Las Lagunas työ- ja asuinpaikkana, kokemuksia/mielikuvia?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Las Lagunas työ- ja asuinpaikkana, kokemuksia/mielikuvia?

Merkitty: 

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  ninnula
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2011
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 28

  Osaisiko joku kertoa, millaista aluetta on Las Lagunas? Kaivelin vanhoja keskusteluja, mutta en löytänyt juuri mitään. Tiedän, että alue on käytännössä Fuengirolan kyljessä. Onko se tasaista vai mäkistä? Liikenne kaoottista vai (suhteessa) rauhallista?

  Jos työpaikka on kartalla Las Lagunasin Carrefourista vasemmalle, löytyykö lyhyen tai vähän reilumman (20-30 min) kävelymatkan päästä kelvollisia / suositeltavia asuinalueita? Entäs mitkä alueet ovat vältettäviä?

  LINKKI

  ramesisku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2010
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 7

  Erinnomainen paikka asua edullisesti.Ympäristö aitoa Espanjalaista meininkiä ,ei turisteja merkittävästi.Paikka sijaitsee pienessä mäen rinteessä muistaakseni ja sopivan kävelymatkan päässä on Fuengirolan keskusta sekä kaupat joita toki siellä Las Lagunasissakin  jopa Aldi sekä Lidil löytyy suht läheltä,puhumattakaan paikallisisita puljuista joita siellä on paljon.Makee paikka tutusta aitoon Espanjalais meininkiin,itse siellä asuin kerran talven.

  LINKKI

  ramesisku
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.02.2010
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 7

  Erinnomainen paikka asua edullisesti.Ympäristö aitoa Espanjalaista meininkiä ,ei turisteja merkittävästi.Paikka sijaitsee pienessä mäen rinteessä muistaakseni ja sopivan kävelymatkan päässä on Fuengirolan keskusta sekä kaupat joita toki siellä Las Lagunasissakin  jopa Aldi sekä Lidil löytyy suht läheltä,puhumattakaan paikallisisita puljuista joita siellä on paljon.Makee paikka tutustua aitoon Espanjalais meininkiin,itse siellä asuin kerran talven.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Las Lagunas on laaja alue, ei yksi mäensyrjä.Osa Mijasia joka on kasvanut yhteen Fugen kanssa. Paikallista elämää, kaikkine hyvine ja huonoine puolineen. Ja jos meinaat tarvita autoa , ota kämppä missä on talli.

  Tasoa voi peilata kämppien  hintatason kautta. Kaikki palvelut paikan päällä, kivijalkakaupoissa ja kuppiloissa löytyy.

  Ja jos ei siedä elämisen ääniä, kadulta tai naapurista , niin ei sinne.

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Eräs tuttavaperhe käyttää paikallisten äänien poissulkemiseksi Bose vastamelukuulokkeita, jotka he ottavat pois päästään vain silloin kun on varmasti suomalaista ääntä ympärillä tai heinäsirkkujen sirinää ilman liikenteenmelua tai paikallisten kitaransoittoa ja muuta mölinää.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.