Lattaritanssit

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Lattaritanssit

Merkitty: ,

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Halia Biru
  Halia Biru Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.07.2007
  Kirjoituksia: 13
  Vastauksia: 220

  Jeh !!!!

  Tulin justiinsa ensimmäiseltä ja tooooooosi hauskalta lattaritanssikurssilta. Kyllä siinä alako hiki virtaamaan ja tuli tosi rento ja iloinen fiilis. Ja aivan varmasti meen ens viikolla uuvestaan !!!

  Se tästä tekee mukavan ja erilaisen kuin perinteinen tanssiminen, että ei tarvinnu paria ollenkaan. Tää on vähän niinku oma juttu !

  Tanssimisesta oon aina pitäny, mutta lattareita en oo vielä kokeillu. Opettaja tosi rento ja hauka nuori kaveri, ei pigottanu ja voohottanu osaamisellaan.

  Opettajana on Suomen latinalaistanssien suomen mestari 2008 !

  Ny se ilo repes 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Caperucita
  Caperucita Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.10.2007
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 35

  Hauskaa muuten, että mullakin alkaa tänään sama harrastus, tosin paritanssimuodossa. Eli salsaa olen aloittamassa, ihan sellaisesta syystä, etten koskaan ole käynyt tunnilla ja ”omatoimisesti opittu” salsani on surkeaa. Se on tosi noloa salsabileissä. Olen niin onnellinen!

  Paljon onnea ja menestystä uuteen harrastukseen!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä freelife
  freelife Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.08.2007
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 14

  Missä ja milloin tuota lattarijumppaa harjoitellaan? Olen tulossa vajaan kahden viikon kuluttua Fuengirolaan ja jotain liikuntamuotoa pitäisi sieltä löytää. Onko siellä missään kunnon tanssipaikkoja enää – diskoja tietysti löytyy, mutta entäs kunnon tanssipaikkoja?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Laura
  Laura Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.04.2008
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 209

  Se lattarijumppa on Fuengirolassa, Los Pacosin kaupunginosassa suomalaisen koulun tiloissa keskiviikkoisin klo 18-19 (maksaa 3 euroa/kerta).

  Mäkin oli siellä eilen, ja hauskaa oli! Yksi monista hyvistä puolista on, että vaikka tässä jumpassa ei pusketa otsa limassa vatsalihaksia tai kyykkyjä, niin tanssin lomassa lihakset saavat kuitenkin kunnolla treeniä ja hiki nousee pintaan. Nyt on sekä pohkeet että hartiat silleen terveellä tavalla kipeinä. Tunti kuluu kuin siivillä, kun hyvä musa pauhaa taustalla ja vetäjä on aurinkoinen. Ensi viikolla uudestaan 😀

  Jos tarkoitat tanssipaikoilla muuta kuin ravintoloita, niin ainakin c/Maestra Aspiatzulla on tanssikoulu, jossa pyörii jatkuvasti joku parikymmentä erilaista tanssikurssia. Paikan nimi on ehkä ”Bailamos” tai jotain sinne päin (kuljen melkein päivittäin siitä ohi, mutta nimi ei ole jäänyt mieleen). Löytyy kyllä helposti, on siinä melkein ravintola Luciaa vastapäätä.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Laura
  Laura Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.04.2008
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 209

  …ääh, luin sun viestin uudestaan, ja tajusin, että tarkoitit tanssipaikoilla tosiaankin ns. tanssiravintoloita. En osaa sanoa missä semmoinen olisi. Tietäisivätköhän tuossa tanssikoulussa, missä ja milloin on tanssit?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä freelife
  freelife Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.08.2007
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 14

  Kiitos tiedoistasi. Tulen sinne jumppalattariin parin viikon perästä..

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä fang
  fang Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.09.2016
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 75
Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.