Lastenvaunuilla Aurinkorannikolla?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Lastenvaunuilla Aurinkorannikolla?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Emila
  Emila Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.09.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Hei!

  Löysin tämän sivuston ja tulin kyselemään vähän apua kun en Espanjassa koskaan ole ollut! 🙂

  Eli talvella olisi tarkoitus lähteä miehen ja lapsen kanssa noin kuukaudeksi Aurinkorannikolle. Kohde vielä avoin ja oikeastaan ajankohtakin 🙂 Tuo Nerja vaikuttaa mukavalta paikalta mutta mietityttää että pystyykö siellä liikkumaan lastenvaunjen kanssa vai onko portaita portaita ja portaita? 🙂 Miten muut Aurinkorannikon kaupungit? Te jotka olette pienten lasten kanssa siellä reissanneet (ja tietty muutkin), antaakaa vinkkejä liikkumiseen ja lapsiystvällisiin paikkoihin!!Meitä kiinnostaisi lähinnä pienempi kaupunki mistä sitten voisi tehdä päivämatkoja isompiin paikkoihin..

  Emila ja poika 6kk

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä santiago
  santiago Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Taas kerran Fuge taitaa täyttää kriteerit parhaiten.Itse ydinfuge mukaanlukien bolichesin on hyvinkin tasaista maastoa,poiketen melkein koko muusta rannikosta.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Neña
  Neña Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2007
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 285

  Kiva kun löysit tänne Orkkiin 🙂 Tervetuloa. Aurinkorannikolla löytyy monta näkemisen arvoista paikkaa, mutta vaunujen kanssa kulkeminen voi olla tosiaan joskus hankalaa. Suosittelen ottamaan mukaan kantoliinan tai kantorepun, jossa saatte kätevästi kuljetettua pikkuisen mukana myös sellaisiin paikkoihin mihin ei vaunujen kanssa pääse. Myös lentokentällä liikkumista ja toimimista helpottaa mukana oleva kantolaite 😉

  Meillä ainakin on tuo liina ollut mukana aina ja joka paikassa niin ei tarvitse miettiä mihin pääsee ja mihin ei. Rattaiden kanssa kun linja-autoissakin saattaa olla ongelmia. Talvella kun olette menossa niin ei kantaminen ole liian kuumaakaan 🙂 kesällä se voisi olla liian kuumaa hommaa sekä kantajalle että vauvalle.

  Toivottavasti löydätte mieluisan paikan ja viihdytte Espanjassa! Varokaa vain, ettei Espanja kärpänen pääse yllättämään 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä canta
  canta Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2008
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Hei, olimme kesällä Benalmadenassa. Rantakaduilla kyllä sopii vaunujen kanssa kulkemaan, mutta suurin osa jalkakäytävistä, mitkä lähti rannalta ylöspäin, olivat tosi kapeita. Pahimmissa mutkissa mentiin (ilman vaunuja) jonossa, rinnakkain ei sopinut kävelemään.

  Minusta Espanjassa lapset on otettu tosi hyvin vastaan, ravintolat yms.

  Rannikolla Fuengirolasta Malagaan kulkee Renfe-juna puolen tunnin välein. Me liikuttiin sillä. Junaan en kyllä lähtis lastenvaunujen kanssa.. Mutta taksit ovat halpoja. Bussilla ei kuljettu.

  Suosittelen kanssa rintareppua tai kantoliinaa Teille. Helpottaa kulkemista. Tietenkin vaunut mukaan ja niillä sinne mihin pääsee.

  Mukavaa lomaa Teille vaan!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä pauliina
  pauliina Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  kerrotko vähän budjettia

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.