäin vaan dallailemaan.

  LINKKI

  Pimu67
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.08.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 8

  Kiitos vihjeistänne. Se Bavarottin renfe-linkki ei kyllä toiminut. Onkohan osoite mennyt uusiksi? Ja olis mulla muutakin kysymistä. Tietääkö kukaan miten hankin langattoman EduLLisen nettiyhteyden espanjasta? Kyselin asiaa jo jossain vaiheessa vuokranantajaltani, mutta vastausta en ole saanut. Joudun koulun takia olemaan jatkuvasti yhteydessä suomeen ja uskon, että netin kautta se kuitenkin olisi edullisempaa.

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Käytä haku-toimintoa täällä Orkissa ja selaa keskustelualueiden hakemisto. Sekä kulkemisesta renfen asemalle että nettiyhteyksistä on paljon tietoja useissa keskusteluissa!

  LINKKI

  Selma
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 38
  Vastauksia: 583

  Kun saavut lentoasemalle, katselet vain ympärillesi, huomaat junan merkin.

  Nouset portaat ylös (vaihtoehtoisesti hissillä) ja edelleen seuraat junan merkkejä oikealle. Kuljet rohkeasti merkkien mukaan, vaikka ne johdattaa autohallin poikki.

  Viimein tulet ulkoilmaan ja kuljet serpenttiinimäistä siltaa pitkin ja saavut asemalle.

  Ennen kuin nouset portaat ylös on kaksi lippuautomaattia, joista ostat lipun. Varaa kolikkorahaa taskunpohjalle n. 2 € ( en muista tarkalleen).

  Harmi, etten löytänyt sinulle Miran linkkiä. Siellä olisi ollut ohjeet oikein kuvien kanssa

  LINKKI

  Pimu67
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.08.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 8

  Noilla ohjeilla en voi eksyä. Ei se kenttä ole minulle kuitenkaan ihan tuiki tuntematon paikka. Kirjoitan tekstin päiväkirjaani ylös, niin ainakin löydän sen tarpeen vaatiessa. Täytyy myöntää, että kuukausi poissa perheeni (kiljusen herrasväen) luota ja pitkä etäisyys kaikkeen tuttuun alkaa jo näin etukäteen jännittää. Toivottavasti kaikki kuitenkin menee niin kuin olen unelmissani toivonut!

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Tässä kuvassa terminaali on vasemmalla alhaalla, Renfen pysäkki nuppineulan kohdalla..

  (Kuva on vanha, joten laakennettu parkkitalo ei siinä viellä näy).

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Joo mä tosiaan kävin aikoinani ottamassa kuvia tästä matkasta.. 😉 Katso täältä!

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Kenttähän on nyt remontissa,mutta eihän se rata ole sieltä mihinkään hävinnyt,kysyin just miniältä joka on kentällä duunissa ja pysäkki on vanhalla paikalla.Renfe/cercanias kyltit ohjaa pysäkille.Rata on parkkitalojen takana malagaan päin katsottaessa.Pysäkillä on lippuautomaatti josta ostat lipun,n.2€ fugeen.
  Langaton netti on kovempi juttu,täällä on just keskusteltu laajasti aiheesta,tsekkaa kys.keskustelu.
  Helppoa ja halpaa ratkaisua ei taida espanjassa olla.Itse annoin periksi ja otin vodafonelta usb-modeemin,toimii hyvin , mutta sopimus on 18kk ja kallis suomen hintoihin verrattuna.Mulla se on tyhjän panttina kun olen suomessa,mutta näin mulla on aina netti kun mä tulen espanjaan.

  LINKKI

  Pimu67
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.08.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 8

  Kiitoksia kaikille vinkeistä. Kyllä näillä ohjeilla pääsen jo fugeen, aivan varmasti. Toinen ongelma onkin sitten se nettiyhteys, mutta jos näin tosiaan on, ettei edullisia nettiyhteyksiä maassa saa, niin täytyy tyytyä nettikahviloihin ja työpaikan koneeseen. Joudun vaan tekemään kaikenlaisia tehtäviä koululle työharjoittelun aikana, eikä niitä tehdä ihan minutissa eikä kahdessakaan.
  HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA TEILLE KAIKILLE! Täytyy tästä mennä pistämään perunalaatikko uuniin, jotta huomenna pääsee herkuttelemaan!

  LINKKI

  chica finlandesa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.05.2007
  Kirjoituksia: 19
  Vastauksia: 141

  Kun vähän valitsee mihin ”kahvilaan” tai muuhun nettipaikkaan menee, käyttö ei maksa kuin sen about 1 e tunnissa. Tämä tieto ilahdutti itseäni aikoinaan, kun Suomessa olin hätätapauksessa maksanut nettikahvilaan moninkertaisesti 20 minuutista… Eli ei ihan mahdottomat hinnat edes opiskelijalle 🙂
  Jos on vielä duunin kone välillä käytössä jne. niin sinuna en lähtisi epsanjasta nettijuttuja jahtaamaan omalle koneelle. Yksi hyvä ja edullinen nettipaikka on Baskin Café:ta vastapäätä bussikadulla, siinä on kulmassa kebab-paikka ja joku rättikauppa vieressä… hyvät koneet & yhteydet ja 1 e/h.

  🙂

  LINKKI

  Caperucita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.10.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 35

  Omaa konetta (kannettavaa) pystyy käyttämään ilmaiseksi ainakin tee-paikassa junakadulla hyvin lähellä Fuengirola Zoota ja elokuvateatteri Alfilia (samalla puolella katua). Mutta jos ei asu siellä päinkään, niin kannattaa luultavasti valita joku 1e/tunti paikka. Huomaa, että useissa paikoissa voi käyttää myös omaa kannettavaa, josta hiukan helpommin löytyy esim. ä ja ö kirjaimet.

  LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Pääseekös tällä fuengirolaan 26 maaliskuuta? Kielitaito ei oikein riitä vai pitäiskö kävellä sinne vanhalle pysäkille?http://www.elmundo.es/elmundo/2010/09/10/andalucia_malaga/1284135246.html

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 18)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.