Laskuvarjohyppyä Costa Del Solilla?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Laskuvarjohyppyä Costa Del Solilla?

 • Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä blues blues 10 vuotta sitten.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Booster
  Booster Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.02.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 1

  Moi!

  Minkälaiset harrastusmahdollisuudet mahtaa laskuvarjourheiluun olla Costa Del Solilla? Entä onko siellä rannikolla vielä jotain rauhallisempia paikkoja, vai ovatko kaikki jo turisteja täynnä?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
  Old Chap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Laskuvarjolla liitelyistä en osaa sanoa, mutta mitä tulee tuohon turismiin, niin tosiasiassa vierasmaalaisia on kaikkialla ja viimeistään silloin, kun itse menet jonnekin turistina. Vakavammin jutellen ovat rantakadut varsinkin kuumimman sesongin aikana (elokuu) tupaten täynnä turisteja, mutta silloinkin on sivummalla selkeää.

  Andalusian pienet valkoiset kaupungit ja kylät on myös miehitetty ulkomaisin uudisasukkain, mutta niissä on silti enemmistönä alkuperäiskansa ja varmaan saat tunnelmista kiinni, kun astut paikalliseen kuppilaan nauttimaan muutaman tapaksen ja lasillisen talon viiniä.

  Eli tunnelmiin pääset varmasti, kun vain viitsit siirtyä kauemmaksi suurten hotellien tuntumista. Ja jos kerrot minne päin rannikkoa olet asettumassa matkallasi, niin varmaan joku voi antaa vinkkejä siitäkin, minne sieltä mennä.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä blues
  blues Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1917

  Velez Malagassa on pikku kentta jossa paikallinen ilmailuklubi toimii. Luulisin etta harrastavat myos laskovarjohyppyja sielta. Malagassa on myos aktiivista riippuvarjo harrastusta hiukka sisamaahan pain. Googlettamalla loydat taatusti lisaa infoa. http://www.aeroclubmalaga.com/index.html

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.