Lävistykset ja tatuoinnit

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Lävistykset ja tatuoinnit

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Futuro
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.03.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 3

  Elikäs pölinää piercingeistä ja tattoo’ista (:
  Kertokaa omien lävistyksienne/tatuointinne tarinat ja tietysti, oletteko ottaneet kenties Epsanjassa vai ihan kotoSuomessa.

  Aloitan: itsellä on normaalikorvikset ja rengas vasemman korvan rustossa. Toisista korviksista haaveilen, jahka rahaa on tarpeeksi. Ja ihan Suomessa olen ottanut ja rustokoru ei vielä ole parantunut, on ollut korvassa lähemmäs 5 kk. Tosin siinä voi mennä täysi vuosikin, eli ei paniikkia.
  Tatuoinnista haaveilen ja idea valmiina. Mutta tässäkin asiassa vastaan tulee raha. Mutta ihan kunnon liikkeessä sekin pitää hankkia ja tatuoinnilla pitää olla merkitystä.

  Your turn, amigos

  LINKKI

  Perrito
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.01.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 113

  En oo koskaa pitany normikorviksia lavistyksina. Ylakorvassa rustossa oleva korvis on jo lavistykseen pain. Korvannipukassa ovat on jo lavistyksia..
  Ja taytyy olla jotain vialla jos jo 5kk paasta ei ole rustokorvis parantunu, itella tais menna pari viikkoa. Enka oo kuullu muiltakaa etta se niin pitkaan ois kestany.

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011
  Perrito kirjoitti:

  Ja taytyy olla jotain vialla jos jo 5kk paasta ei ole rustokorvis parantunu, itella tais menna pari viikkoa. Enka oo kuullu muiltakaa etta se niin pitkaan ois kestany.

  Minun esikoisellani on 4 kk yläruston lävistyksestä, niitä laitettiin kaksi kerralla, eivätkä ne ole vielä oireettomia. Putkassa sanottiin, että paraneminen voi kestää, vaikkei ole tulehdustakaan.
  Toiseen korvaan tehtiin yksi ja se parantui todella nopeasti.

  Luulisin itämaisen lääketieteen tuntemuksen perusteella sen olevan suoraan verrannollinen pisteestä johon läväri laitetaan, esim jos heikkokohtasi on munuaiset ja lävistys osuu munuaispisteeseen se ei välttämättä parane yhtä helposti kuin triggeritön piste.
  Itse muistan kun nuorena pistin korvalehteen leikkaavalla neulalla reiät, toinen osui sellaiseen akupisteeseen, että laattasin sitä rei´ittäessäni, toinen meni kuin tyhjää vaan.

  Minä inhoan lävistyksiä, eritoten ajatusta siitä että sellainen pitäisi itselle ottaa, mutta tatskasta olen haaveillut kauan.
  Jokainen saa minun puolestani päättää itse omasta kehostaan, jos tykkää läväreistä, ne ovat henkilökohtainen asia.

  Enenpien allergiaoireiden ”pelon” (minulla on metalliallergia) vuoksi en ole tatuointia hankkinut, eikä mies innostunut siitä että laittaisin kuvan.

  Mutta minusta on mukava katsella ihmisiä joilla on ihollaan kauniita kuvia.

  LINKKI

  Novelle
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.07.2008
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 12

  Kyllä ruston parantuminen voi tosiaan kestää sen puolikin vuotta.. Ainakin sen lävistäjän mukaan, jolla mä olen käynyt ottamassa lävistykseni ja tatuointini. Parantuminen riippuu ihan täysin ihmisestä ja varmasti kyl osittain siitäkin, kuinka sitä hoitaa.. Mulla itselläni on siis tatuointi sivualaselässä ja tavallisten korvisten lisäksi ylhäällä rustossa koru sekä traguksessa.

  – Piia-Mari

  LINKKI

  Perrito
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.01.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 113

  Vais niin on sanoneet.. Tuo rayan selitys akupisteista on aika uskottava ku oon itekki siihen asiaan perehtyny.

  Itellehan noita kaiken maailman killuttimia on kertyny ku on 7 korvakorua plus sitte siella rustossa yks, napakoruki ollu itetehtyna joskus aikoinaan (sen paraneminen se sitten kestaa) plus kolme tatuointia.. Miehella kans korvis plus rustossa toinen ja haaveilee tatuoinnista mutta se aina tekee kaiken varman paalle, joten voi menna meeeeeelko pitkaan etta se saa mitaan tehtya ku haluaa varmasti mieleisen. itella oli enemman hetken into noi tatskat ja ihan tyytyvainen oon ollu tahanki asti. Mulle on henkilokohtaisesti kaikki piirtany ammattilainen eika oo laittanu levitykseen vaan tuhonnu kuvat tekemisen jalkeen..

  Enempaa en aijo ottaa ku minusta on ruma jos naisella on liikaa, muuta ku siina tilanteessa jos menen naimisiin tai saan lapsia ja neki tatskat menis erittainkin piiloon 🙂

  LINKKI

  Anna-Katariina
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.03.2008
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 153

  Kyllä minullakin noiden lävistysten parantuminen on kestänyt aika kauan, vaikka kuinka olen yrittänyt hyvin hoitaa ja pitää puhtaana. Ekat ihan normaali korvisreijätkin, jotka laitettiin joskus pienenä, otti monta kuukautta parantua. Loput normikorvisreijät on kyllä sitten parantunu kuukaudessa. Korvan rustossa meni muutama kuukausi ja napalävistyksessä puoli vuotta. Kielilävistys kuitenkin parani viikossa parissa. Kielikorun otin pois puolisen vuotta sitten, kun meinasi tulla kalliiksi hampaiden korjaaminen. Kyllä se minulla kerkesi kuutisen vuotta olla. Ihmetyttää vain, kun ihmiset sanovat, että se menee niin äkkiä umpeen, kun korun ottaa pois, mutta ei minulla vaan ole vielä mennyt.

  Ekan tatuoinnin sain exältä joululahjaksi joskus ja se on yläselässä, niin että se näkyy kivasti kun on toppi, mutta peittyy kun on t-paita. Loistava paikka ottaa kuva selkään, missä sitä ei itse näe koko aikaa. Ei pääse kyllästymään. 😉 Joskus oikein hämmästyy, kun joku sanoo, että ”kiva tatska sulla”, kun ei ollenkaan muista. ”Ai, mulla vai?” Toinen tatuointi onkin sitten paikassa, josta sitä ei kukaan ”ulkopuolinen” pääse näkemään.

  Enempää en tatuointeja ota enkä varmaan lävistyksiäkään. Tykkään näistä mitä mulla on. Liika on mielestäni mautonta. Eikä kaikille lävistykset ja tatuoinnit sovi. En esimerkiksi voisi ikinä kuvitella ottavani nenäkorua tähän pottunenääni. Joillakin sironenäisillä ihmisillä se taas on todella kaunis. Sama koskee mielestäni kulmalävistystä, joka valitettavasti näyttää hyvältä huomattavasti harvemman ihmisen naamassa, kuin josta se löytyy.

  LINKKI

  Tulppu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.02.2008
  Kirjoituksia: 23
  Vastauksia: 239
  Perrito kirjoitti:

  Enempaa en aijo ottaa ku minusta on ruma jos naisella on liikaa, muuta ku siina tilanteessa jos menen naimisiin tai saan lapsia ja neki tatskat menis erittainkin piiloon 🙂

  Miksi rouvahenkilöllä tai äidillä pitäisi olla tatuoinnit ym piilossa?

  LINKKI

  borracha
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 134

  Minulta löytyy yksi tatuointi, kielilävistys ja nännilävistykset. Tatuoinnin teki Kotkan His Master’silla Kimmo. Kielilävistys Kotkan Igor’silla ja nännilävistykset Kotkan uusimmassa paikassa One Eye Tattoossa, jossa on Igor’sin vanha lävistäjä. Syksyn aikana varmaan vielä vertical labret ja tragus tulee lisää, mutta ne otan täällä Espanjassa. Pari tatuointi-ideaa on, mutta katsotaan päätyvätkö ne ikinä iholle asti 🙂

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Borracha kirjoitti:
  ”Minulta löytyy yksi tatuointi, kielilävistys ja nännilävistykset.”

  Jäi vähän askarruttamaan nuo nuoren naisen nännilävistykset tulevaa elämää silmälläpitäen.

  Googlaamalla löytyi mm. tällainen toisen nuoren naisen kokemus:
  ”Mulla oli aikoinaan nännilävistys.. Olin ottanut sen pois jo noin vuos ennen kuin aloin odottamaan esikoista. Imetys aika osottautui aivan painajaismaiseksi. Mun rinnat ei pitänyt yhtään maitoja sisällä. Tuntu välillä että hukun siihen maitoon. Rintatulehduksia oli vaikka kuinka monet. Muutaman kuukaudenimetyksen jälkeen se alko sitten vähän helpottaan. Lääkärit ollu sitä mieltä ettei asialle voi tehdä mitään.”

  Mahtaako työt todellakaan ajatella nenäänsä pitemmälle lävistysinnossaan?

  Ei sen puoleen, että asia minulle sen kummemmin kuuluisi, kunhan nyt ihan yleissivistyksen vuoksi asiasta mainitsen.

  LINKKI

  Futuro
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.03.2008
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 3
  borracha kirjoitti:

  Syksyn aikana varmaan vielä vertical labret

  Tervetuloa kerhoon! 😀
  Itsekin otan tässä parin kuukauden sisällä. Otatko ylös vai alas? Minä ainakin aion lävistää alahuulen 😉

  LINKKI

  viipukka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2008
  Kirjoituksia: 19
  Vastauksia: 325

  Pakko nyt työntää nenänsä ihan koko soppaan! =)

  Rustolävistyksen paraneminen voi hyvinkin kestää hyvinkin kauan. Muistattehan että nykyisten suositusten mukaan ei kannata missään nimessä puhdistaa lävistyksiä millään aineilla, vaan ihan puhtaalla vedellä. Tai vaikka keitetyllä vedellä. Jos tuntuu että kaikki ei ole kohdallaan, tai lävistys ärsyyntyy, voi tehdä suolaliuoksen (Keittää pari desiä vettä ja liottaa siihen teelusikallinen merisuolaa. Antaa jäähtyä sopivaksi.) ja sillä hautoa sellaisen 5-10min. Pullo on hyvä jonka suullaa saa peitettyä koko reiän ja korun. Sen jälkeen pitää huuhtoa lios pois puhtaalla vedellä.

  Minulla on ollut myös nännilävistys jonka otin pois kun aloin ensimmäistä odottaa. Imetys sujui kun lävistyskohta pääsi paranemaan- eli aluksi oli vaikeuksia, mutta ne meni ohi. Voin kyllä vinkata että kannattaa ottaa se mahd. aikasin pois, eli jos tietää että alkaa yrittää lasta, niin ottaa jo silloin pois.

  Minua kiinnostaisi että minkä hintaisia espajassa ovat tatuoinnit? Onko joku ottanut?
  Pari on jo, mutta kun tämän raskauden myötä jäi uusi ottamatta nyt, niin se pitäisi siellä aurinkorannalla laittaa..

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.