Lätkän MM 2013

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ourdream
  Ourdream Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.10.2009
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 29

  Moro, onko tietoa näyttääkö joku baari Torreviejassa MM kisat.
  Tai onko jollain kisastudio jossain 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä PJP76
  PJP76 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.03.2013
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 8

  Pari vuotta sitten oltiin toukokuu siellä ja mietittiin samaa. Missään sporttipubissa tms ei lätkää paljo mainosteltu, ei ainakaa kohalle sattunu.
  Kysyttiin kerran lähikuppilasta ku oltiin syömässä, et oisko mahiksia nähdä seuraavan päivän matsi siellä ja ne etti heti kanavan, laittovat oikein kyltin ovelle tyyliin: ”jääkiekkoa Suomi-Slovakia ti 20.00” Espanjaksi tietenki.

  Taidettiin olla ainoat Suomalaiset paikalla sinä iltana ja muutenki ainoat ketä se matsi kiinnosti 😀 Ja jos oikein muistan, niin se oli ainoa peli minkä Suomi hävis niissä kisoissa. Ei siis kauhia menestys, baarille eikä Suomelle. Mut henkilökunta oli ystävällistä ja muka kiinnostunut, kovasti taputti Suomen ainokaisen maalin jälkeen. Tämä oli siis baari keskellä los locosia, oisko ollu Turkkilaisten pitämä, nimeä en muista..

  Toisella kertaa satuttiin johonki Ruåtsi-kuppilaan kun oli ko maan peli menossa(ei finaali) ja kun televisio näytti seinällä olevan, kysyin baarimikolta että mikseivät kato peliä, paa hyvä mies töllö päälle?
  Vastaus oli pitkä tuijotus ja varovainen pään pudistus. Jatkettiin matkaa.

  Semmosia sillon, kisat kateltiin sitte enimmäkseen kämpillä joltain urheilukanavalta, selostus netistä suomeksi. Joka muuten tuli noin 5sek myöhemmin kuvaan nähden 🙂

  Eli itse kysymykseesi ei paljon apuja ole, tulipahan mieleen vaan ikimuistoiset kisat 2011. Toivottavasti löydät kisastudioita, tai järkkää ite. Ja toivotaan et kisatki päättyy samanlai ku sillon 2011 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ourdream
  Ourdream Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.10.2009
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 29

  Olet varmaan oikeassa. Jalkapallo vois olla kuumempi laji varsinkin, jos Espanja pelaa.Ja voi olla, että itsellä on paljon muuta touhua, että ei ehdi edes olla tv ääressä. Mutta silti kiinnoistaisi pelit, katotaan kun aika tulee:-)
  Ollaan koko toukokuu Torreviejassa ja porukkaa tulee kylään tasaisesti ja kaikki ei ole ihan jääkiekon ystäviä eli:-) Mutta katsotaan ja ihmetellään,moro.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846
  Ourdream kirjoitti:

  …näyttääkö joku baari Torreviejassa MM kisat…

  Vaarmaan yhtä moni baari kuin jotka Suomessa näyttää kriketin MM-kisoja. 🙂

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.