lentojen hinnat

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot lentojen hinnat

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä trisuliini
  trisuliini Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.02.2007
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 35

  Olen nyt useampaan kertaan törmännyt sellaiseen asiaan että meno/paluu lennot tulevat kalliimmiksi kuin 2 x meno eli meno ja paluu erikseen. Kun jokin aika sitten lensin Barcelonaan niin halvimmaksi tuli ottaa meno blue1:lla ja paluu Finskillä. Saman huomasin viime kesänä Malagaan tultaessa, olisimme (2 henk) säästäneet Finskillä 100 eur jos emme olisi ottaneet meno/paluu lentoa vaan erikseen menon ja paluun. Ja välillä vielä Finskin lennot ovat kalliimpia niiden omilla sivuilla kuin muilla lentoja netissä kauppaavilla. Onko muilla samoja kokemuksia?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä mille
  mille Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Täältä saa edullisia lentoja http://www.clickair.com

  Ostin itse liput sieltä reitille Sevillasta Barcelonan kautta Helsinkiin hintaan 87€ kaikkine kuluineen.

  Yleisesti ottaen edullisten lentojen etsiminen hyvillä lentoaikatauluilla on ihan oma taiteenlajinsa. Helpommalla ja edullisestikin olen ostanut myös lentoja Orkin Masalta.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä trisuliini
  trisuliini Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.02.2007
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 35

  En tullut kertoneeksi että kokemukseni perustui suoriin lentoihin, minä kun en vaihtojen myötä pidentyneitä lentoaikoja rakasta.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Masa P
  Masa P Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Hola!

  Kelkoo on myös hyvä sivusto etsiä lentoja ! Esim Kelkoo.es, Kelkoo.it jne… Toimii monessa maassa.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä mille
  mille Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  En tullut kertoneeksi että kokemukseni perustui suoriin lentoihin, minä kun en vaihtojen myötä pidentyneitä lentoaikoja rakasta.

  Tarkennuksena vielä; molemmat sekä Blue1, että Clickair lentävät Helsingistä suoraan ilman välilaskuja Barcelonaan ja toisin päin. Tosin omassa esimerkissäni hinta oli Sevillasta asti. Sevillasta kun ei ole suoria lentoja Helsinkiin.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Pintor
  Pintor Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 484

  Voe voe, onpahan tuo onkelma nuorilla matkustajilla kun ei oo rahhoo viittäkymppiä enenpöö laettoo. Nyt minä kyl nyt mään tuon expialiticon alueelle, koska osaan vähän tuota Karjalan söhellystä, jotta anteeks suanko sulta nuo mokomat pöhellykset, suanko !? Kun muusikkoja ollaan.? En nyt kyllä pitkän ajan jälkeen muistaakseni osaa puhua enkä kirjoitttaakkaan, siis kumpaakaan.

  Entäs kuljetukset kentältä tai takaisin? Se nykyään luultavasti maksaa samanverran, kuin minä käyn Lidl:ssä, ( Siis suomessa ) por ejemlos, Alkossa Ponuni kanssa para ostaa una y dos y tres semanas o un mes. Por dos personas.

  Kyllä miekin mään Tillikan kurssille, jos mahtuu ?!!?

  Tämä ei nyt kuulunut oikein mitenkään alkuperäiseenkysymykseen.

  Savonkurssit/Karjalan kurssit alkaa ??? Cuando ??

  Anteeksi, vuorokausi vaihtua täällä tai vaihtui näköjään aikoja sitten !!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Raya
  Raya Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011
  Pintor kirjoitti:

  Voe voe, onpahan tuo onkelma nuorilla matkustajilla kun ei oo rahhoo viittäkymppiä enenpöö laettoo

  Miksi maksaa enemmän kun vähemmälläkin selviää?
  Tyhmä on se, joka tärvää enemmän rahaa sellaiseen jonka saa vähemmällä.
  Tämän opetti mínulle taloustieteitä sivutoimisesti opiskeleva mieheni, hän on saanut minutkin ex-tuhlurin aika tarkan euron emännäksi.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Mimmamuro
  Mimmamuro Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.03.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 44

  miksi maksaa enemmän, hulluahan se on. Äkkiä sitä rahoistaan eroon pääsee muutenkin.

  Onko Tallinasta lentäminen edullisempaa kuin suoraan Suomesta Alicanteen?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Rontti
  Rontti Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.01.2007
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 320

  Parjattu Air Finland h:ki – malaga 79€ paluu 99€
  minä en henkilökohtaisesti halua viettää aikaani vaihtolentoa odotellen.
  Toi hinta ei oo paha

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä N35u
  N35u Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.10.2006
  Kirjoituksia: 23
  Vastauksia: 388

  no ei oo kallis tuokaan, mutta jos haluaa mennä muulloin kuin marraskuun viimesillä viikoilla ja vaik Alicanteen joutuu maksaan jo enempi..

  Ja kyllä ajattelin itse ainakin takasin tullessa tulla suoralla lennolla, mennessä vielä kestää odottelun just ja just, mut takasin päin on mukavampi tulla suoraan..

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Noi air finlandin alehinnat on hyvin valikoiduille lennoille,niinkuin yleensä muutkin alkaen hinnat ikävässä reaalimaailmassa,mitenkään kys.yhtiötä mollaamatta,hyvinhän se on palvellut meitäkin.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Mimilia
  Mimilia Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 47

  Itse matkustelen sillä mikä on halvin. Olen toki hyvän palvelun kannattaja ja juu olisi kivaa ostaa matkatoimistosta etc. Mutta olen tämän asian päätellyt niin että niin kauan kun kuulun myös tähän opiskelija ryhmään niin lennän sillä halavemmalla vaihtoehdolla, varsinkin kun tällä hetkellä elämässäni niitä lentoja on kerran kuussa.

  Lippuni ostin Finskiltä, Blue1:a, KLM:ltä, Swiss Air:lta ja Supersaverilta. Näiltä olen löytänyt ne halvimmat liput. Se miksi esim. finskin sivujen liput on kalliimmat kuin esimerkiksi jokun muun samat palvelut tarjoavan kautta johtunee siitä että halpislipuilla on omat kiintiönsä. Eli finski on myynnyt oman kiintiönsä täyteen mutta siltä toiselta palveluntarjoajalta niitä paikkoja on vielä jäljellä. Ehehheh, toivottavasti ymmärsitte selitykseni joka tuli vähän mutkistettua ehkä. 🙂

  Mikä on yllättävää on että reittilento on halvempi kuin meno-paluu. Yleensä yhdensuuntaiset ilman paluuta ovat kalliimmat, koska se ei sido asiakasta yhtiöön samalla tavalla, ja saatta aiheuttaa sen että jotkin lennot jäävät ns. epäbalanssiin. Tiedä sitten häntä, ehkä olen väärässäkin…

  Mitkä ovat ne halvimmat liput ja mitkä ne kalliimmat liput joilla olette matkustaneet? Mikä oli reitti? Oliko kyseessä meno-paluu vai pelkkä yhdensuuntainen?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä blues
  blues Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Kannattaa myos kayttaa ns.tervetta jarkea naissa lippuostoksissa. Ei varmaankaan ole vaikea ymmartaa ettei 4-5 tunnin matkaa mikaan lentoyhtio pysty operoimaan 50 euron lippuhinnoilla. Siina tulee ennemmin tai myohemmin ns. paa vetavan kateen. Turhaa lienee silloin valittaa jos jaljelle jaaneet yhtiot alkavat laskuttamaan jopa ylihintoja. Kasittaakseni ”fair price” on yhta hyva idea myos tassa kuin banaani ostoksissa.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Kävin juuri Malagassa,kolmen viikon reissu.Lähtöpäivät ma.ja takaisin keskiv.Frankfurtin kautta,mutta ei hirmu odotteluja.Liput tilasin netistä suoraan Lufthansalta,niillä oli joku tarjous.Tarjouksen näin espanjassa ollessani ,olisko ollut lokakuussa.Hinta 254€.Hyvä yhtiö,lennot ajallaan,hyvä palvelu,sapuskat ,kahvit ja ilmaiset juomat,sekä Malaga-Frankfurt-että Frankfurt.H:ki välillä.Matkatavarat hoidettiin perille asti.Huonona puolena yhteenlaskettu lentoaika n.7 tuntia.Toisaalta jos on lentokone- ja kenttäfriikki niin ei nää välilaskulliset lennotkaan rasita.
  Mä olen viime aikoina lentänyt aika usein tätä väliä.Lippujen tilausvaiheessa yleensä käytännön vaihtoehdot ovat Finskin lomalennot ja Air Finland,hinnat yleensä samat viiden euron heitolla,pieniä variaatioita lähtöajoissa ja päivissäkin. Halpayhtiöt ei oikeesti ole vaihtoehtoina jos haluaa esim.matkalaukun mukaan.Muutenkin säästö on useimmiten ehkä kymppejä edestakaisista lennoista.Malaga on tässä mielessä suomalaisille paitsiossa.Barcelonaan ja Madridiin mentäessä tilanne on aivan toinen,löytyy jopa vaihtoehtoja.
  Tuli taas mieleen ,että sitten on nää sikahinnat jouluna,pääsiäisenä,hiihtolomilla,kesäloma-aikoina.Ja pätee kaikilla yhtiöillä.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä tuisku
  tuisku Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  talvella ”via”barcelona (air europa/finnair) 500€
  kesalla suora finnair 412€,ja maksan sen mielellani kun en halua ympari
  eurooppaa pyoria.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.