Leivontatarvikkeita aurinkorannikolta?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini Leivontatarvikkeita aurinkorannikolta?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Miraflores
  Miraflores Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.07.2008
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 10

  Osaako kukaan neuvoa mistä aurinkorannikolta löytäisi leivontaan erikoistunutta kauppaa tai kunnollista leivontaosastoa? Haussa niinkin yksinkertainen asia kuin marsipaani tai vaihtoehtoisesti sokerikuorrute ja elintarvikevärit. Myös valmiit marsipaanihahmot (esim nalle yms). Harrastan leipomista ja haluaisin tehdä lapselle itse kakun enkä ostaa valmista, mutta olen löytänyt vain ihan surkeita leivontaosastoja mm. Hipercorista ja Eroskista.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
  vanhatyttö Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  Ihan uusi juttu minulle tuo LEIVONTAOSASTO. Onko Suomessa sellaisia?? Ideana aika hyvákin.

  Täállä ei ole yleistä leipoa kotona. Eikä kaikilla ole edes uunia. Minulla on uuni, mutta puuttuu pullapelti, on vain se ritilä. Ja olen etsinyt peltiä, mutta en ole löytänyt. No, en kovin ahkerasti ole kyllä etsinytkáän, mutta nyt joku voisi vihjaista, mistá sellaisen löytáisin. Ritilá on hieman hankala kun paistaa pullaa.

  Leivontaosastoja ei tosiaankaan ole. Kaikki on sekaisin pitkin kauppaa ihan kuten Suomessakin. Jauhoja on monenlaisia, eri tarkoituksiin ja sitten ihan yleisjauhoja. Ne on ohuempia kuin suomalaiset, joten táytyy káyttää enemmän. Muuten minusta ne ovat ihan hyviá ja se vähá, mitä olen leiponut, on onnistunut hyvin. Jos kaipaat suomalaisia jauhoja niin niitä saa suomi-kaupoista.

  Kaikkia leipomisen tykötarpeita ja marsipaania löytyy myöskin kaupoista. Ja jos ei niin sitten konditorioista, leipomoista. Raesokerin haen suomikaupasta, sieltä saa myös kardemummaa, jota ei kaikissa espanjalaisissa kaupoissa ole. Muuten olen ollut ihan tyytyväinen espanjalaiseen tarjontaan.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä diablita
  diablita Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 380

  Englantilasten kaupassa tóarmásin taannoin mm. elintarvikeváreihin, manteliuutteeseen ja monenmoisiin muihin vastaaviin tuotteisiin. En tarkkaan ehtinyt katsella mitá kaikkea siellá olisi ollut. Támá oli sisámaassa, mutta eikóhán siellá rannikollakin vastaavissa paikoissa voisi olla jotain hyódyllistá?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä suomenkielinenpalvelutoimisto
  suomenkielinenpalvelutoimisto Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 13
  Vastauksia: 3381
  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä johamari
  johamari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.05.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 5

  Tiedän kaksi liikettä, jossa on kaikkea erikoisleivontaan tarvittavia tarvikkeita: väriaineita, massoja, muotteja jne. Toinen liike sijaitsee Fuengirolan kaupungintalon takana. SE on hieman edullisempi liike kuin toinen, joka sijaitsee samalla (juna)kadulla keskustan suuntaan (jonkin verran ennen juna-asemaa). Sen nimi on Deporah´s cake. Heillä on myös erikoiskakkujen tekopalvelu.

  http://www.facebook.com/pages/Deborahs-Cakes/311029868954111

  http://deboracakes.blogspot.com.es/

  Mukavia leipomishetkiä! 🙂

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.